FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 09 mar 2019, 19:05

Odlično izdanje i dobra harmonija u timu. Eto sada prvi zbog 2 gola bolje gol razlike. Uzbudljivo prvenstvo... :) I izgleda da će ostati tako do kraja.
Hummels u odbrani sve bolji i bolji. U ofanzivnom redu svi sjajni, u samoj vezi se Thiago i dalje prezentuje u sjajnoj formi. Rekao sam prije par dana da bi ovo mogla biti luda sezona (sa jednim nevjerovatno dobrim krajem :) ).

A u srijedu svakako strpljivo, maksimalno koncentrisano, s punim angažmanom i mora se naprijed biti hladnokrvan, kod prvih pravih prilika. U toj utakmici će trebati živaca i strpljenja,ali vjerujem da ćemo to sredit na najbolji mogući način.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 mar 2019, 19:23

Nama treba pobjeda vs luzerpula, odmah krenuti u pritisak da se pogube polovnjaci iz sredine. Sredina nam je jaca duplo od njihove, oni imaju bolja krila i strah me toga jedino; Mane vs Rafinha :/
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 09 mar 2019, 19:26

Samo da ne ispadnemo u egalu kao protiv Reala prošle godine, ili prolaz, ili da nas nabuše 3-4 razlike pa da napokon potroše jedno 200injak mil na pojačanja.

Što se tiče tekme danas, sjajno. Renato pokazao znakove života u onih 15ak min.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 09 mar 2019, 19:34

Respekt ko god je promijenio anketu
Ne znam što forumska uprava, usljed manje aktivnosti starijih forumaša koji su moderatori na ovom pdf ne metne za moderatora recimo hardena ili sljivu vjerujem da bi živnulo sve.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 mar 2019, 20:03

coelho41 je napisao/la:Respekt ko god je promijenio anketu
Ne znam što forumska uprava, usljed manje aktivnosti starijih forumaša koji su moderatori na ovom pdf ne metne za moderatora recimo hardena ili sljivu vjerujem da bi živnulo sve.
Ma šta će ti još moderatora i ovi peostali se ubiše od dosade :mrgreen:
Kontam tvoje namjere i svaka čast na finom podmlatku što ovu temu fino održava, ali nema nekih problema, ispada i sl. (kao što je ranije bio slučaj) da je potreban novi mod.
S vremena na vrijeme ja navratim, ankete promjenim a vi nastavite sa dosadašnjim radom i mirna bačka.
———————

Nadam se da nije ništa ozbiljnije sa Martinovom člankom, lewa 17 gol kujracima u 19 meču ...
Ribac sila nebeska, samo šteta što mu ortak neće biti spreman u okršaju sa Englezima.
Bože zdravlja, bude prilike.
Vom Jäger zum Gejagten

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 mar 2019, 20:12

Kovač on Coman: "We are very optimistic and think he will make it (for Wednesday)"
:pray:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 09 mar 2019, 21:03

harden je napisao/la:
Kovač on Coman: "We are very optimistic and think he will make it (for Wednesday)"
:pray:
Kingsley Coman will return to team training tomorrow and will be available against Liverpool on Wednesday [AZ]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 09 mar 2019, 22:26

Momci mirise ovo na dobro. Samo da nas Redsi ne prizemlje. Zavrsnica sve bolja nakon sto smo kritikovali ovdje. Kovac je vjerovatno odrzao bukvicu malo. Danas svi odlicni, odbrana vrhunska, kao da su se naljutili njemci sto ih Low prekrizi u repki. Nema Kimicha i Mullera protiv Livce, kakav sastav ocekujete?

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 09 mar 2019, 23:43

Bayern Munich are close to finalizing a deal for Lille striker Nicolas Pepe, according to reports
Cijena 80 miliona. :crazy: + 80mil. za Lucasa :D
Sarma na aparatima.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 09 mar 2019, 23:58

Sumnjam da je toliko, rekoše 50 mil. ako i toliko. Iskreno nisam nešto pratio ovoga ali ko zna možda i vrijedi, i danas ne možeš nikoga kupiti ispod 50 mil.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 10 mar 2019, 00:50

Ovog Pepea nisam nikad gledao, kakav je on? Ako je suditi prema trendu, ti ofanzivni talenti iz francuske lige znaju biti pun pogodak. Mozda i bude nesto od njega, uopce nisam protivnik s obzirom na neke skorije slucajeve.

Nadam se da ce Niko nastaviti s dobrim partijama i prvog mene opovrgnuti. Pustio sam na pocetku i suzdrzao se jedno vrijeme od kritika, kroz ovaj period nista specijalno nije pokazao, ali sada se daju pozitivne naznake. Nadam se da te naznake nisu "prolazni trend" vec znakovi nekog "boljeg sutra".
Spamm

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 mar 2019, 10:33

@Anelbalavac

Ako neko treba biti na aparatima onda si to vjerovatno ti.

Šta je sa onom standardnom matricom "ne valja uprava, ne valja ovo ne valja ono, treba prodati pola ekipe, propao klub" i slične nebuloze koje pišeš godinama.

Čim se pobjeđuje poklopiš se ušima i čučiš u mraku do prvog kiksa, pa onda opet zavrtiš isprobanu matricu.

Sad se vratimo na temu i veličanstvenu pobjedu,čestitke Niki jer kako se bliži kraj sezone ekipa je u sve boljoj formi. :tokralju: Odlična uvertira pred redse, i prije izvlačenja rekao sam da imamo ekipu koja je sposobna izbaciti svakoga pod uslovom da nas sudije ne unište.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 mar 2019, 11:20

Nekad ranije sam spomenuo a evo opet cu, Niko je ocito tempirao formu i naucio iz gresaka Pepa Guardiole i Carla a djelimično i Juppa s obzirom da je i kod Juppa prosle sezone ekipa bila sprzena zadnja tri mjeseca.
Isti problem sada ima Dortmund i djelimično Juve koji ako ne prodje Atletiko moze smatrati sezonom neuspjesnom.

U slucaju da Bayern prodje Liverpool za mec cetvrtfinala cemo imati spremnog Robbena i Tolissoa koji ce definitivno predstavljati velika pojaca ja.

Sto se tice lige, naredni vikend bi se mozda i mogli odvojiti na prvom mjestu s obzirom da nam dolazi Mainz a Dortmund ide u Berlin na vruce gostovanje jako neugodnoj Herthi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 10 mar 2019, 11:32

Zamislite ponovi se sezona kao kod Van Galla. I tad je Bayern sporo krenuo, bio u drugom planu i na kraju usli u finale. Nadamo se da sljedi "repriza" sa ipak ljepsim krajem.
Spamm

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 10 mar 2019, 11:37

Nije je tempirao samo je potrefio dobitni tim, i razloge dobrih igara treba tražiti u tome. Potrefio je tim koji se najbolje razumije i koji su kod Juppa i Karla dobro radili. Ono na početku je bio pokušaj da se to malo promiješa ali očigledno to tako ne ide. Nije išlo kod Karla pa nije ni kod ovoga. A igrači pošto su na početku sezone bili rotirani često i igre im nisu bile na 100% sad su osjetili tu priliku kad je tako moguće igrati i to i rade, i to se može nazvati tempiranje forme. Kad kreneš tromo a imaš dobar tim najčešće se desi da odeš daleko. Nadam se da će to biti sad.

Kad dođe ovaj period uvijek mi ostaje žal da nam fali igrač dva da odemo do kraja i nikako da se to omogući. Il su povrede il zakašnjele promjene kroz transfere. Šta god bude, mislim da je ova generacija trebala imati bar još jednu LP, al eto, dok su plate redovne, nema se dugova i osvajaju se bundeslige to nikome i ne pada teško.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 mar 2019, 11:48

Niko je potrefio i kad je gubio i sad kad pobjedjuje. Sve je to tref.. :crazy:
Onda bi svaki trener bio dobar, samo neka trazi dobitnu kombinaciju..i eto uspjeha.
Ja ipak mislim da je rezultat ovih pobjeda to sto je Niko prezivio otkaz, kad su se igraci digli protiv njega. Za to zasluge dajem Upravi, najjacem dijelu Kluba, koji su odlucili da trener ostane po cijenu 'unistavanja' sezone (neosvajanjem salatare). :salut:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 10 mar 2019, 12:18

Cuj Niko tempirao formu :lol:
Protiv nikad losijeg Dortmunda, smo poravnati na tabeli, ovde se slavi kao da bjezimo 10 bodova.

Katastrofalna transfer politika, je dovela do toga da ce Bayern potrositi preko 200mil. za ljetni prelazni rok ;)
Da su krenula osvijezavanja ekipe, prije 2 sezone, sada bi bili medju top 3 ekipe za naslov LP.
Ovako, ako nas Liverpool izbaci, to je jos jedna sezona za zaborav, a ko zna mozda se i krene sa novim trenerom na ljeto, ako pragmaticar izguba na oba fronta.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 10 mar 2019, 12:24

anelbavarac je napisao/la:Cuj Niko tempirao formu :lol:
Protiv nikad losijeg Dortmunda, smo poravnati na tabeli, ovde se slavi kao da bjezimo 10 bodova.

Katastrofalna transfer politika, je dovela do toga da ce Bayern potrositi preko 200mil. za ljetni prelazni rok ;)
Da su krenula osvijezavanja ekipe, prije 2 sezone, sada bi bili medju top 3 ekipe za naslov LP.
Ovako, ako nas Liverpool izbaci, to je jos jedna sezona za zaborav, a ko zna mozda se i krene sa novim trenerom na ljeto, ako pragmaticar izguba na oba fronta.
Triple :thumbup:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 mar 2019, 12:26

FCBAYERN je napisao/la:Cestitke najprije Kovacu koji je digao ekipu, koja sad igra sasvim dobro. Samo da nastavi ovako, a sve je tako lose prije izgledalo. Medjutim, ne znaci ovo nista ukoliko ne nastavi sa ovakvim partijama. Prije je uzimao na suhi kvalitet igraca ili se nekako provlacio, ali evo u posljednjim utakmicama igra izgleda sasvim dobro.

Titula je nasa. :kafa:
Ma gledaj, ti možda tek od momenta kada je igra postala lepršavija i atraktivnija smatraš da je on počeo raditi pravi posao. Mislim da već od Benfice je sve opet krenulo dobro (sami početak sezone je ionako bio dobar, pa je došla ta kriza). Samo i nakon ostvarenih bitnih pobjeda, bilo na ne tako lakim gostovanjima u BuLi ili u kupu protiv Herthe, pa i nakon ostvarenog remija protiv Liverpoola (za koji mnogi u Njemačkoj kažu da je Niko sjajno odradio i pametno). Gotovo uvijek su se Niki tražile ovdje zamjerke (izuzmemo li par ljudi). Ljudi su se odvikli od tog dobro poznatog Bayern-Dusel-a, koji nas je ranije karakterisao, jer smo se zadnjih godina više odlikovala lepršava, atraktivna igra, a samo smo se u nekim utakmicama provlačili. Postigao je Niko određenu hemiju a evo dosta toga je dobro rečeno u sljedećem postu:
muhamedhulk je napisao/la:Niko je potrefio i kad je gubio i sad kad pobjedjuje. Sve je to tref.. :crazy:
Onda bi svaki trener bio dobar, samo neka trazi dobitnu kombinaciju..i eto uspjeha.
Ja ipak mislim da je rezultat ovih pobjeda to sto je Niko prezivio otkaz, kad su se igraci digli protiv njega. Za to zasluge dajem Upravi, najjacem dijelu Kluba, koji su odlucili da trener ostane po cijenu 'unistavanja' sezone (neosvajanjem salatare). :salut:
Ko što kolega kaže, bitno je bilo da uprava u najtežem momentu stane uz trenera, zato su obavljeni u tom momentu razgovori s tada ključnim igračima, a onda i sa trenerom i igračima. A Niko je bio mudar i nije ušao u otvoreni rat. U takav rat je ušao Carlo, pa je onda i prerano izletio, iako je sezonu prije osvojio titulu, koju isto ne treba zanemarit.
U suštini neki će i dalje gledati samo da hejtaju Niku, ko bi sada priznao da se pogriješilo, nije to tako lako :D (bar nekima), ali kada se sve na kraju sagleda, njegov konačni rezultat sigurno neće biti slabiji od njegovih prethodnika... ;) Bit će ovo jedna dobra sezona, a samo stoji da se vidi da li će biti sjajna... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 10 mar 2019, 12:37

S obzirom da mi za plate dajemo oko 200 mil: ako ne osvoji nista bice katastrofalna sezona, ako uzme samo kup bice malo manje katastrofalna, ako uzme bundesligu bice normalna, ako uzme bl i kup bice uspjesna, ako ode u polufinale lp i uzme bl, kup bice odlicna, ako uzme samo lp bice uspjesna ako uzme Lp i bl bice nevjerovatna i iznad svih ocekivanja.

U svakom slucaju ne mislim da ce dobiti nogu, izuzev u prva dva i ako u sledecoj pocne lose.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.