NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
De ba ljudi kakvo istupanje iz lige šta vam je. Neće ljudi tek tako da se predaju za zlo koje nam je naneseno i što se ruši ugled kluba. MOJA PODRŠKA UPRAVI MI BOLJE NEMAMO.
Podrska za svetinju celo goni se
-
- Kontakt:

Mislim da su mnogo/puno veci problemi u pozadini al ajde valjda isplivaju a do tad neka bude da sam ja

COMBE 80, Ako ne vjerujes u tim koji volis...hm..onda I nisi neki navijac,pobjede i porazi su dio sporta...pa zato glavu gore.ZVIJEZDA SAMPION!
-
- Kontakt:
Gdju su zavrsili tvoji igraci.....Dominantan je napisao/la:Jos uvijek na tu foru kao zbog mene...pa jbo ja vas onda ako je tako...cccc
Mislim da su mnogo/puno veci problemi u pozadini al ajde valjda isplivaju a do tad neka bude da sam ja
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:

Ponudila Zvijezda da preuzmu klub uz kompenzaciju za dugovanja
-
- Kontakt:
Bas te je sramota rec da su bez kluba.do ljeta.Dominantan je napisao/la:Ne zele se baviti fudbalom...omrzlo im.
Ponudila Zvijezda da preuzmu klub uz kompenzaciju za dugovanja
Nemoj bgt eto sad ce se pozdravit opet
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Znal se sta konkretno???combe80 je napisao/la:[OBAVJEŠTENJE] VANREDNA PRESS KONFERENCIJA NK ZVIJEZDA GRADAČAC ODRŽAT ĆE SE 11.03. U PONEDJELJAK!
Satnica će biti naknadno određena.
NA KONFERENCIJI NOVINARIMA ĆE SE OBRATITI ČLANOVI UPRAVE KLUBA I KLUPSKI ADVOKAT.
Samo se nadat da se negasimo
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Pretpostavljam da se radi o dominantnom i njegovim igracima koji hoce kes i plate za januar a za druge timove igrali... prvo nisu stjeli kod nas igrat a imaju ugovor...Gdje to ima da igras za druge a hoces jos plate ili sta vec...
To treba teska kazna igracima da ide i neigranje dvi godine pa nek vide sta kako...
Nece klubu nista bit ba mi je zahebavamo ovde... klub ce bit i ostat ce jedna je Zvijezda... veliki su napredci na pomolu polako
Momentalno jest malo teza situacija sa sponzorima i to ali ima i napredka kao sto su plasticni teren i reflektori koji ce privuc jos mladih kadeta/juniora i djece iz sireg podrucja posavine...
Sto se tice prvog tima znamo da necemo jos u premijer ligu i ova momcad nije losa... opstat ce mo i to je to...
To treba teska kazna igracima da ide i neigranje dvi godine pa nek vide sta kako...
Nece klubu nista bit ba mi je zahebavamo ovde... klub ce bit i ostat ce jedna je Zvijezda... veliki su napredci na pomolu polako
Momentalno jest malo teza situacija sa sponzorima i to ali ima i napredka kao sto su plasticni teren i reflektori koji ce privuc jos mladih kadeta/juniora i djece iz sireg podrucja posavine...
Sto se tice prvog tima znamo da necemo jos u premijer ligu i ova momcad nije losa... opstat ce mo i to je to...
-
- Kontakt:
combe80 je napisao/la:Pretpostavljam da se radi o dominantnom i njegovim igracima koji hoce kes i plate za januar a za druge timove igrali... prvo nisu stjeli kod nas igrat a imaju ugovor...Gdje to ima da igras za druge a hoces jos plate ili sta vec...
Lupetalo...
Igraci ne traze nista sto im ne pripada,znaci igracima do dana podnesenog zahtjeva pripada sve sto su imali u Aneksu ugovora.,i dalje smatram da vam je press konferencija reda radi i busanja u prsa a mozda samo i kasna cestitka za 8.mart

Dominantni prosijace jedan dosta te vise de odjavi se vec jednom bem ti sve
Eto jarani sudija jedva doceko da svira penal protiv nas...
Ako je neko bio nek kaze realno kako je bilo.. evo citam i golove nam ponistavaju... bjezi ba
Teska borba za opstanak jer na strani boda necemo uzet a kod kuce imamo par kapitalaca Velez, Olimpik plus sudije protiv nas...
Izdrzi Zvijezdo ako ikako mozes.....
Ako je neko bio nek kaze realno kako je bilo.. evo citam i golove nam ponistavaju... bjezi ba
Teska borba za opstanak jer na strani boda necemo uzet a kod kuce imamo par kapitalaca Velez, Olimpik plus sudije protiv nas...
Izdrzi Zvijezdo ako ikako mozes.....
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 09 mar 2019, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
Koji lopovluk od sudije sramota
Logicno je da cemo izgubit u vitezu njima gori i kad smo jacu ekipu imali u pl nismo tu mogli boda uzet...kuci uzet novi travnik,bosnu,slaven,jedinstvo i igmana sledece kolo i opstanak je tu nema brige
-
- Kontakt:
Danas drugo poluvrijeme za daje nadu da ce bit nesto id ove ekipe.meha kad udje druga ekipa..
Je li Saric danas odmarao,jel se oporavio,sepao je protiv Orasja,Mehicu svaka cast,ako budemo imali srece da zadrzimo Sarica sljedecu sezonu i jos kojeg,da imamo makar 6-7 igraca za sljedecu zezonu
Ponovo lakrdija od sudenja, danas deset puta bolja ekipa ne bi pobijedila sudije, sramota Sta nam rade sta sviraju i kako nam dijele kartone, ovo je vec postalo zabrinjavajuće. Saric nije igrao radi kartona,
Drzali smo se dobro ali ne da lik prec pola centra odma Ofsajd faul probijanje ruka aut ma bjezi ba.
Svira im penal koji niko nikom ne bi svirao prije toga faul na ruzicu ne svira a svira penal, ponisti cist gol nama.
Na kraju uspijevamo dati gol ali onda Vitez lijepim golom iz nase greške postiize gol sa 25 metara
Igra i zalaganje ohrabruje, podrška treba a to je vec u subotu gdje Igman mora pasti
Drzali smo se dobro ali ne da lik prec pola centra odma Ofsajd faul probijanje ruka aut ma bjezi ba.
Svira im penal koji niko nikom ne bi svirao prije toga faul na ruzicu ne svira a svira penal, ponisti cist gol nama.
Na kraju uspijevamo dati gol ali onda Vitez lijepim golom iz nase greške postiize gol sa 25 metara
Igra i zalaganje ohrabruje, podrška treba a to je vec u subotu gdje Igman mora pasti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Kako je rudar lijepo izdao saopstenje nakon poraza i kobilica preuzeo krivicu na igrace,a ne ko nasi odbjegli partizani nakon odbijanja od plate zbog 1-6 oni dizu sidro.to je rec ljudstvo
To je popratna pojava stalnog mijenjanja ekipe. Takve prepuhane zvijezdice imas i u najvecim evropskim ekipama. Najbolji primjer ti je Icardi kojem neka jebulja sto je obisla pola nogometne scene diktira tok karijere.
I ovi nasi bivsi imaju svoju Wandu
Fazon je graditi ekipu i vremenom eliminisati takve mentole i mijenjati ih lojalnim sportistima koji ce gristi i ginuti za dres. Takvim se npr. Ruzic pokazao na samom debiju. Svi znamo da trud i borba mogu nadomjestiti svaki nedostatak talenta.
Ali to je nemoguce kad svaki prelazni rok resetujes ekipu. Eto eliminisali smo gore navedene mentole kao sto su Jacimovic, Jusufbasic i slicni, a nemojmo mislit da smo doveli nesto bolje karaktere od njih. Pokazat ce vrijeme
I ovi nasi bivsi imaju svoju Wandu

Fazon je graditi ekipu i vremenom eliminisati takve mentole i mijenjati ih lojalnim sportistima koji ce gristi i ginuti za dres. Takvim se npr. Ruzic pokazao na samom debiju. Svi znamo da trud i borba mogu nadomjestiti svaki nedostatak talenta.
Ali to je nemoguce kad svaki prelazni rok resetujes ekipu. Eto eliminisali smo gore navedene mentole kao sto su Jacimovic, Jusufbasic i slicni, a nemojmo mislit da smo doveli nesto bolje karaktere od njih. Pokazat ce vrijeme
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.