FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jel dobio ignatovic zuti sad sto je pavica startovo ?
NijeHeraklitMracni je napisao/la:Jel dobio ignatovic zuti sad sto je pavica startovo ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Viđo ga ja ba po Siranu, jasno jeLjoZee je napisao/la:Gledaj kod Pavica Calvin Klein gaca, ima se moze se

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Adzema odma u reprezentaciju
Loše skroz ovo nije moguće izvesti sa Zajimom i Šabanom na terenu
-
- Kontakt:
Ovo je katastrofa majke mi. Sta radi ovaj Zajmovic? Frajer zalutao u fudbal. Hoce li Sinisa ikada ubaciti loptu u kazneni prostor da ne pogodi prvog igraca???
Joj tuge majko draga
Preloše, antipropaganda fudbala.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Falio nam je najbolji igrac ybg
Uglavnom mi se borimo za trece mjesto, tako da ovo nije los rezultat, mnogi zaboravljaju kakvo je stanje na tabeli, mozda upravo ovaj bod bude presudan na kraju
Uglavnom mi se borimo za trece mjesto, tako da ovo nije los rezultat, mnogi zaboravljaju kakvo je stanje na tabeli, mozda upravo ovaj bod bude presudan na kraju
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma mi ne moze iznad treceg mjesta, ali daj da lici na nesto ybm mu mater. Ne znamo ni dodat jedni drugima loptu.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Kako smo lose ovo odradili, bas razocaravajuce. Toliko gresaka u predaji lopte, bas da lupas glavom od zid.
Sudija. Ko vam daje licence yebo vam on mater.
Sudija. Ko vam daje licence yebo vam on mater.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mi ako s ovom ekipom izborimo 3. mjesto, pljunite me u usta svi. Doduse, mi se u zadnje vrijeme nismo nesto naigrali protiv ove seljacke ekipe, nevjerovatna je kolicina seljastva i divljastva koju ispoljavaju igraci Slobode godinama.
Ovaj vuklis je trebao dobiti 2 crvena kartona, Ignjatovic crveni k’o kuca, dok seljacinu Ivetica ne treba ni komentarisati.
Amare odstupio si od svoje filozofije “samo football” jer su vecina nasih igraca dosla da se marišu, a ne da izigraju ove seljake za 5 tacnih pasova. Prvenstveno mislim na Krpica koji je bukvalno izasao da se šamara sa igracima Slobode. Tipicni seljacki mentalitet.
Odbrana ovaj put sasvim ok iako treba biti posten i reci da je ova ofanzivna linija slobode pretanka. Ovoga puta necu kritikovati samo nasa zadnja 2 vezna, koji ne mogu uspostaviti kontrolu ni protiv Stupcanice, vec takodjer i nasa 2 krila. Ekipa koja godinama forsira napade preko krila se na kraju mora zadovoljiti Veselinovicem, Zajmovicem i A. Zecom. Nama
Fali 5 igraca i to je jedina istina.
Tragedija, bas sam razocaran.
Ovaj vuklis je trebao dobiti 2 crvena kartona, Ignjatovic crveni k’o kuca, dok seljacinu Ivetica ne treba ni komentarisati.
Amare odstupio si od svoje filozofije “samo football” jer su vecina nasih igraca dosla da se marišu, a ne da izigraju ove seljake za 5 tacnih pasova. Prvenstveno mislim na Krpica koji je bukvalno izasao da se šamara sa igracima Slobode. Tipicni seljacki mentalitet.
Odbrana ovaj put sasvim ok iako treba biti posten i reci da je ova ofanzivna linija slobode pretanka. Ovoga puta necu kritikovati samo nasa zadnja 2 vezna, koji ne mogu uspostaviti kontrolu ni protiv Stupcanice, vec takodjer i nasa 2 krila. Ekipa koja godinama forsira napade preko krila se na kraju mora zadovoljiti Veselinovicem, Zajmovicem i A. Zecom. Nama
Fali 5 igraca i to je jedina istina.
Tragedija, bas sam razocaran.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ma ja sam znao da tu neće biti nikakve ljepote, al' da mi šansu ne napravimo za 90 minuta, to je tuga, samo nekakva tuča, fajtovi, udaranje, zračni dueli, katastrofa živa.
Remi k'o remi, nije loš, pogotovo u Tuzli, al' ovakva igra je šamarčina svakom navijaču Želje.
Remi k'o remi, nije loš, pogotovo u Tuzli, al' ovakva igra je šamarčina svakom navijaču Želje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma Tito ne pomaze, a ne Amar kad imas ovakve igrace. Sad treba 2-3 prelazna roka da se rijesimo ovih, a da pogodis sa pojacanjima. Nit napada nit sredine nit odbrane, izbij-nabij u aut.
Moras bit dobar extrem i gledat ovo 90 minuta,ali eto ima nas jos.
-
- Kontakt:
Večeras se vidjelo šta nam znači Ramović
- KongrateUK
- Kontakt:
UPRAVA NAPOLJE ! AMARE ODLAZI !
Zadnja izmjena: KongrateUK, dana/u 09 mar 2019, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Lekqqq1921, mavi, ristagrad i 62 gosta.