Prva liga FBiH - 2018/19

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH - 2018/19

Post Postao/la harden » 09 mar 2019, 16:10

:lol: :lol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 09 mar 2019, 16:13

drakensang je napisao/la:
KongrateUK je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Sta je cudno mostarcima??! Hoce posteno, eto vam posteno.
Pošteno, ali da je po njihovom :lol:
Frajeru, moze pp broj telefona, vidimo se za vikend i na repci i na otoci. Da vidimo koliki si frajer uzivo
:urnebes:

Cemu to? cemu frustracije i želja za nasiljem i obračunom? mnogo ste divlji postali, da ne upotrebljavam neku drugu težu rijec, onaj spominje clanove porodice, a ti bi da se fizički obracunavas, nemoć? :kafa:

Nego po svemu sudeći sa sedam, na cetiri :wave:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 09 mar 2019, 16:14

KongrateUK je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Sta je cudno mostarcima??! Hoce posteno, eto vam posteno.
Pošteno, ali da je po njihovom :lol:
Frajeru, moze pp broj telefona, vidimo se za vikend i na repci i na otoci. Da vidimo koliki si frajer uzivo
Moze **** :lol: ovakve pizdurine su samo na tastaturi zajebane.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 mar 2019, 17:23

Sreca pa ne dadosmo neregularan gol bilo bi sranje, sudija je bio sramota u prvom djelu na poluvremenu su ga htjeli biti pa je drugo odsudio dobro
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 mar 2019, 17:37

Sramota legendo. Dobro su sacuvali prvi red da ne idu preko ograde. Svega je moglo biti. Milion puta je frajer vratio loptu, svirao nam kontrafaulove, dizao ofsajd a mi pola metra iza zadnjeg igraca.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 09 mar 2019, 17:40

Pa ne mogu pare iz Konjica za Velez i jos da se ne proda Olimpiku. :)
Max Allegri

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 mar 2019, 18:35

zizu1991 je napisao/la:Sramota legendo. Dobro su sacuvali prvi red da ne idu preko ograde. Svega je moglo biti. Milion puta je frajer vratio loptu, svirao nam kontrafaulove, dizao ofsajd a mi pola metra iza zadnjeg igraca.
Ma krenuli su bili na poluvremenu da ih Zvonic nije vratio policija ih ne bi mogla zaustaviti.
Sve sam vidio sramotno suđenje u prvom djelu, sad sta se desilo na poluvremenu pa je sudija se popravio ne znam.
Al niste ni vi odigrali neku utakmicu ja sam ocekivo da cete u drugom djelu krenuti jače al nije bilo nekog pritiska, malo predkraj samo.Znam da je jbno igrati kad te sudija namjerno jbe i to, al moglo je biti dosta bolje od Veleža energičnije makar
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 09 mar 2019, 18:49

legenda reala je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Sramota legendo. Dobro su sacuvali prvi red da ne idu preko ograde. Svega je moglo biti. Milion puta je frajer vratio loptu, svirao nam kontrafaulove, dizao ofsajd a mi pola metra iza zadnjeg igraca.
Ma krenuli su bili na poluvremenu da ih Zvonic nije vratio policija ih ne bi mogla zaustaviti.
Sve sam vidio sramotno suđenje u prvom djelu, sad sta se desilo na poluvremenu pa je sudija se popravio ne znam.
Al niste ni vi odigrali neku utakmicu ja sam ocekivo da cete u drugom djelu krenuti jače al nije bilo nekog pritiska, malo predkraj samo.Znam da je jbno igrati kad te sudija namjerno jbe i to, al moglo je biti dosta bolje od Veleža energičnije makar
Najlosija igra Veleza ove sezone 100%, ali sudenje katastrofalno. Da je bilo korektnije sudenje svi su svjesni da bi Velez sigurno remi izvukao. Ono nije teren, nego oranica, stvarno uzasan teren. Ko nije gledao nek pogleda kada sudija svira kraj meca kako pomocni sudija trći i bjezi u svlacionicu, a drugog pomocnog i glavnog okruzuje policija. Prodana utakmica 100% to se vidi iz aviona. Odavno se zna da je Gorazde dobilo pare da igra kontra Veleza, i ne samo oni nego i Capljina, Zvijezda, Orasje, Rudar, i jos par timova, odnosno svako ko ima bilo kakve sanse da moze uz pooc sudija dobiti Veleza.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 09 mar 2019, 18:53

nekoIzMostara je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Najlosija igra Veleza ove sezone 100%, ali sudenje katastrofalno. Da je bilo korektnije sudenje svi su svjesni da bi Velez sigurno remi izvukao. Ono nije teren, nego oranica, stvarno uzasan teren. Ko nije gledao nek pogleda kada sudija svira kraj meca kako pomocni sudija trći i bjezi u svlacionicu, a drugog pomocnog i glavnog okruzuje policija. Prodana utakmica 100% to se vidi iz aviona. Odavno se zna da je Gorazde dobilo pare da igra kontra Veleza, i ne samo oni nego i Capljina, Zvijezda, Orasje, Rudar, i jos par timova, odnosno svako ko ima bilo kakve sanse da moze uz pooc sudija dobiti Veleza.
Opaska, ne bježe sudije. Posao prvog pomoćnog je da nakon utakmice stoji na službenom ulazu u prostorije!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 mar 2019, 18:54

Ma nije Goražde igralo za Olimpik i nama gori pod nogama morali smo dobiti.
Samo me interesuje sta se desilo na poluvremenu pa je sudija onako promjenio pristup i sve.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 09 mar 2019, 19:00

legenda reala je napisao/la:Ma nije Goražde igralo za Olimpik i nama gori pod nogama morali smo dobiti.
Samo me interesuje sta se desilo na poluvremenu pa je sudija onako promjenio pristup i sve.
Ma smijesno je ako si upratio onaj start s dvije noge na Velezovog igraca brok dva, Bisevca, da nije ni zuti karton. Psiholoski se sjebes kas vidis da ti sudi onako, u drugom ppluvremenu do tribine sudija mase faul, glavni odmahuje rukom i pusta kontru. I tako dalje i tako dalje, nebitno, vjerovatno je ovo dobar samar da se s igracima poradi na psiholoskoj pripremi utakmice, da se ne prigovara sudiji nista, nego da se nastavi igrat dalje, bez pogovora ikakvog. Ovo danas je cista sramota, ti kao domaci navijac, navijac svoje ekipe, si vidio sta se desavalo. Gorazde je nama problem napravilo i kuci, i dalo nam je gol, tako da mislim da fudbalski imate sansu na Otoci. Medjutim, sumnjam da iko moze odolit parama, ijedan igrac, a to ce oni s 2 3 igraca zavrsit i to je to.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 09 mar 2019, 19:09

legenda reala je napisao/la:Ma nije Goražde igralo za Olimpik i nama gori pod nogama morali smo dobiti.
Drug postujem tvoje misljenje, ali vjeruj da je utakmica kupljena, odnosno prodana. Sjedio sam tacno prije 7 dana sa momkom iz Gorazda, rekao mi je da je utakmica prodana, tj. da je Olimpik dao pare vama ako izvucete pozitivan rezultat. To za mene nije problem, logicno da ce uzeti pare, dodatni motiv da pobjede i da daju maksimum. Ali ocigledno je da je Olimpik dao pare i Bajraktarevicu da sudi u vasu korist, jer je Olimpik svjestan bio da regularnim sudenjem Gorazde ne moze izvuci pobjedu protiv Veleza. Olimpiku remiji Veleza ne znace nista previse, samo porazi. Gol Veleza koji je ponisten nezz jel bio opravdano ili neopravdano ponisten, nisam mogao vidjeti u TV snimku pa da se moze opravdano nesto tvrditi. Ono sto znam je da je olimpik osim vas obecao premije mnogim timovima koji uspiju Velezu onemoguciti poraz. Vama nek ide na obraz ponasanje vase djece koji su bili bezobrazni u par puta sa svojim usporavanjem igre. Vi se borite sa drugim timovima za opstanak, a mi se borimo protiv Olimpika, sudija, cijelog saveza i odredenih premijerligasa kojima nije u cilju da Velez ude u PL. Sretno vam u opstanku, uz iskrene zelje da ikad vise zaigramo protiv vas. LP :bih:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 09 mar 2019, 19:15

nekoIzMostara je napisao/la:
Drug postujem tvoje misljenje, ali vjeruj da je utakmica kupljena, odnosno prodana. Sjedio sam tacno prije 7 dana sa momkom iz Gorazda, rekao mi je da je utakmica prodana, tj. da je Olimpik dao pare vama ako izvucete pozitivan rezultat. To za mene nije problem, logicno da ce uzeti pare, dodatni motiv da pobjede i da daju maksimum. Ali ocigledno je da je Olimpik dao pare i Bajraktarevicu da sudi u vasu korist, jer je Olimpik svjestan bio da regularnim sudenjem Gorazde ne moze izvuci pobjedu protiv Veleza. Olimpiku remiji Veleza ne znace nista previse, samo porazi. Gol Veleza koji je ponisten nezz jel bio opravdano ili neopravdano ponisten, nisam mogao vidjeti u TV snimku pa da se moze opravdano nesto tvrditi. Ono sto znam je da je olimpik osim vas obecao premije mnogim timovima koji uspiju Velezu onemoguciti poraz. Vama nek ide na obraz ponasanje vase djece koji su bili bezobrazni u par puta sa svojim usporavanjem igre. Vi se borite sa drugim timovima za opstanak, a mi se borimo protiv Olimpika, sudija, cijelog saveza i odredenih premijerligasa kojima nije u cilju da Velez ude u PL. Sretno vam u opstanku, uz iskrene zelje da ikad vise zaigramo protiv vas. LP :bih:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Da vas nema trebalo bi vas izmisliti, koji ste vi klocevi po pameti :bow:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 09 mar 2019, 19:17

Odgovarao mu rezultat, vidio i sam da i Velez igra lose, da je prigustilo nastavio bi on po svom. Mada je i u drugom pol bio veoma los. Ocigledno je da je tu bio po zadatku, skoro svaki prekid Veleza je svirao faul u napadu, oni je bilo smijesno. Onaj celo pomocni jos gori od glavnog. Kakav ofsajd svira to je tragedija, meni se cini da je Behram bio na lopti svira debil ofsajd a osto igrac Gorazda 2 metra ispred, jos pomocnik imao liniju sesnaesterca kao orjentir ali dzaba. Raja se pocela smijati sta radi debil.

Cestitke Gorazdu na pobjedi bolje i ovako izgubiti nego da nam neko pusta. Velez definitivno nije zasluzio dobiti ovu utakmicu, bez obzira na sudiju i onu ociglednu lakrdiju i los teren.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 mar 2019, 19:18

Ma smijesno je ako si upratio onaj start s dvije noge na Velezovog igraca brok dva, Bisevca, da nije ni zuti karton. Psiholoski se sjebes kas vidis da ti sudi onako, u drugom ppluvremenu do tribine sudija mase faul, glavni odmahuje rukom i pusta kontru. I tako dalje i tako dalje, nebitno, vjerovatno je ovo dobar samar da se s igracima poradi na psiholoskoj pripremi utakmice, da se ne prigovara sudiji nista, nego da se nastavi igrat dalje, bez pogovora ikakvog. Ovo danas je cista sramota, ti kao domaci navijac, navijac svoje ekipe, si vidio sta se desavalo. Gorazde je nama problem napravilo i kuci, i dalo nam je gol, tako da mislim da fudbalski imate sansu na Otoci. Medjutim, sumnjam da iko moze odolit parama, ijedan igrac, a to ce oni s 2 3 igraca zavrsit i to je to.
Ma jesam, svi oko mene su se smijali i govorili da je trebo dobiti žuti nas igrač al sta ćeš jbg
Ma ne mozemo mi nista Olimpicu, ovako smo mi imali suđenje protiv njih na nasem terenu ko vi danas, čim pređeš centar faul ti neki svira nesta, iznervira te i jbg onda je teško igrati, tako da ne mozes na Otoci nista očekivati sudija ce te unakaziti

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 09 mar 2019, 19:20

Rodjeni81 je napisao/la:
Odgovarao mu rezultat, vidio i sam da i Velez igra lose, da je prigustilo nastavio bi on po svom. Mada je i u drugom pol bio veoma los. Ocigledno je da je tu bio po zadatku, skoro svaki prekid Veleza je svirao faul u napadu
, oni je bilo smijesno. Onaj celo pomocni jos gori od glavnog. Kakav ofsajd svira to je tragedija, meni se cini da je Behram bio na lopti svira debil ofsajd a osto igrac Gorazda 2 metra ispred, jos pomocnik imao liniju sesnaesterca kao orjentir ali dzaba. Raja se pocela smijati sta radi debil.

Cestitke Gorazdu na pobjedi bolje i ovako izgubiti nego da nam neko pusta. Velez definitivno nije zasluzio dobiti ovu utakmicu, bez obzira na sudiju i onu ociglednu lakrdiju i los teren.

Bravo Rodjeni81,sve je tako kako si napisao!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 09 mar 2019, 19:44

gdje je nestala mala barca iz Vrapčiča ovo kolo :D
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 09 mar 2019, 19:45

nemamo pravog protivnika u ovoj ligi,reče Ibro Rahimic,kad pojavi se Goražde i uze im mjeru.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 09 mar 2019, 19:50

HPCompaq je napisao/la:gdje je nestala mala barca iz Vrapčiča ovo kolo :D
Pogledaj na tabeli gdje je macane. :wave:
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 mar 2019, 19:56

HPCompaq je napisao/la:nemamo pravog protivnika u ovoj ligi,reče Ibro Rahimic,kad pojavi se Goražde i uze im mjeru.
Glupa ti prica, prvi poraz u kojem kolu tek... los dan se svakom desi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.