FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Kakva reakcija na stadionu kad su culi da je 1-1 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ojhaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tomica 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Necemo, 1-0 dosta.Osim13 je napisao/la:Nemojte nas puno bratijo u srijedu

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Trpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Joj Riberya, dijeli lopte kao rukom. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kako starac za tili čas dva asista upisa 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
x3dirkules je napisao/la:Kako starac za tili čas dva asista upisa

- Omerbavarac
- Kontakt:
Deda ne vadi. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
RIBEEEEEEEEERYYYYYYYY
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa tako jeeeeeeee 
Zuti drugi

Zuti drugi

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Nerminovic
- Kontakt:
Dzemperku moram pohvaliti za man management, prebrodio je sve inicijalne probleme sa autoritetom i sad mu ide sve bolje i bolje iako je bio u itekako nezahvalnoj poziciji, ostavljena mu ekipa gdje ti igrac od 35god yebe sve kad ga izvadis 15min prije kraja meca.
-
- Kontakt:
Igramo sve bolje i bolje, moram priznati da ovako nesto ni u ludilu nisam ocekivao..Vidi se zelja i kod svakog igraca, igra je sve bolja i bolja, i odbrana je postala jalo stabilna, cak nije vise ni bitno ko igra u odbrani. Znaci da je sve do sistema, a ne igraca. Hummells je trenutno najbolji stoper, i danas je odigrao maestralno.
Bez obzira na sve, Coman nam je potreban za Liverpool, bar za poluvrijeme..
Bez obzira na sve, Coman nam je potreban za Liverpool, bar za poluvrijeme..
Eh sad da se digne na himnu Lige prvaka, amin.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zadnja dva meca, 11 golova. 
Forma je cini se u velikom usponu, no, slijedi mozda najvazniji mec u sezoni.
Ako prodjemo Liverpool, slobodno smijem reci da sa ovakvim pristupom smijemo svasta očekivati.
Ekipa je od veceras na prvoj poziciji i iskreno se nadam da je nece ni ispustati.

Ako prodjemo Liverpool, slobodno smijem reci da sa ovakvim pristupom smijemo svasta očekivati.
Ekipa je od veceras na prvoj poziciji i iskreno se nadam da je nece ni ispustati.
Cestitke najprije Kovacu koji je digao ekipu, koja sad igra sasvim dobro. Samo da nastavi ovako, a sve je tako lose prije izgledalo. Medjutim, ne znaci ovo nista ukoliko ne nastavi sa ovakvim partijama. Prije je uzimao na suhi kvalitet igraca ili se nekako provlacio, ali evo u posljednjim utakmicama igra izgleda sasvim dobro.
Titula je nasa.
Titula je nasa.

Spamm
- bavaracmujo
- Kontakt:
Jos je veliki plus danas nismo primili go, odlicno sampionski odigrano.Omerbavarac je napisao/la:Zadnja dva meca, 11 golova.
Uz tiaga havija i hamesa sredina djeluju strasno.
Petorka u napadu postigla golove odlicno idemo sad tvrdo na liverpul.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Odlična utakmica danas. Nadam se da je nešto ostalo i za luzerpul od napadača da se nisu potrošili. Ostaje pitanje ko će igrati iza Lewe pošto nema Comana i Millera. Vjerojatno Gnabry, Leon i Hames iza njih Thiago i Javi