FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

endem_
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la endem_ » 24 okt 2010, 23:12

Pazza Inter Amala

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 24 okt 2010, 23:13

johnnyHZ je napisao/la:
harinjo je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:picke jedne ....debili NOZ U VRAT .....jel ????' bravo "NAVIJACI"
glupane nismo ga svi uboli nego neki debil..maolumni klocu :oops:
vi ste puni tih debila tako da mi skoro svi tako izgledate...
postajes ko elektrika
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 24 okt 2010, 23:14

Samo za ove vrle poznavaoce sto su ovdje pricali da hoce Blekic 3 markice da vas razocaram rekao je sljedeci mec sjever besplatan al mi to necemo,mi smo imali zelju da pomognemo i platimo karte a ne Blekic tako da opet sirite dezinformacije kao i uvijek,2 karte 6 maraka ti das 20 jer toliko bi dali nas dvojica na sugavici ne procjenjlljivo!

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 24 okt 2010, 23:15

jel treba ja sad da se prijavim pod nikom hordas ili gigant i nesto i da pocnem hvaliti manijake ? jadu balavi

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 24 okt 2010, 23:16

UPS je napisao/la:
rumbalija je napisao/la:
UPS je napisao/la:Znaci ti si ta izdajica - imas pozdrave od zijada blekica i hordi 8-)
Nisam ja izdajica nego gazda svog novčanika.
Pa ti si vjerovatno jedini covjek na svijetu koji je vlasnik svoga novcanika. Mi eto nismo :roll: Izvini, a kako ti to uspjeva?? :?:
Ti nisi,tebe još tata hrani...
Hajde lazare,hajde Lazare..

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 24 okt 2010, 23:16

mangupp je napisao/la:
jel treba ja sad da se prijavim pod nikom hordas ili gigant i nesto i da pocnem hvaliti manijake ? jadu balavi
ne vrijedjaj kospicaru, ovo sam skinuo sa foruma drugog znam da boli....
Pazza Inter Amala

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 24 okt 2010, 23:17

mangupp je napisao/la:
lik vas navijac preko 500 postova ima :D sa ovog je foruma mangupe KHAJ PHICE
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 okt 2010, 23:17

hordemalta je napisao/la:
mangupp je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Kako se zove ovaj lik sto je na "stazi" sa mikrofonom jel im taj vodja ?

Molim vas ako neko zna ime ?
ono ti je taj "famozni" rumeni frki inace ucenik generacije u srednjoj skoli :D
Ono je Čuhaji došao da da podršku Hordama zla i bojkotu

hahahaha :mrgreen:

hahahah....nemojte ih..i onako im je tesko..jos tog ciku kad spomenes :lol: 8-)

@mangupe

taj je vas..pogledaj njegove postove,na ovom forumu je to..

a i sve se vidjelo na Tv-u,nije nisat slagao...repertoar pjesama kao i samo pjesme..katastrofa :roll: za vas smo institucija... 8-) :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 24 okt 2010, 23:18

Rumbalija preruseni manijak koji pati za FKSarajevom!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 24 okt 2010, 23:18

drH je napisao/la:
sekac je napisao/la:
drH je napisao/la:Jos jednom ponavljam da je ona izjava Varesanovica da je ova utakmica jedino sto vrijedi u BH fudbalu veliko FUJ i javno ponizavanje ostalih klubova i cjelokupne lige.
Možda (sigurno)nije ova noćas po kvaliteti ali ne zaboravi da je ovo jedan od Evropskih derbija bar ga tako rangiraju.Nije Mirzina namjera bilo koga omalovažavati pogotovo timove iz lige ali derby je derby.Po meni najbolja utakmica do sad na Koševu je bila Sarajevo -Čelik jer i Čelik igra prelijepo ali baš nemaju sreče, ali volim više ovaj bod nego neku pobjedu e to je taj osječaj i kod Mirze a nije omalovažavanje nekih timova kako ti želiš prikazati i molim te ne kvari nam rodjendan i proslavu ako ništa zasluženo osvojenog boda.Ne ljuti se i živio ti meni. ;)
Ja vama cestitam na zasluzenom bodu i nemam ja nista protiv derbija nego reci da je derbi JEDINO sto vrijedi je u najmanju ruku podcijenjivacki sa njegove strane. Ima jos klubova i derbija koji nesto vrijede. To jeste najveci derbi ali nije i jedini.
Donekle te shvatam ali prijatelju to je jedina ,ponavljam,jedina utakmica koja je mogla i koja ce nadam se opet skupiti 40 000 navijaca na stadionu,i zato je najveca i jedina koja vrijedi u tom smislu,bez podcjenjivanja drugih. Ljutio se ti ili ne to je utakmica koja je ogledalo lige i zato je frustracija veca sto mnogi rade protiv vjecitog derbija.
Ne branim Mirzu,ali si ga pogresno shvatio,mozda zvuci pristrasno iz nase sarajevske perspektive ali njegovo misljenje djeli svaki sarajlija za koga god on navijao jer nema veceg rivaliteta u drzavi od ovog i po tome je derbi specifican u odnosu na bilo koju drugu utakmicu jer se niti jedna ne iscekuje kao ova.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 24 okt 2010, 23:36

odlicno,proslavljen rodjendan na SJEVERU,sa igracima,upravom....uz nezaboravnu atmosferu....DIVOVI.....upravo tako...idemo DALJE!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 24 okt 2010, 23:40

FCS-FCS je napisao/la:
MegaNormala je napisao/la:PISE VELIKO SLAVLJE NA KOSEVU..? ZBOG CEGA? STO STE IZVUKLI BOD OD VELIKOG ŽELJE??
daj ba ne seri klocu
pa bolan strumpfe gdje god ste izasli u evropu a znate cekati 6-7 god donesete ponizenje ovoj napacenoj BIH...do Litexa niko od vas nije ni cuo za taj klub pa sta vam uradise...PONIZISE VAS DO BOLA (e ba 9 kom u dvije tekme jaoooo)..sta vam Hapoel uradi , uvali vam 5 kom za 30 min...ti ces pricati o velikom zelji...JADU ROKNI SE kad ne mozete dobiti ekipu koja ima 8 igraca u polju i to citavih 60 min plus nadoknada. Hos jos ...od 14 suteva 2 ili 3 su bila u okvir (strasna statistika tvog jadnog malog selja)...trcite na sudiju ko da imate tal sa njim pa vas izradio...navijanje vam je KITA ZESCA...u dva navrata se cuje onih 150 hudnika u onom cosku krmetnjaka..toliko ste jaki i glasni bili. Hos jos , ono cega si mi stidimo vi se ponosite sa tim. Konkretno , Blex je tu jer ga mi drzimo a mi smo ga i doveli na tu funkciju(BP) a KUJO sinoc kaze ja ne pricam sa navijacima ili jos zesca oni su moji najbolji kupci. Eto za sta vas drzi. Ovce za sisanje. Nema ovaca nema vune (citaj para) I kad mu je pun racku vas..stavi vas na IGNORE. E ba dosta mi je vas i vase price i kurcenja a prdite u prazno i izgledate suvise jadno i bijedno sa svojim KUJOM na celu !!!!
Cestitam na zasluzenom bodu izdrzali ste sa 8 igraca,posto dosli to i odnijeli a brate nemoj o Evropi pa i vi ste se blamirali kao i mi cak i kuci.Iskreno srecan rodjendan i ba Bog da ih jos mnogo docekali

Mi smo evo ovo postigli:
1.Cetvrtfinale kupa Uef-a 1971/72 (jedini u BiH)
2.Polufinale kupa Uef-a 1984/85 (jedini u BiH)
3.Trece pretkolo lige prvaka i prvo klo kupa Uefa poslije rata 2002/2003 (prvi u BiH)
4.Jedini klub iz BiH koji je dvije godine za redom igrao u ligi prvaka(kvalifikacije)
5.Jedi niklub iz BiH koji cetiri puta igrao u najacem Evropskom takmicenju.
6.Jedini u BiH imamo pet titula1971/72,1997/98,2000/01.2001/02,2009/10.( sve priznate od Uef-e)
Ako neko ima bolje i uspjesnije rezultate neka ih prikaze a prica bez argumenata.

Tacno primili smo od Litexa 7 a od Makabija 5 komada,ali ste i vi znali primiti 5 ili 6 komada cak i kuci pa nije smak svijeta.
Uspjehe slavimo i ponosni smo na njih,neuspjeha se ne stidimo sastavni su dio sporta i Real zna primiti 6 komada pa nikom nista.
Isto tako ne stidimo se i ne pljujemo po mrtvim ocevima i ostalim clanovima porodice ako navijaju za naseg najveceg sportskog rivala(mislimo da to i jest draz i kvalitet ovoga derbija i grada),takav karakter i morbidnost nemamo
I smirite malo tenzije i jedni i drugi,vidite li da se ova djeca pobise i da nemaju vise kontrolu sto je van pameti.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 24 okt 2010, 23:40

Svaka cast igracima na danasnjem zalaganju, ostavili su srce na terenu bas kako se i ocekivalo. Posebno svaka cast Avdicu slika

24.10.1946 - 24.10.2010 Sarajevo jedno je, umro bih zbog tebe, u životu si mi sve, tebe volim najviše!
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 24 okt 2010, 23:42

dino lj je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:
MegaNormala je napisao/la:PISE VELIKO SLAVLJE NA KOSEVU..? ZBOG CEGA? STO STE IZVUKLI BOD OD VELIKOG ŽELJE??
daj ba ne seri klocu
pa bolan strumpfe gdje god ste izasli u evropu a znate cekati 6-7 god donesete ponizenje ovoj napacenoj BIH...do Litexa niko od vas nije ni cuo za taj klub pa sta vam uradise...PONIZISE VAS DO BOLA (e ba 9 kom u dvije tekme jaoooo)..sta vam Hapoel uradi , uvali vam 5 kom za 30 min...ti ces pricati o velikom zelji...JADU ROKNI SE kad ne mozete dobiti ekipu koja ima 8 igraca u polju i to citavih 60 min plus nadoknada. Hos jos ...od 14 suteva 2 ili 3 su bila u okvir (strasna statistika tvog jadnog malog selja)...trcite na sudiju ko da imate tal sa njim pa vas izradio...navijanje vam je KITA ZESCA...u dva navrata se cuje onih 150 hudnika u onom cosku krmetnjaka..toliko ste jaki i glasni bili. Hos jos , ono cega si mi stidimo vi se ponosite sa tim. Konkretno , Blex je tu jer ga mi drzimo a mi smo ga i doveli na tu funkciju(BP) a KUJO sinoc kaze ja ne pricam sa navijacima ili jos zesca oni su moji najbolji kupci. Eto za sta vas drzi. Ovce za sisanje. Nema ovaca nema vune (citaj para) I kad mu je pun racku vas..stavi vas na IGNORE. E ba dosta mi je vas i vase price i kurcenja a prdite u prazno i izgledate suvise jadno i bijedno sa svojim KUJOM na celu !!!!
Cestitam na zasluzenom bodu izdrzali ste sa 8 igraca,posto dosli to i odnijeli a brate nemoj o Evropi pa i vi ste se blamirali kao i mi cak i kuci.Iskreno srecan rodjendan i ba Bog da ih jos mnogo docekali

Mi smo evo ovo postigli:
1.Cetvrtfinale kupa Uef-a 1971/72 (jedini u BiH)
2.Polufinale kupa Uef-a 1984/85 (jedini u BiH)
3.Trece pretkolo lige prvaka i prvo klo kupa Uefa poslije rata 2002/2003 (prvi u BiH)
4.Jedini klub iz BiH koji je dvije godine za redom igrao u ligi prvaka(kvalifikacije)
5.Jedi niklub iz BiH koji cetiri puta igrao u najacem Evropskom takmicenju.
6.Jedini u BiH imamo pet titula1971/72,1997/98,2000/01.2001/02,2009/10.( sve priznate od Uef-e)
Ako neko ima bolje i uspjesnije rezultate neka ih prikaze a prica bez argumenata.

Tacno primili smo od Litexa 7 a od Makabija 5 komada,ali ste i vi znali primiti 5 ili 6 komada cak i kuci pa nije smak svijeta.
Uspjehe slavimo i ponosni smo na njih,neuspjeha se ne stidimo sastavni su dio sporta i Real zna primiti 6 komada pa nikom nista.
Isto tako ne stidimo se i ne pljujemo po mrtvim ocevima i ostalim clanovima porodice ako navijaju za naseg najveceg sportskog rivala(mislimo da to i jest draz i kvalitet ovoga derbija i grada),takav karakter i morbidnost nemamo
I smirite malo tenzije i jedni i drugi,vidite li da se ova djeca pobise i da nemaju vise kontrolu sto je van pameti.

I sad ovo sve odnesi svom predsjedniku i treneru velikom magu ovdje ovo nikoga ne interesuje. Vi ste najslabija karika ZBOGOM !!!

alibi

Post Postao/la alibi » 24 okt 2010, 23:44

Jednostavno sa 8 igraca u terenu se jedino ovako moglo odigrati.Borbeno i sa zeljom smo dosli do "pozitivnog" ishoda.Svim igracima cestitka na pokazanoj borbenosti i idemo dalje,malene smo vec zaboravili.......SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 24 okt 2010, 23:46

alibi je napisao/la:Jednostavno sa 8 igraca u terenu se jedino ovako moglo odigrati.Borbeno i sa zeljom smo dosli do "pozitivnog" ishoda.Svim igracima cestitka na pokazanoj borbenosti i idemo dalje,malene smo vec zaboravili.......SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.

devet

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 24 okt 2010, 23:50

samir_tm87 je napisao/la:
alibi je napisao/la:Jednostavno sa 8 igraca u terenu se jedino ovako moglo odigrati.Borbeno i sa zeljom smo dosli do "pozitivnog" ishoda.Svim igracima cestitka na pokazanoj borbenosti i idemo dalje,malene smo vec zaboravili.......SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.

devet

Osam

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 24 okt 2010, 23:51

Smiju se nasem prijateljstvu sa Drezdenovcima a njima dolaze BBB nekad im je Torca dolazila sad BBB zalosno da zalosnije ne moze da bude!

alibi

Post Postao/la alibi » 24 okt 2010, 23:51

devet
Haj 9,ali na golmana nisam konkretno mislio vec samo na igrace,jbg puno slobodnog terena skoro sat je trebalo stici pokrivati.......Iscrpljujuce .

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 okt 2010, 23:52

devet
8 i golman :mrgreen: 8-)

daj nek neko izbaci ono nase Zasto je FKS najveci klub?? da ne trazim,nezz gdje mi je....samo za dinu i sve cinjenice 8-) :D 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, HavAArius, ristagrad, robertkosar, TETRAPAK, Vanja8 i 83 gosta.