Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- -Paja
- Kontakt:
Re: Arsenal
Najjace mi je kako ovaj kvaziforumas Monolog pod plastom objektivnosti fino koluta ocima na cinjenicu da Bendtner nije dao gol 6. mjeseci. Neko ko ne prati Arsenal rekao bi po ovoj recenici da je covjek igrao svih 6. mjeseci i nije zabio gola hahaha jos uracunali i svjetsko hahaha pa kad si mu racunao svjetsko trebao si onda i racunati gol na svjetskom pa ne bi ispalo 6. mjeseci. Bendtner pokazuje da ce u buducnosti biti najbolji napadac na svijetu i da je sada jedan od najboljih mladih napadaca svijeta, pravi danski dominator!
Bendtner dominira!
Bendtner dominira!
Dio Arsenala
- Ultras Sur
- Kontakt:
Ja se uvijek fino nasmijem kad čitam tvoje komentare-Paja je napisao/la:Najjace mi je kako ovaj kvaziforumas Monolog pod plastom objektivnosti fino koluta ocima na cinjenicu da Bendtner nije dao gol 6. mjeseci. Neko ko ne prati Arsenal rekao bi po ovoj recenici da je covjek igrao svih 6. mjeseci i nije zabio gola hahaha jos uracunali i svjetsko hahaha pa kad si mu racunao svjetsko trebao si onda i racunati gol na svjetskom pa ne bi ispalo 6. mjeseci. Bendtner pokazuje da ce u buducnosti biti najbolji napadac na svijetu i da je sada jedan od najboljih mladih napadaca svijeta, pravi danski dominator!
Bendtner dominira!

••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
i kakve to veze ima s temomUltras Sur je napisao/la:Ja se uvijek fino nasmijem kad čitam tvoje komentare-Paja je napisao/la:Najjace mi je kako ovaj kvaziforumas Monolog pod plastom objektivnosti fino koluta ocima na cinjenicu da Bendtner nije dao gol 6. mjeseci. Neko ko ne prati Arsenal rekao bi po ovoj recenici da je covjek igrao svih 6. mjeseci i nije zabio gola hahaha jos uracunali i svjetsko hahaha pa kad si mu racunao svjetsko trebao si onda i racunati gol na svjetskom pa ne bi ispalo 6. mjeseci. Bendtner pokazuje da ce u buducnosti biti najbolji napadac na svijetu i da je sada jedan od najboljih mladih napadaca svijeta, pravi danski dominator!
Bendtner dominira!![]()
![]()
imas bre PP pa se tamo divi paji koko god oces bre

Rođen s tobom da budem
@monolog
Ja zaista ne kontam kako se mozes ovoliko raspravljati sa navijacima ovog smijesnog kluba. Kada Wenger (Arsenal) osvoji LP neka se javi. Cuj dominantno osvojio ligu i sada bolji od Fergusona, Mourinha i Del Bosquea. Jel to EPL jaca od Lige Prvaka?
Ne bih da vrijedjam ali u najmanju ruku ste neozbiljni (mislim na wengerovce) .Arsenal je klub nize klase koji nikada nece moci prismrditi Manchesteru i Liverpoolu u EPL a da ne nabrajam druge timove u ostalim ligama. 
Ja zaista ne kontam kako se mozes ovoliko raspravljati sa navijacima ovog smijesnog kluba. Kada Wenger (Arsenal) osvoji LP neka se javi. Cuj dominantno osvojio ligu i sada bolji od Fergusona, Mourinha i Del Bosquea. Jel to EPL jaca od Lige Prvaka?

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Mnogi bi rekli da je jacaRaul7 je napisao/la:@monolog
Ja zaista ne kontam kako se mozes ovoliko raspravljati sa navijacima ovog smijesnog kluba. Kada Wenger (Arsenal) osvoji LP neka se javi. Cuj dominantno osvojio ligu i sada bolji od Fergusona, Mourinha i Del Bosquea. Jel to EPL jaca od Lige Prvaka?Ne bih da vrijedjam ali u najmanju ruku ste neozbiljni (mislim na wengerovce) .Arsenal je klub nize klase koji nikada nece moci prismrditi Manchesteru i Liverpoolu u EPL a da ne nabrajam druge timove u ostalim ligama.
Ako je Arsenal nize klase od ova dva,sta je tek onda Real naspram Barce

Zadnja izmjena: Faraon iz Visokog, dana/u 24 okt 2010, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen s tobom da budem
@Raul7, nebih da se vrijeđamo al Arsenal koji je 13 puta osvojio EPL ( 5 puta iza Liverpoola i Man UTD-a ) je mali klub, i tvoje mišljenje je, da je nižerazredni klub... Poslije ovakve izvale nemoj Bogat' više govorit...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
jestRaul7 je napisao/la:@monolog
Ja zaista ne kontam kako se mozes ovoliko raspravljati sa navijacima ovog smijesnog kluba. Kada Wenger (Arsenal) osvoji LP neka se javi. Cuj dominantno osvojio ligu i sada bolji od Fergusona, Mourinha i Del Bosquea. Jel to EPL jaca od Lige Prvaka?Ne bih da vrijedjam ali u najmanju ruku ste neozbiljni (mislim na wengerovce) .Arsenal je klub nize klase koji nikada nece moci prismrditi Manchesteru i Liverpoolu u EPL a da ne nabrajam druge timove u ostalim ligama.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ja usao na temu da cujem koju pametnu,a na moju srecu ovdje su svi pametnjakovici
.Salim se malo,naravno.Samo dosta je rasprave,molim vas. 

You'll never walk alone.
- -Paja
- Kontakt:
Maleni luzeru tvoj Real smo ponizili sa 17 godisnjim Fabregasom nasred golubarnika zvanog Bernarfalsfjačebeu zato bjezi u misiju rupu sa ostalim misevima!Raul7 je napisao/la:@monolog
Dio Arsenala
-Paja je napisao/la:Maleni luzeru tvoj Real smo ponizili sa 17 godisnjim Fabregasom nasred golubarnika zvanog Bernarfalsfjačebeu zato bjezi u misiju rupu sa ostalim misevima!Raul7 je napisao/la:@monolog

nema potpisa
Čuj Arsenal klub niže klase, pa šta su onda i Chelsea i City ako smo mi klub niže klase. 

- VolimLiverpool
- Kontakt:
A zasto spominjes Chelsea?Bosco je napisao/la:Čuj Arsenal klub niže klase, pa šta su onda i Chelsea i City ako smo mi klub niže klase.

You'll never walk alone.
Zato što dotični gospodin realovac kaže da smo mi klub niže klase jer nismo najtrofejniji u Engleskoj pa se ja pitam ako smo mi zbog tog klub niže klase šta su tek onda Chelsea i City.volimliverpool je napisao/la:A zasto spominjes Chelsea?Bosco je napisao/la:Čuj Arsenal klub niže klase, pa šta su onda i Chelsea i City ako smo mi klub niže klase.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Aha,nisam isprva shvatio.Bosco je napisao/la:Zato što dotični gospodin realovac kaže da smo mi klub niže klase jer nismo najtrofejniji u Engleskoj pa se ja pitam ako smo mi zbog tog klub niže klase šta su tek onda Chelsea i City.volimliverpool je napisao/la:A zasto spominjes Chelsea?Bosco je napisao/la:Čuj Arsenal klub niže klase, pa šta su onda i Chelsea i City ako smo mi klub niže klase.
You'll never walk alone.
Chelsea i City su sranje od klubova, jednostavno sranje da nemože biti veće.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Enleska liga je u fudbalu danas ono što je NBA liga u košarci 
Ne slažem se da je Wenger najbolji trener u zadnjih 10 godina, mislim čovjek je zadnji trofej osvojio 2005 pobjedivši United u Comunity shildu, ali ako to kažu treneri iz cijelog svjeta, onda moje je da se složim sa njima

Ne slažem se da je Wenger najbolji trener u zadnjih 10 godina, mislim čovjek je zadnji trofej osvojio 2005 pobjedivši United u Comunity shildu, ali ako to kažu treneri iz cijelog svjeta, onda moje je da se složim sa njima

There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Chelsea i City su sranje od klubova, jednostavno sranje da nemože biti veće.
Prije bih rekao da je tvoje misljenje na nivou sranja!!
Chelsea F.C.
ja smatram da je svaka od liga petice teza od lige prvaka... u svakoj ligi imas odigrati bar po 35-40 utakmica i u svakoj moras biti dobar da osvojis, ali i ako se desi koji kiks mozes se vratiti, dok u lp kiksas jednom i tu je kraj.. za LP moras imati srece, nije lahko kao sto izgleda pobijediti jedan blackburn,bolton ili aston villu na njihovom stadionu, doduse timovi poput new castla, wolvsa, ili blackpoola nisu nesto narocito (naravno ne gledano kroz neku jednu sezonu)
@monolog jel real ili bajern traze ekonomistu ili trenera??? jer su oba kluba trazila wengera pa ne moze biti da je toliko los koliko ga ti predstavljas... pametnom dosta
@monolog jel real ili bajern traze ekonomistu ili trenera??? jer su oba kluba trazila wengera pa ne moze biti da je toliko los koliko ga ti predstavljas... pametnom dosta
Daj ba šta se oko gluposti raspravljate. Samo nismo raspravili o toj pobjedi ništa. Trebamo malo profeštat... Edvine, hočeš jeggera malo 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Čestitke na zasluženoj pobjedi, i mislio sam da ćete doći do 3 boda ali ne ovako velikom gol razlikom. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.