RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

antipolitikaa
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la antipolitikaa » 05 apr 2009, 10:23

hahhahahha...Uvijek ste derali HSK Zrinjski na stadionu HSK Zrinjskog... :lol:
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 apr 2009, 11:49

antipolitikaa je napisao/la:hahhahahha...Uvijek ste derali HSK Zrinjski na stadionu HSK Zrinjskog... :lol:
Dok dišem,nadam se...

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 05 apr 2009, 18:50

antipolitikaa je napisao/la:hahhahahha...Uvijek ste derali HSK Zrinjski na stadionu HSK Zrinjskog... :lol:
Nidje veze ni vi niste nikad uzeli boda u Vrapcicima do ove sezone zato poklopi se i nista nije nemoguce!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 05 apr 2009, 19:54

Crveni_1922 je napisao/la:
Nidje veze ni vi niste nikad uzeli boda u Vrapcicima do ove sezone zato poklopi se i nista nije nemoguce!!
Ma ja,ipak je kvaliteta tu negdje,jos uvjek se mozete ukljuciti u borbu za prvaka...evo poklopit cu se,nevjerovatan optimizam i glupost s tvoje strane,nađi mi jos jedan podatak kad je zadnja ekipa s tablice pobjedila prvu u gostima u ovoj nasoj banana ligi?NIKAD!!!
realno HSK Zrinjski FK Velez 5:0
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 05 apr 2009, 21:26

"Politika i političari, uglavnom bošnjački kadrovi u vodećim strankama u Hercegovini, "prodali" su "rođene". Najviše njihovom zaslugom Velež se, izvjesno je, neće vratiti na svoj prijeratni stadion, Pod Bijeli brijeg. U Mostaru za "prodavanje" Bijelog brijega najodgovornijim smatraju Ziju Hadžiomerovića, čelnika mostarskog SDA, koji je u raznoraznim talovima.

Priča se po Mostaru da se Hadžiomerović naglo obogatio, dok je Velež jedva preživljavao.

"Velež se nikad neće vratiti Pod Bijeli brijeg! Zašto? Pa zato što su naši političari svih ovih godina bili pasivni. Moram priznati da se i raja ohladila od Bijelog brijega. Niko neće pustiti svoje dijete da ide Pod Bijeli brijeg iz sigurnosnih razloga. Neka onaj ko zagovara povratak po svaku cijenu uzme svoje dijete za ruku, sa Veležovim šalom i neka prošeta do stadiona. Nažalost, to je nemoguće! Uostalom i sva ta koreografija na stadionu, u klupskim prostorijama, asocira na neka davna, ružna vremena. Vrijeme je da svi u Mostaru, ma kako teško prihvatili, shvatimo da moramo imati svoj, novi Veležov stadion", izjavio je jedan dugogodišnji član Veleža, koji je zamolio da mu ne navodimo ime.

Saznali smo da će Velež sređivati stadion u Vrapčićima, ali i planirati gradnju novog stadiona u Sjevernom logoru, koji bi trebao biti najljepši u BiH."

Ovo nadjoh na jednom portalu.
Pa dajte recite koliko ima istine u ovome.
Celik mi je sve u zivotu, ali mi je i Velez jako drag!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 06 apr 2009, 06:21

antipolitikaa je napisao/la:
Ma ja,ipak je kvaliteta tu negdje,jos uvjek se mozete ukljuciti u borbu za prvaka...evo poklopit cu se,nevjerovatan optimizam i glupost s tvoje strane,nađi mi jos jedan podatak kad je zadnja ekipa s tablice pobjedila prvu u gostima u ovoj nasoj banana ligi?NIKAD!!!
Istina da je Zrinjski kvalitetniji dosta od ove ekipe koju Velez ima, samo nezaboravi onu staru " Ko visoko leti nisko pada"!!!

Golovi: Velez-Celik 3:1.....

alen m
Kontakt:

Post Postao/la alen m » 06 apr 2009, 07:22

A ko si ti da mu zabranis optimizam, majke ti? Nego vazno je da ti u svakom navratu spomenes HSK Zrinjski tj. stadion HSK Zrinjski.. Nebrini se brate, nismo zaboravili da je on hercegovacki sportski klub. :lol: :P

Haj pozz i sretno vam u derbiju, nadam se da ce proci bez ikakvog rizika...

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 06 apr 2009, 07:37

Naprijed Rodeni Ja sam uz vas, a vjeruj te u Sarajevu znam dosta ljudi koji navijaju za velez(ima i omladine)... ;)
mB!

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 06 apr 2009, 19:37

Velež je Šampion Ooooooooooooo.........Velež je Šampion Oooooooooooooooo........

slikaslikaslikaslikaslika

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 06 apr 2009, 23:52

Sretno igračima i navijačima FK Veleža u srijedu, na gostovanju kod "komšija" Zrinjskog, nadam se da ćete neporaženi napustit Bijeli Brijeg, ali to je realno, skoro pa nemoguće.

No, nikad se ne zna ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 apr 2009, 00:18

Kako se uhvati hasanovic za glavu lala, nema veze, nas trener je smijesan, svaka utakmica isti odg poslje nje, odlicna tekma, bili smo dobri domaci su zasluzeno dobili dali su bas onoliko golova koliko su bolji bili blabla.

sretno.

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 07 apr 2009, 01:34

rob do grob je napisao/la:rodzeni nikad vasi navijaci vise nece doci u zenicu dabogda ispali kad nema te uslova da primite druge navijac+e
A ti si mi neki navijac, jadna majko svoja

saladin
Kontakt:

Post Postao/la saladin » 07 apr 2009, 01:56

rob do grob je napisao/la:rodzeni nikad vasi navijaci vise nece doci u zenicu dabogda ispali kad nema te uslova da primite druge navijac+e
Eto ti ces nekome zabraniti dolazak......usha internet mangupe

Imam jedno pitanje za raju na ovom topiku

Mozete li mi reci koji su trenutno najveci talenti u nasoj ligi, koji bi mogli imati potencijala da odu "vani" ???
Posto nemam priliku da gledam tekme iz anse lige cesto, zato vas pitam.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 07 apr 2009, 02:12

saladin je napisao/la:
Imam jedno pitanje za raju na ovom topiku

Mozete li mi reci koji su trenutno najveci talenti u nasoj ligi, koji bi mogli imati potencijala da odu "vani" ???
Posto nemam priliku da gledam tekme iz anse lige cesto, zato vas pitam.
Imas temu,najbolji igrači premijer lige pa pogledaj,da ne kvarimo temu o Veležu.

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 07 apr 2009, 08:26

slika

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 07 apr 2009, 12:15

kako sada stvari stoje navijaci veleza uopste nece biti pusteni na stadion :roll: :roll:
rukovodstvo zrinjskog je stvarno pre smijesno :roll: :roll:
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 07 apr 2009, 13:49

zašto je smiješno..je li pošteno po tebi da mi moramo kući ostat na derbiju radi nesposobnosti uprave velleža..a da dođu na izlet pod b.b....
osobno ja nemam ništa da ra bude pod bb..ali sad nešto prigovarat zrinjskom je preofirno.. ;)
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

mase_ra
Kontakt:

Post Postao/la mase_ra » 07 apr 2009, 13:59

znamo svi zasto ultrasi nisu mogli doci u vrapcice,a to sto zrinjski sad vraca nama ne pustajuci ra pod bijeli je smijesno,ra dolazi! bilo kako bilo,ra ce sutra bit pod bijelim brijegom.. 8-)
imal iko jaci??

:P

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 07 apr 2009, 14:13

um vuk je napisao/la:zašto je smiješno..je li pošteno po tebi da mi moramo kući ostat na derbiju radi nesposobnosti uprave velleža..a da dođu na izlet pod b.b....
osobno ja nemam ništa da ra bude pod bb..ali sad nešto prigovarat zrinjskom je preofirno.. ;)
Da nam nije stadion otet pa hajde ali ovako da prigovarate dok mi igramo na livadi stvarno hinjavo...
Pričajte šta hoćete,nije vaša stvar,stadion je gradski,ovo,ono...Veležu se ne da igra tamo,baš je izbjeglica u svom gradu ! Kad ste na skeli plačete,a sad kad vam ne daju opet plačete,šta hoćete više ? Eto ja volim na onakav stadion svake subote dolaziti...meni je drago što moj klub ispada,što pokraše sve kriminalci,ccccc...
Drugo,vama policija nije dala da dođete kao ni Hordama,Manijacima i Robovima a ne uprava Veleža !
A ovdje sad uprava Zrinjskog ne da nama...a ne policija !

Vidjet ćeš momak da ćemo prisustvovati ;) ako je gospodi u interesu da bude u gradu mir onda će nas pustiti !

NI MURIJA,NI MAFIJA RED ARMY SPRIJEČIT' NEĆE DA BODRI SVOJ KLUB !!!

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 07 apr 2009, 14:26

ma možeš ti bola doć niko tebi ne brani,,ali da ćete bit osigurani na tribini..to mora ti bit jasno da neće bit..
svaki pokušaj grupacije u startu će bit onemogućen,100 redara,policija u civilu,obična policija,specijalna..
nebi da vas dođe 10 000.....
a sumnjam da ćete dalje od titova ko neki dan na bih-belgija........
žalim što je tako..ali šta ćeš..nije vam lako :D
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 15 gostiju.