FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

A_d_0
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la A_d_0 » 24 okt 2010, 22:29

Nije rekao seljaci su to vec seljacki je to ;)[/quote]

Ja sam cuo nesto da je seljake spominjao i jos ljudi komentarisu nesto kao ovo nije valjalo stoo je rekao eh sada sta je bilo nemogu nikako znati. Uglavnom vidim nesvidja se nekim sto sam ovo spomenuo tako da zaboravite.
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 24 okt 2010, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 okt 2010, 22:29

retro je napisao/la:Vidi se da ima pametnih momaka, zar je neciji zivot zaista vrijedan svega ovoga? Pa necemo da postanemo **** Beograd.

Svi imamo prijatelje u oba tabora, i seru oni koji to poricu, zar treba da dan nakon derbija nema tvog kolege sa posla, skole faksa? Volimo svoje klubove, ako vec treba da se desi sukob, moze sve proci i bez nozeva, pistolja i ostalog. Ima i vaznijih stvari od navijanja ;) , vjerujte.
potpis prijatelju
Za zivot cijeli!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 24 okt 2010, 22:30

A_d_0 je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Nesto sto mi se nikako nije svidjelo danas od strane naseg "vodje" je bilo kada je rekao da skandiramo "hajmo cijeli stadion" i sjever se nije oglasio a on kaze "ma nemoze ovako seljaci su to hajmo skandirati ustani sjever". Stani malo druze zar i ti sa sjevera nisu navijaci Zeljeznicara ili su pak samo oni koji se nalaze oko tebe?
Nije rekao seljaci su to vec seljacki je to ;)
Ja sam cuo nesto da je seljake spominjao i jos ljudi komentarisu nesto kao ovo nije valjalo stoo je rekao eh sada sta je bilo nemogu nikako znati. Uglavnom vidim nesvidja se nekim sto sam ovo spomenuo tako da zaboravite.
Ja sam cuo da je stoku neku spominjo :D

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 24 okt 2010, 22:31

Neke stvari se ne mogu porediti, jedna od njih je poredjenje Manijaka i Horda Zla. To je subjektivna stvar, pitanje pojedinca, 100 ljudi 100 cudi, jednostavno krenes kroz drzavu postavljajuci ovo pitanje nailazit ces na podjeljene odgovore. Komparirati Manijake i Horde Zla je previse ofirno . . . Jedno je sigurno to su dvije najvece i najorganizovanije navijacke skupine u BiH ! Onako licno mislim da su Manijaci samo sto se tice koreografije ispred, mislim da je u zadnje vrijeme stvarno finih bilo, a ona danas je ubjedljivo najljepsa, ono se ne vidja cesto i mogu samo uistinu velike skupine, Sad ne bih ulazio u detalje oko koreografije, kome je lakse napravit, troskovi itd. no ono danas je uistinu bilo fenomenalno !Sto se tice ostalih navijackih komponenti, onako neutralno mislim da su podjednake, sve je to u gram, od utakmice do utakmicu . . . Velika steta zbog "nedolaska" HZ, uvelicali bi sigurno ovu utakmicu . . . Da se malo osvrnem i na samu utakmicu, pocetak pripada Zeljeznicaru, dosta su vise napadali, Sarajevo se do tog crvenog a i poslije, naravno zahvaljujuci crvenom kartonu nije sastalo s loptom. Medjutim do crvenog kartona Sarajevo nije nista napravilo, totalno bez ideje, u duelima dosta slabiji, Varesanovic je stalno zahtjevao "igru-igru" no igraci se nikako nisu snalazili". Mislim da je sudija odradio svoj posao, nije on unistio derbi, nego igraci koji nisu postovali pravila . . . Zeljo bez Lazara druga ekipa . . . Sarajevo s obzirom na okolnosti, crveni karton i nije moglo nista, oni su uspjeli sto su i zacrtali, zbog borbe, zalaganje i nepreciznosti Zeljinih igraca moze biti zadovoljno rezultatom. Podvlacim, Zeljeznicar je bolje izgledao dok su snage na terenu bile ravnopravne, vjerujem da je tako i ostalo da bi Zeljeznicar i dobio . . . Zelim da cestitam igracima Sarajeva na zasluzenom bodu, Zeljo nije zasluzio pobjedu, imati igraca vise toliko vremena i ne dati gol samim time i ne zasluzujes pobjedu. Igraci Sarajeva borili su se kao lavovi, nekad bespotrebno se valjali, sto je i razumljivo, valja pokrit dva nedostatka, a teren je velik, svaka im cast - Respect ! Borac, Sarajevo, Zeljeznicar u borbi za titulu, volio bih ovako Saraj'vo prvak, Zeljo kup i svi sretni :D Vidjet cemo, sezona je dugo, sretno svima !

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 okt 2010, 22:34

Nisam znao da se ne smiju ili barem ne trebaju iznositi ove informacije. Izvinjavam se ako se neko uvrijedio ili ako je nekom zasmetalo. Obrisite postove gdje ste me citirali i ovo ce nestati.
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 24 okt 2010, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 24 okt 2010, 22:34

Lakse bi mi bilo da smo izgubili nego ovako. Osjecam se kao da sam kopao citav dan, smorili su me prvo pitari svojim bunkerom ali to je ocekivano jer su imali igraca manje, a Boga mi i naši jer ne znaju i nemaju riješenja kako dati gol.
Ovo veceras je bila patnje neviđena, ne ponovilo se nikad više.

smaram
Kontakt:

Post Postao/la smaram » 24 okt 2010, 22:35

zadivljen sam Zijinim intelektualnim komentarima, oni su ipak giganti mi to ne možemo shvatiti.
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 24 okt 2010, 22:36

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 24 okt 2010, 22:37

Neko ce mu yebet mamu seljacku za ovo javno vrijeđanje Manijaka i nazivanje ciganima, a i to je rasizam.
Majku ti seljacku :x :x , sikter u sandžak :!:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 okt 2010, 22:39

Kako bi volio da nas izvuku u kup-u , da vidim hoce li se revansirat :!:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 24 okt 2010, 22:41

samir_tm87 je napisao/la:
Ovo je stvarno vrh vrhova, respect do nebesa ..............................................

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 24 okt 2010, 22:42

Mandrak je napisao/la:Neko ce mu yebet mamu seljacku za ovo javno vrijeđanje Manijaka i nazivanje ciganima, a i to je rasizam.
Majku ti seljacku :x :x , sikter u sandžak :!:
kakve veze covjek ima sa sandzakom :S.. Covjek iz Blekinog potoka...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 24 okt 2010, 22:43

Kunem se Bogom da sam uvjek bio protiv idiota koji bodu po gradu,ali sa ovakvim retardima koji pjevaju ovakve stvari se izgleda jedino moze boriti na takav nacin.

Svaka vam cast kompletna tribina onakvo nesto da pjeva Ivici Osimu svaka vam cast :evil:
PONOSNO I HRABRO

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 24 okt 2010, 22:44

Imam li potrebe išta komentarisati.......MNOGO SMO JAKI......Ustvari-PREVIŠE SMO JAKI

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 24 okt 2010, 22:45

KARL HAJNC je napisao/la:Imam li potrebe išta komentarisati.......MNOGO SMO JAKI......Ustvari-PREVIŠE SMO JAKI
Ko pile kad se kaki :P

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 24 okt 2010, 22:46

Primitivac, al ide zajedno sa klubom to se i moglo ocekivati od njega on bi a lijepi samare :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 24 okt 2010, 22:46

Old tawn je napisao/la:Kunem se Bogom da sam uvjek bio protiv idiota koji bodu po gradu,ali sa ovakvim retardima koji pjevaju ovakve stvari se izgleda jedino moze boriti na takav nacin.

Svaka vam cast kompletna tribina onakvo nesto da pjeva Ivici Osimu svaka vam cast :evil:
kazu oni koji su psovali HASETA,papeta.....neki od vas i VEDRANA.....ocemo jos??

malo nozem u GRLO,VRAT??ILI U STOMAK?
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 24 okt 2010, 22:47

KARL HAJNC je napisao/la:Imam li potrebe išta komentarisati.......MNOGO SMO JAKI......Ustvari-PREVIŠE SMO JAKI
NE SERI i brisi odavde smradu
51%--------49%

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 okt 2010, 22:48

"Predsjednik" FK Sarajevo dame i gospodo :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

izjava1
Kontakt:

Post Postao/la izjava1 » 24 okt 2010, 22:49

Mama ti je k***a,
tata slagiran,
brkovi ti ruzni,
ti retardiran.

khaj phice !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino i 37 gostiju.