FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne budes na tekmi i opet ih razvalis navijanjem 

UPS je napisao/la:Ne budes na tekmi i opet ih razvalis navijanjem

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Sto jest jest !UPS je napisao/la:Ne budes na tekmi i opet ih razvalis navijanjem

- sarajlija89
- Kontakt:
Old_Town je napisao/la:Sto jest jest !UPS je napisao/la:Ne budes na tekmi i opet ih razvalis navijanjem
ahahahah..ima i tog...

Jos da smo dobili....pa kakvo bi to slavlje bilo jbt...
strasni smo

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Navijanje - Da se najezis !!
Svaka Cast Zijad Blekić-u,SAD JE POKAZAO A i DOKAZAO BEZ SUMNJE DA JE DIO NAS!!
Svaka Cast Zijad Blekić-u,SAD JE POKAZAO A i DOKAZAO BEZ SUMNJE DA JE DIO NAS!!
Zadnja izmjena: junioR, dana/u 24 okt 2010, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
I Manijaci nesto pisu o navijanju danas im se jug nije cuo ni do sjeverne tribine! 

ami je napisao/la:I Manijaci nesto pisu o navijanju danas im se jug nije cuo ni do sjeverne tribine!
Idi guli krompir.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Zijad Blekic strasan rijecnik za jednog predjesdnika kluba....boze sacuvaj
Strašan potez uprave selje... Da ih smjeste u čošak... Kakvi vi takvi mi...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Larry David
- Kontakt:
Smijesni strumfovi se sad vade fol na antifudbal, a to sto smo mi od 30 minute igrali sa 8 igraca u polju to se zanemaruje, ili nas mozda previse respektuju pa misle da trebamo i sa 8 igraca napadati. Ako je tako hvala hvala.
A uprava im je glavna, tako to ide kad si bezobrazan i zelis zlo drugima, sad fali para a i bodova.
Sto se tice crvenih kartona lazaru i Guticu, ja stvarno ne znam sto je Hilmi dao crveni, ali dobro, ne bih se sad previse bavio analiziranjem sudijskih odluka ali moram spomenuti da je beslija jos jednom pokazao koliki je u stvari papak, dzaba mu sve, i pare i to sto je zivio vani, papak ostaje papak, samo je bespotrebno dizao tenzije i on je u stvari i krivac sto je lazar dobio crveni, a onda bezveze i Gutic.
Cestitke BORDO LAVOVIMA, prije utakmice sam raji govorio da sam nezadovoljan remijem ali s obzirom na hendikep koji smo imali od 30 minute moram reci da sam zadovoljan.
A uprava im je glavna, tako to ide kad si bezobrazan i zelis zlo drugima, sad fali para a i bodova.
Sto se tice crvenih kartona lazaru i Guticu, ja stvarno ne znam sto je Hilmi dao crveni, ali dobro, ne bih se sad previse bavio analiziranjem sudijskih odluka ali moram spomenuti da je beslija jos jednom pokazao koliki je u stvari papak, dzaba mu sve, i pare i to sto je zivio vani, papak ostaje papak, samo je bespotrebno dizao tenzije i on je u stvari i krivac sto je lazar dobio crveni, a onda bezveze i Gutic.
Cestitke BORDO LAVOVIMA, prije utakmice sam raji govorio da sam nezadovoljan remijem ali s obzirom na hendikep koji smo imali od 30 minute moram reci da sam zadovoljan.
Nas predsjednik uze mikrofon i povede navijanje a vas...???melandri je napisao/la:Zijad Blekic strasan rijecnik za jednog predjesdnika kluba....boze sacuvaj

Jos jednom ponavljam da je ona izjava Varesanovica da je ova utakmica jedino sto vrijedi u BH fudbalu veliko FUJ i javno ponizavanje ostalih klubova i cjelokupne lige.
-
- Kontakt:
On ganja 3000 navijača fali mu radi biznisaUPS je napisao/la:Nas predsjednik uze mikrofon i povede navijanje a vas...???melandri je napisao/la:Zijad Blekic strasan rijecnik za jednog predjesdnika kluba....boze sacuvaj
Kako se zove ovaj lik sto je na "stazi" sa mikrofonom jel im taj vodja ?
Molim vas ako neko zna ime ?
Molim vas ako neko zna ime ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Vodi klub kako treba i kako se u svijetu vodiUPS je napisao/la:Nas predsjednik uze mikrofon i povede navijanje a vas...???melandri je napisao/la:Zijad Blekic strasan rijecnik za jednog predjesdnika kluba....boze sacuvaj

-
- Kontakt:
aha
.. sinoc rece da vas se stidi i da ste mu samo biznis. vidim kako vas vodi 

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Nas i ne treba da vodi, iskreno ja nebi to ni volio, nek se on brine o Želji da mu nista ne fali i meni je on superadnan_hzsa je napisao/la:aha.. sinoc rece da vas se stidi i da ste mu samo biznis. vidim kako vas vodi

pa i jest samo za mikrofona...Buddy je napisao/la:Vodi klub kako treba i kako se u svijetu vodiUPS je napisao/la:Nas predsjednik uze mikrofon i povede navijanje a vas...???melandri je napisao/la:Zijad Blekic strasan rijecnik za jednog predjesdnika kluba....boze sacuvaj
odbrani se Zepa

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Khaj phice -rece jedan "vrli " thener
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Pa normalno da "smo" biznis, svaki klub jednim dijelom zivi od navijaca a jednim dijelom od sponzora.adnan_hzsa je napisao/la:aha.. sinoc rece da vas se stidi i da ste mu samo biznis. vidim kako vas vodi
Tako je i u Realu, Interu ..., Beskitasu pa cak i kod nas.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.