RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

josipmusa2
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la josipmusa2 » 04 mar 2019, 19:14

Hajmo malo biti objektivni, da bi se o nekome kao nekom vele igraču govorilo, pa i na teritoriju države koja ima najgoru ligu u Evropi, treba odigrati barem sezonu u najvišem rangu, a ne na osnovu 10 utakmica u drugoj ligi i jedne prijateljske pobogu. Mali Salčin iz Sarajeva je veći talenat od svih naših talenata skupa pa ne može da se probije do prvog tima, a kod nas bi bio starter bez mnogo problema.

Sezona u najvišem rangu pa priča realna o kvalitetu, naše igračine još nisu ni Olimpika uspjele ni jednom da pobjede,a da ne pričamo o PL. Niste im menadžeri pa da ih dižete toliko

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 mar 2019, 20:50

Kad lik priča da je Zeljković dobar defanzivni vezni dođe mi da sam sebi zdrav zub isčupam. Liče, fraer i dan danas gleda u loptu kad je prima. Zbog nedostatka visine gurnut na zadnjeg veznog sa pozicije stopera. A i tu priliku dobije isključivo zahvaljujući fizičkoj spremi. Što se tiče fudbala tu igrača nema. I sad ti da Behrama koji je kreativac porediš sa njim veze s mozgom nema. Zato nemoj nijedne više nebesa ti i zemlje...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 06 mar 2019, 10:38

*p!p!t@* je napisao/la:Kad lik priča da je Zeljković dobar defanzivni vezni dođe mi da sam sebi zdrav zub isčupam. Liče, fraer i dan danas gleda u loptu kad je prima. Zbog nedostatka visine gurnut na zadnjeg veznog sa pozicije stopera. A i tu priliku dobije isključivo zahvaljujući fizičkoj spremi. Što se tiče fudbala tu igrača nema. I sad ti da Behrama koji je kreativac porediš sa njim veze s mozgom nema. Zato nemoj nijedne više nebesa ti i zemlje...
glup si

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 07 mar 2019, 10:27

Opasna cetvorka na celu sa Kenanom vam sudi u subotu, ako njih prezivite, nadomak ste PL-a. Izgleda da su ovi u savezu krenuli odmah od starta da vas pokusaju sjebat, osim ako se Keno nije dozvo pameti pa ce suditi po propisima fudbalske igre :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 07 mar 2019, 10:31

esprit24 je napisao/la:Opasna cetvorka na celu sa Kenanom vam sudi u subotu, ako njih prezivite, nadomak ste PL-a. Izgleda da su ovi u savezu krenuli odmah od starta da vas pokusaju sjebat, osim ako se Keno nije dozvo pameti pa ce suditi po propisima fudbalske igre :kafa:
Olimpićove prljave igre sta drugo reci. Nek sudi, mi se uzdamo u sebe i ako budemo pravi nmz nam ni on naiditi. MUSVDG
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

castro
Kontakt:

Post Postao/la castro » 07 mar 2019, 18:33

Mene je hastra da nam se ova euforija ne odbije od glavu. :D
OJ SUZANA OBJESI SE TI, NEK LOZA TEČE NERETVOM DA PIJU ROĐENI !

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 07 mar 2019, 20:37

Nadam se da ce Velez za nekoliko godina barem priblizno doci na ovaj nivo kao nekada

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 mar 2019, 23:20

Kolko vas dolazi zizu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 mar 2019, 00:25

legenda reala je napisao/la:Kolko vas dolazi zizu
Imas pp
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 08 mar 2019, 17:21

Ja ne znam kako je kod vas ali ja evo hocu da krenem od nervoze sad za gorazde hahah
Ti si naša ljubav jedina!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 mar 2019, 19:21

Ko je u Velezu zaduzen za kondicione trenere, jel' i tu Ibro glavni ili ima neko bas za to? Nevjerovatno spremna ekipa, kad god gledam Velez imam dojam da bi mogli odigrati dvije utakmice zaredom.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 08 mar 2019, 19:35

harden je napisao/la:Ko je u Velezu zaduzen za kondicione trenere, jel' i tu Ibro glavni ili ima neko bas za to? Nevjerovatno spremna ekipa, kad god gledam Velez imam dojam da bi mogli odigrati dvije utakmice zaredom.
Kondicioni trener je momak Jasmi Trnovac, oko 32-33 godine ima. Ako gledas na oficijelnoj stranici Veleza video izvjestaje primjetices visok momak, dobro krupan, kratko osisan. Skolovan trener sa vec dosta iakustva iza sebe u razlicitim vrstama sporta, plus zeljan dokazivanja i napredovanja, a jos na to rodeni Mostarac. Vec sada jedan od najboljih kondicionih trenera u BiH. Vjeruj i da ga se ne bi postidjeli u mnogim evropskim klubovima. :opaopa:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 mar 2019, 19:45

harden je napisao/la:Ko je u Velezu zaduzen za kondicione trenere, jel' i tu Ibro glavni ili ima neko bas za to? Nevjerovatno spremna ekipa, kad god gledam Velez imam dojam da bi mogli odigrati dvije utakmice zaredom.
Jaso Trnovac. Momak koji je citav zivot proveo na tribini do ove profesije. Pravo mostarsko dijete i veliki velezovac. Lafac zesci u stvarnosti i sigurno najbolji kondicioni trener u drzavi. Redovno je vani na usavrsavanju i metode kojim sprema nase igrace 90% kondicionih u drzavi nije ni culo za njih. U pravu si i nije utisak nego su stvarno tako spremni ali sto je najvaznije je to da u tri godine ni jedan igrac Veleža nije bio povrijedjen osim Behrama kojem je onaj sa dvi noge uletio klizeci u clanak. Drogbu bi povrijedio onaj start a ne Seida. Znaci radi se najkvalitetnije i u skladu sa najboljim kondicionim pripremama igraca koje postoje :salut:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 08 mar 2019, 19:50

Ovaj mi velez djeluje kao najjaci od rata do sad...pobjediti 3:1 sarajevo, vodecu ekipu koja bjezi dtugom 9 poena dosta govori...bit ce interesanto pratit premijer ligu sa velezom sledecu sezonu da vidimo dokle ova wkipa moze dogurati.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 mar 2019, 19:54

[quote="Konzerva"]Ovaj mi velez djeluje kao najjaci od rata do sad...pobjediti 3:1 sarajevo, vodecu ekipu koja bjezi dtugom 9 poena dosta govori...bit ce interesanto pratit premijer ligu sa velezom sledecu sezonu da vidimo dokle ova wkipa moze dogurati.[/quote]

Brato ne samo Sarajevo. Kairat koji kosta 40 miliona maraka iscupo golman u devedesetoj nedavno 3:3 zavrsilo. Par dana nakon toga Kairat dobio Maribor 1:0
Sirokog u prijsteljskoj ubili prvo poluvrijeme na Pecari prvo poluvrijeme dok je igrala prva postava. Ovaj Velez trenutno je beton ekipa i nista nas ne moze zaustaviti u povratku u premijer ligu. Mogu ku.rcu kupovat sudije i premirat protivnike :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 mar 2019, 20:00

legenda reala je napisao/la:Kolko vas dolazi zizu
Puno :clap:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 08 mar 2019, 20:02

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Jaso Trnovac. Momak koji je citav zivot proveo na tribini do ove profesije. Pravo mostarsko dijete i veliki velezovac. Lafac zesci u stvarnosti i sigurno najbolji kondicioni trener u drzavi. Redovno je vani na usavrsavanju i metode kojim sprema nase igrace 90% kondicionih u drzavi nije ni culo za njih. U pravu si i nije utisak nego su stvarno tako spremni ali sto je najvaznije je to da u tri godine ni jedan igrac Veleža nije bio povrijedjen osim Behrama kojem je onaj sa dvi noge uletio klizeci u clanak. Drogbu bi povrijedio onaj start a ne Seida. Znaci radi se najkvalitetnije i u skladu sa najboljim kondicionim pripremama igraca koje postoje :salut:
Evo pastrmka fakat nemam namjeru da te provociram ali brate mili odvadi malo!! Covjece dragi gdje ces reci da je Jaso najjaci kond u drzavi, Jaso je premlad momak, svrseni difovac i vecina njegovih profesora na sportskom treningu su bolji kond.treneri. Da ti ne pricam o jednom Jeli kojeg Jaso nece nikad u zivotu stici sa znanjem. Budi realan, uredi sve ide prema naprijed ali moras nekad pogledati oko sebe. I da, moram dodat, kond.trener ne mora biti dobar ako ima znanja, mora imati sportkse alate za trening itd..velez dobro kaska za vrhom PL a to znaju svi u klubu.
Max Allegri

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 mar 2019, 20:06

Mig_Mig je napisao/la:
Evo pastrmka fakat nemam namjeru da te provociram ali brate mili odvadi malo!! Covjece dragi gdje ces reci da je Jaso najjaci kond u drzavi, Jaso je premlad momak, svrseni difovac i vecina njegovih profesora na sportskom treningu su bolji kond.treneri. Da ti ne pricam o jednom Jeli kojeg Jaso nece nikad u zivotu stici sa znanjem. Budi realan, uredi sve ide prema naprijed ali moras nekad pogledati oko sebe.
Sprema,rezultati i ovo sto sam naveo za povrede sve govori. Ti imas brato svoje misljenje a ja svoje. Zivio brato i ne mozes ti mene provocirat znas da ide par argumentovanih samara :wave:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 08 mar 2019, 20:14

Nisi realan, 70% ekipa iz PL su spremnije od Veleza, sto fizicki sto alatima za rad idealno odrzavanje kondicije. Radi se dobar posao a tu Velez najvise kaska. Moras bit ukljucen u taj dio treninga i znati, pitaj Jase ako meni ne vjerujes? I evo ti inf. Jedan Jela ima placu od 15 000 i prekaljeni je strucnjak za tu oblast, Jaso je nakon malo bazena ponudjen da bude kond.trener. Godine su pred njim i ako zeli da uci, moze biti solidan u poslu.
Max Allegri

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 08 mar 2019, 20:19

Mig_Mig je napisao/la:
Evo pastrmka fakat nemam namjeru da te provociram ali brate mili odvadi malo!! Covjece dragi gdje ces reci da je Jaso najjaci kond u drzavi, Jaso je premlad momak, svrseni difovac i vecina njegovih profesora na sportskom treningu su bolji kond.treneri. Da ti ne pricam o jednom Jeli kojeg Jaso nece nikad u zivotu stici sa znanjem. Budi realan, uredi sve ide prema naprijed ali moras nekad pogledati oko sebe. I da, moram dodat, kond.trener ne mora biti dobar ako ima znanja, mora imati sportkse alate za trening itd..velez dobro kaska za vrhom PL a to znaju svi u klubu.
Da ne bude da se svadamo ili nesto. Imam ja jedno pitanje za tebe. Ako Pastrmka nema osnove da kaze da je Jaso najbolji trener u drzavi, kako ti mozes tvrditi da nece nikad prestici Jelu? Ja nezz ko je Jelo i gdje trener, al kako ti mozes to da tvrdis? Odvadi malo, vazda ima bolji od boljega, isto kao sto neko moze biti bolji jedno vrijeme pa da ga ovaj drugi prestigne. Pobijas necije stavove da je nesto smijesno ili pogresno, a onda ti tvrdis za nekog drugog isto tako. Kako mozes znati da Jaso nece zavrsiti negdje u boljem klubu, a Jelo u nekom slabijem?

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.