Reci mi da je ovo aluzija na scenu iz novog izopač filma Larsa fon Trira - “The house that Jack built”harden je napisao/la: gađao ih ptičarkom

Ako nije izvinjavam se na smetnji kolega.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Reci mi da je ovo aluzija na scenu iz novog izopač filma Larsa fon Trira - “The house that Jack built”harden je napisao/la: gađao ih ptičarkom
Čekaj zar ti nisi od kad smo ih izvukli najavljivao da ce Liverpool pregaziti Bayern , riješiti pitanje pobjednika u prvom meču ,Jup je napisao/la:Momci ne znam za vas ali imamo sjajnu sansu da odemo dalje protiv poola imamo manje vise poz.rezultat. domaci teren publiku steta velika ako ne prodjemo
More biti da sam nesto slicno govorio u smislu. Da ce nas pobjediti ili slicno tomu.phily je napisao/la:Čekaj zar ti nisi od kad smo ih izvukli najavljivao da ce Liverpool pregaziti Bayern , riješiti pitanje pobjednika u prvom meču ,Jup je napisao/la:Momci ne znam za vas ali imamo sjajnu sansu da odemo dalje protiv poola imamo manje vise poz.rezultat. domaci teren publiku steta velika ako ne prodjemo
Sve si dobro rekao. S tim da treba dodati da Bayern ima taj problem što jedan,ne tako mali broj igrača je osjetljivo na povrede, s tim problemima su došli u klub. Spomenuo si Robbena, pa može se tu dodati Ribery, Hummels nerijetko ima probleme, Coman evo ima strašne probleme a jako bitan igrač, Gnabry i Goretzka su osjetljivi (dvojica su igrača koji su mladi i trebajy dugo biti uzdanice, ali eto većinom njihove povrede bar ne dovedu do predugog odsustva), Tolisso bi isto nakon ovakve teške povrede mogao postati osjetljiv. Povrede su uništile Boatenga. Ipak eto Ribery (najvjerovatnije) , Robben, a možda neko i od dvojca Hummels/Boa će napustiti klub. Ali eto ostaje opet i par ovih mlađih igrača koji su skloni ozljedama. Tako se to poklopilo...Al je jasno da neki igrači s godinama se još dodatno istroše i onda su na totalnom rubu. Za Robbena totalno šteta što mu se ovo dešava u zadnjoj sezoni jer bi on bio skroz motivisan i itekako bi u takvom stanju doprinijeo da klub dostigne velike domete u ovoj sezoni. Ali kad se Liverpool aBd proďe onda će biti možda još prilike i za Robbena.ledar je napisao/la:Ne znam što se zapravo žalite, pa imate samo 3 povrijeđena, to je ništa na 25 igrača. Obzirom na raspored očekivano bi bilo 5-6, tako da tu stojite izvrsno. Mi u Haesfauu imamo 6 izvan stroja i to je sasvim normalno. U Manu recimo imaju 9 od 25 izvan stroja i to sve prvotimci (od Baileya i Jonesa preko Valencie, Matića, Herrere i Mate do Martiala, Sancheza i Lingarda), i to je već peh, oni se imaju zašta žalit.
A liječnička struka vam radi vrlo dobro, sjetite se da vam je Robac došo ko rashodovan igrač iz Rejala, Müller-Wohlfahrt ga je uskrsnuo. Ja se čudim kako je on uopće sastavio ovoliku karijeru. Također je bitan i humani aspekt, nemali broj profesionalnih igrača kad okončaju karijere završe kao poluinvalidi, najlakše je iscijediti igrača do kraja, dokle god ima i komadić hrskavice ili glomerul bubrega, pa ga onda šepavog ili bez bubrega odbacit ko staru krpu.
Evo pogledao, jeste biciklizam. Ali srećom ne gledam tekmu na Eurosportu. Samo mislim da će ti se i Eurosport uključiti uskoro, možda do početka utakmice ili s malim zakašnjenjem.coelho41 je napisao/la:ljudi jel i kod vas na eurosportu nekakav biciklizam?
https://www.totalsportek.com/highlights/bundesliga/Nerminovic je napisao/la:moze link raja?
harden je napisao/la:https://www.totalsportek.com/highlights/bundesliga/Nerminovic je napisao/la:moze link raja?
Ima ovdje dosta linkova pa proberi sebi.
2-0 dobijamo.
nemam baš privilegiju da gledam utakmicu na kanalima koji nisu Eurosport sa komentatorima koji nisu genijalci sa Eurosporta, ali evo uključili su nas u programeffe_sa je napisao/la:Evo pogledao, jeste biciklizam. Ali srećom ne gledam tekmu na Eurosportu. Samo mislim da će ti se i Eurosport uključiti uskoro, možda do početka utakmice ili s malim zakašnjenjem.coelho41 je napisao/la:ljudi jel i kod vas na eurosportu nekakav biciklizam?
Kako se brat voli zabiti u igraca, direkt kroz njega idemuhamedhulk je napisao/la:Kimmich najbolji, Gnabry ne zna driblati i samo se zabija u igrace...mozda je bolji desno.
Dade ga momcinaharden je napisao/la:Kako se brat voli zabiti u igraca, direkt kroz njega idemuhamedhulk je napisao/la:Kimmich najbolji, Gnabry ne zna driblati i samo se zabija u igrace...mozda je bolji desno.ko ja kad se napijem pa kroz zatvorena vrata hocu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.