X ili 2plavobijeliii je napisao/la:Haha , kec ko avazov toranj. + marko zelenikacrvenobijeli je napisao/la:Mahir sudi orasju protiv jajca..zanimljivo....

X ili 2plavobijeliii je napisao/la:Haha , kec ko avazov toranj. + marko zelenikacrvenobijeli je napisao/la:Mahir sudi orasju protiv jajca..zanimljivo....
Kako cujem danas do kraja sezone su tu, napustaju nas svi komplet uprava ce podnijet ostavku..... Lose da nemoze losije..sta sad.kako dalje..combe je napisao/la:Ko je su ckapi kod nas u klubu za ne povjerovat. Gdje ces ku rcom u jagode. Objave nesto, onda im savez pukne demant i ne cuju se vise zivi. Ako za nesto nemas pravnu osnovu koji ku rsc se onda kofrcis.
Ovdje su mescini i ekseri blizu?!?
Zivjele nam Grickalice, ministar Šaldo i Matori Lazo, uspjeli su nas doyebat.
Sta je combe uspio svoje???ako se na taj nacin izraziscombe80 je napisao/la:Vadi nas Combe...
Eto Combe uspio si svoje.... svi ce nas napustit ti kormilo preuzmi sa matorim Lazom i kompanijom
Ma ja sam kriv za sva sr anja. Yebo vas oni. Kad sam ja govorio da ce nas dovest na dno i onda se samo laganini pokupit i otic.combe80 je napisao/la:Vadi nas Combe...
Eto Combe uspio si svoje.... svi ce nas napustit ti kormilo preuzmi sa matorim Lazom i kompanijom
Nije Zvijezda duzna samo poreznoj upravi. Taj dug iznosi 483.000 kad odbijes 200.000 kamate. Pored toga imascombe je napisao/la:Druze nemoj lupat bez veze i da ti neko puni glavu informacijama koje nisu tacne.
Na stranici porezne uprave mozes naci koliki je dug odnosno kamata. Na kamatu su spirtski kolektivi imali pravo na otpis u koliko potpisu reprogram. Tako da je ta cifra manja od pola koju ti spominjes.
To sto su napravili mi sad placamo nasim opcinskim pardon gradskim parama, bukvalno ispada da nisu. Salgija je nas povalio bio njegov dug 500.000 ili 900.000, racun je zbog toga blokiran, i otad smo u pat poziciji.combe je napisao/la:Nije to druze sve Salgijin dug. Tribina je ostala klubu i gradu. A izgradnju tribine ugovor sa Dzenom potpisao licno gospon premier. Al eto njih dvojica su se zaduzila i ostavila nesto. Ovi su izvlacili puno vise opstinskog kesa nego sto je tad davano, takode se zaduzili a nisu ostavili iza sebe nista, tacnije ostavili su pustos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.