A kur.ac ostao pitarima. Zadrzite i te tri barske stolice, ili ih dajte onome sto je diz'o 3 prsta. JADOVI !harishp je napisao/la:Kifle vracene vlasniku.ami je napisao/la:Iznajmljujem kiflu i tri barska stola koje zainteresovan nek dodje,ali nema zajebancije uzmi ili ostavi, tu je kraj nema price!![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Osim je morao ubaciti napadača. Baljić, što da ne. Sigurno bi se borio i dobio dodatni imperativ u jednoj ovakvoj utakmici i ja mislim da smo s njim možda nešto mogli učiniti. Konstantno se ubacivalo u šesnaesterac, ali nema ko da primi loptu. Mešić umjesto da šuta u gol, asistira igraču koji je 5 metara udaljen od njega. Realizacija je falila, a ne može se igrati bez napadača. Zeba me razočarao, fulio 100% priliku. A i sudija pakšu, ono je bio penal, kad je njihov igrač igrao rukom. Oni se valjali, provocirali nas, ali ništa neočekivano od njih. Uglavnom, trebali bi Zrinjski uzeti, ili Borac, jednu od te dvije gostujuće tekme, i Budućnost i Rudar uzeti kući. Devet poena sasvim dovoljno, sve ispod toga 

Mogli smo bolje.
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 24 okt 2010, 22:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Nećemo o tome na ovom forumu, ali uglavnom, sjever je bio uspavan. Puno bolje su navijali protiv Čelika i Borca, ali otom-potom, to nije uopšte bitno. Mene zanima koliko tekmi Lazar neće igrati ? Ako on neće igrati, ko će ona ? Baljić ? Jer RoWa mi ne ulijeva samopouzdanje. Ili možda Pehilj.A_d_0 je napisao/la:Nesto sto mi se nikako nije svidjelo danas od strane naseg "vodje" je bilo kada je rekao da skandiramo "hajmo cijeli stadion" i sjever se nije oglasio a on kaze "ma nemoze ovako seljaci su to hajmo skandirati ustani sjever". Stani malo druze zar i ti sa sjevera nisu navijaci Zeljeznicara ili su pak samo oni koji se nalaze oko tebe?
pjesme ovakvog tipa su stvorene da bi se pjevale u utakmici protiv gradskog rivala i suparničke navijačke grupe, i nema se šta tu sad tražiti dlaka u jajetu, jest malo bezze što se pjevala protiv borca to mi iskreno smeta jer prelazi u komplex.Napoli je napisao/la:Imamo al otpjevamo jednom,dva puta za vrijeme tekme a ne 80 minutasmaram je napisao/la:ee nemoj vi ste sveci, fakat nemate nikakvih kompleksaških pjesama na naš račun ono tipa "željo mrzimo te mi, đes ba šta ima ba" ili kako već ide
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
moj savjet, nastavi pratiti Milan, okani se Zeljeznicara...A_d_0 je napisao/la:Nesto sto mi se nikako nije svidjelo danas od strane naseg "vodje" je bilo kada je rekao da skandiramo "hajmo cijeli stadion" i sjever se nije oglasio a on kaze "ma nemoze ovako seljaci su to hajmo skandirati ustani sjever". Stani malo druze zar i ti sa sjevera nisu navijaci Zeljeznicara ili su pak samo oni koji se nalaze oko tebe?

BRAVE HEART 1979-2005
Protiv Borca smo ucili tu pjesmu.smaram je napisao/la:pjesme ovakvog tipa su stvorene da bi se pjevale u utakmici protiv gradskog rivala i suparničke navijačke grupe, i nema se šta tu sad tražiti dlaka u jajetu, jest malo bezze što se pjevala protiv borca to mi iskreno smeta jer prelazi u komplex.Napoli je napisao/la:Imamo al otpjevamo jednom,dva puta za vrijeme tekme a ne 80 minutasmaram je napisao/la:ee nemoj vi ste sveci, fakat nemate nikakvih kompleksaških pjesama na naš račun ono tipa "željo mrzimo te mi, đes ba šta ima ba" ili kako već ide
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
ChWilla je napisao/la:idol vam je čovjek koji javno kaže da ga je blam mrtvih roditelja i koji vam uzima po 3 km da vam upali TV.
pa tica je francuski plemić za takvog. al' eto, bar se može reći da konačno imate upravu po svojoj mjeri.
Upravu si samo je Blekic mala maca za Vasu upravu!

Tako je...edotm87 je napisao/la:moj savjet, nastavi pratiti Milan, okani se Zeljeznicara...A_d_0 je napisao/la:Nesto sto mi se nikako nije svidjelo danas od strane naseg "vodje" je bilo kada je rekao da skandiramo "hajmo cijeli stadion" i sjever se nije oglasio a on kaze "ma nemoze ovako seljaci su to hajmo skandirati ustani sjever". Stani malo druze zar i ti sa sjevera nisu navijaci Zeljeznicara ili su pak samo oni koji se nalaze oko tebe?
- the scouser
- Kontakt:
Te su pare vracene za tvoju informacijuami je napisao/la:ChWilla je napisao/la:idol vam je čovjek koji javno kaže da ga je blam mrtvih roditelja i koji vam uzima po 3 km da vam upali TV.
pa tica je francuski plemić za takvog. al' eto, bar se može reći da konačno imate upravu po svojoj mjeri.
Upravu si samo je Blekic mala maca za Vasu upravu!Zuji kad nestane para odmah pocne stampati majice i prodavati za 10 km!
![]()

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Nije rekao seljaci su to vec seljacki je toA_d_0 je napisao/la:Nesto sto mi se nikako nije svidjelo danas od strane naseg "vodje" je bilo kada je rekao da skandiramo "hajmo cijeli stadion" i sjever se nije oglasio a on kaze "ma nemoze ovako seljaci su to hajmo skandirati ustani sjever". Stani malo druze zar i ti sa sjevera nisu navijaci Zeljeznicara ili su pak samo oni koji se nalaze oko tebe?

svoj ti pos'o !
I sve te majice su vracene u klub, a kupci su dobili pare natrag. Brini se ti o vasem krimosu aka debelom krmencetu koji se stidi vlastitog oca. Ista ga sudbina ceka sa njegovom djecom.ami je napisao/la:ChWilla je napisao/la:idol vam je čovjek koji javno kaže da ga je blam mrtvih roditelja i koji vam uzima po 3 km da vam upali TV.
Upravu si samo je Blekic mala maca za Vasu upravu!Zuji kad nestane para odmah pocne stampati majice i prodavati za 10 km!
![]()
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
60 minuta igrac vise, i to sa 8 igraca u polju. Igrati bez standardnog stopera i lijevog beka, gdje je jedan Faruk Ihtijarevic morao na stopera i Dzakmic na lijevog beka i opet uputite jedan sut u okvir gola?
Bez podrske navijaca, ovaj bod je odlican, herojski, da smo bili kompletni dobili bi utakmicu, sto je i Sir Velika Glava Osim rekao.
Antifudbal? A zaboravljate sve prijasnje derbije i vasa slavlja kada uzmete bod na kosevu, a necemo o tome, ipak ste nas dobili jednom u zadnjih 5,6 godina. Vidimo se na kosevu, veliko mahanje.
Bez podrske navijaca, ovaj bod je odlican, herojski, da smo bili kompletni dobili bi utakmicu, sto je i Sir Velika Glava Osim rekao.

Antifudbal? A zaboravljate sve prijasnje derbije i vasa slavlja kada uzmete bod na kosevu, a necemo o tome, ipak ste nas dobili jednom u zadnjih 5,6 godina. Vidimo se na kosevu, veliko mahanje.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
-
- Kontakt:
E neka je vala i ovaj derbi konacno zavrsio,vise nije bilo za izdurat! Bas neko olaksanje,bar meni! 1.sudija zalutao na derbi,izgubljen,sjebo tekmu! 2.nekontam samo sto smo sat vremena igrali bez napadaca?!3.ZVALJO,ZVALJO,ZVALJO!!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
Blekić rasista! Kaže: "cijeli dan sam se prepir'o s ovim Manijacima, odnosno CIGANIMA!" 

Dogodilo se ono sto nisam htio,derbi veoma los i izboden navijac Sarajeva.Pitari se s pravom raduju jer se vidjelo da su dosli po bod.Samo se nadam da na jugu nece biti opet skandiranje ko onom idiotu Lakaci.
AMAR OSIM!
- themaniaks
- Kontakt:
Zeljeznicar danas jadan,imao sam osjecao kao da se boje da sutiraju na go,Visca,Markovic,Beslija,Svraka situacije jedna na jedan malo iz nezgodne pozicije al brate jedna bi usla ili bi se odbila neko bi prikucao a ne oni dodavaju u sredinu gdje nema nigdje nikoga,zatim one duge lopte u kazneni su nigdje veze kad uzememo u obizr da nam je Zeba igrao spica...Sarajevo jedan sut na go kako se sjecam i imao sam osjecaj kao da igramo protiv travnika,slobode,ono izlezavanje,glumatanje,udaranje mi se smucilo...Sudija je definitivno pokvario derbi i ovo danas ni blizu onim derbijima ko sto je nekad bilo...Manijaci odlicni,koreografija,bakljada daleko iznad ostalih...navijanje na momente odlicno u drugom poluvrmenu blagi pad u navijanju a razlog su desavanja na terenu i ne prisustvo gostujucih navijaca....i jos samo jedan detalj mi nije jasan,kakvo je ono slavlje igraca,ja reko titulu uzeli... 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Vidi se da ima pametnih momaka, zar je neciji zivot zaista vrijedan svega ovoga? Pa necemo da postanemo **** Beograd.
Svi imamo prijatelje u oba tabora, i seru oni koji to poricu, zar treba da dan nakon derbija nema tvog kolege sa posla, skole faksa? Volimo svoje klubove, ako vec treba da se desi sukob, moze sve proci i bez nozeva, pistolja i ostalog. Ima i vaznijih stvari od navijanja
, vjerujte.
Svi imamo prijatelje u oba tabora, i seru oni koji to poricu, zar treba da dan nakon derbija nema tvog kolege sa posla, skole faksa? Volimo svoje klubove, ako vec treba da se desi sukob, moze sve proci i bez nozeva, pistolja i ostalog. Ima i vaznijih stvari od navijanja

Genius, outrageous, the best ever! RF!
[/quote]ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:A kada ga prime u vrat ili im najbolji drug podlegne onda ce shvatiti da to nije ljubav prema klubu brate !Old_Town je napisao/la: _______________________
da se razumijemo, nismo ni mi cjvecke, a niste ni vi
yebo ove idiote sto se bodu, svima im po 15-16 god, al haj zanemari ih nekako, valjda ce skontat da to ne valja, treba ih dobro izudarati, pa ce doci pameti
yebo ti tu ljubav prema klubu kad te neko zbode, jel klub vrijedan mog, tvog zivota, jest al u qrcu
jel se zna da je neko od manijaka ?
nama ponovo treba rat da se opametimo
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.