Old_Town je napisao/la:Ovo boldirano govori 1000000 rijeci !Dino_TM je napisao/la:Derbi za zaborav.
Igra 0, i kod nas i kod pitara. Sudija unistio tekmu kartonima. Ovaj igrac vise se jednostavno MORAO iskoristiti. Ne bih nikog da isticem, svi su lose odigrali. Visca i Zeba me razocarali. Nek mi jos neko kaze kako Lazar nije za Zelje i ubijam ga, nakon njegovog crvenog kartona nismo nista mogli. Ocekivao sam i vecu posjetu. Navijanje solidno, bakljada i koreografija jesu vrhunske, ali repertoar pjesama 0, nema pjesme kako treba, a da u njoj nema jeb.anja necega. A i one koje valjaju ne pjevaju se. Skoro cijelu tekmu "Zeljeznicar je.be Sarajevo ..."
Srecom nije bilo Hordi, da nas ne sramote. Moramo mi jos napredovati da ih stignemo, sad smo svjetlosnim godinama iza ...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
to mozda zbog vas online hahahahahahaheLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: 1921, _soda_, adnan_hzsa, adnanhz, aS_Roma, baggio, barbarez, BegAx, borac_sampion, Bosanski zmaj, CLS, deni_TM87, Dino_TM, djale, e2_ze, eLeMeNtH-SoutH CreW, eliminator, elle, Grbavica moj zivot, GUARDIOLA, Har3, hare_king, harinjo, hordemalta, kinone, KODRO, MegaNormala, melandri, mrzim_ulizice, Old_Town, Omar500, PrPaAaa, roy_makaay, samir_tm87, sekac, SemPer_fi, sladoled, Stole iz Bora, tik-tak, tm87gigo, Ultras Sur, UPS, vedran86, Zagor, zeka_tm87 i 115 gostiju.
INSTITUCIJA !
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Hvalakinone je napisao/la:adnan_hzsa je napisao/la:pa sta sta ovim??? svaka koreografija vam je na ovaj isti nacin... ovo je vec vidjeno... lijepo izgleda koreografija sto jest jest..kinone je napisao/la:Pozz za veliki bod sarajeva
http://img5.imagebanana.com/img/fu4nfvee/slikiad.jpg
čudno svi ti su online i na Olimpik(c)ovoj temieLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: 1921, _soda_, adnan_hzsa, adnanhz, aS_Roma, baggio, barbarez, BegAx, borac_sampion, Bosanski zmaj, CLS, deni_TM87, Dino_TM, djale, e2_ze, eLeMeNtH-SoutH CreW, eliminator, elle, Grbavica moj zivot, GUARDIOLA, Har3, hare_king, harinjo, hordemalta, kinone, KODRO, MegaNormala, melandri, mrzim_ulizice, Old_Town, Omar500, PrPaAaa, roy_makaay, samir_tm87, sekac, SemPer_fi, sladoled, Stole iz Bora, tik-tak, tm87gigo, Ultras Sur, UPS, vedran86, Zagor, zeka_tm87 i 115 gostiju.
INSTITUCIJA !

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Je.ote vise vas na forumu bilo nego na tekmi !eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: 1921, _soda_, adnan_hzsa, adnanhz, aS_Roma, baggio, barbarez, BegAx, borac_sampion, Bosanski zmaj, CLS, deni_TM87, Dino_TM, djale, e2_ze, eLeMeNtH-SoutH CreW, eliminator, elle, Grbavica moj zivot, GUARDIOLA, Har3, hare_king, harinjo, hordemalta, kinone, KODRO, MegaNormala, melandri, mrzim_ulizice, Old_Town, Omar500, PrPaAaa, roy_makaay, samir_tm87, sekac, SemPer_fi, sladoled, Stole iz Bora, tik-tak, tm87gigo, Ultras Sur, UPS, vedran86, Zagor, zeka_tm87 i 115 gostiju.
INSTITUCIJA !

Pa vidis li da je vise pitara na nasoj temi nego nas. VIDEOTONadnan_hzsa je napisao/la:to mozda zbog vas online hahahahahahaheLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: 1921, _soda_, adnan_hzsa, adnanhz, aS_Roma, baggio, barbarez, BegAx, borac_sampion, Bosanski zmaj, CLS, deni_TM87, Dino_TM, djale, e2_ze, eLeMeNtH-SoutH CreW, eliminator, elle, Grbavica moj zivot, GUARDIOLA, Har3, hare_king, harinjo, hordemalta, kinone, KODRO, MegaNormala, melandri, mrzim_ulizice, Old_Town, Omar500, PrPaAaa, roy_makaay, samir_tm87, sekac, SemPer_fi, sladoled, Stole iz Bora, tik-tak, tm87gigo, Ultras Sur, UPS, vedran86, Zagor, zeka_tm87 i 115 gostiju.
INSTITUCIJA !

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Old_Town je napisao/la:Dino_TM je napisao/la:Derbi za zaborav.
Igra 0, i kod nas i kod pitara. Sudija unistio tekmu kartonima. Ovaj igrac vise se jednostavno MORAO iskoristiti. Ne bih nikog da isticem, svi su lose odigrali. Visca i Zeba me razocarali. Nek mi jos neko kaze kako Lazar nije za Zelje i ubijam ga, nakon njegovog crvenog kartona nismo nista mogli. Ocekivao sam i vecu posjetu. Navijanje solidno, bakljada i koreografija jesu vrhunske, ali repertoar pjesama 0, nema pjesme kako treba, a da u njoj nema jeb.anja necega. A i one koje valjaju ne pjevaju se. Skoro cijelu tekmu "Zeljeznicar je.be Sarajevo ..."
Srecom nije bilo Hordi, da nas ne sramote. Moramo mi jos napredovati da ih stignemo, sad smo svjetlosnim godinama iza ...
sreca pa lik nije pitar koji si registrovao samo da napise ovakvu glupost
Taj lik govori istinu i sve ono sto smo vam mi govorili. Nase i vase pjesme su NEBO I ZEMLJA i khaj phice

P.S. sory old town pogresno kopiranje ali nema veze, njima je upuceno

Dzaba ste nas protjerivali sa stadiona, mogli ste mnogo toga nauciti

Zadnja izmjena: UPS, dana/u 24 okt 2010, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
- sarajlija89
- Kontakt:
ahhahahaahaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Tica kreten okrece se prema jugoistoku i govori hajmo jugozapad jace malo navijajte![]()
![]()

treba mu kompas

tolika prica i na kraju nikakva utakmica..to samo kod nas ima i moze

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Za poludit
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Nije covjek kriv sto se napusio.sarajlija89 je napisao/la:ahhahahaahaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Tica kreten okrece se prema jugoistoku i govori hajmo jugozapad jace malo navijajte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
treba mu kompas![]()
![]()
tolika prica i na kraju nikakva utakmica..to samo kod nas ima i moze
Bilo je nesto cemu sam se nasmio na pocetku tekme puste nasi preko razglasa
[youtube][/youtube]

Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 24 okt 2010, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !
-
- Kontakt:
jel obukao floroscentnu trnerku 

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Iznajmljujem kiflu i tri barska stola koje zainteresovan nek dodje,ali nema zajebancije uzmi ili ostavi, tu je kraj nema price!

BUUUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAApartibrejker1921 je napisao/la:''Usklici zadovoljstva i veliko slavlje gostiju u utakmicu u kojoj nisu stvorili nijednu jedinu priliku, govore sami za sebe. Dugo ćemo još čekati na derbije nekadašnjeg šmeka, jer antipropaganda fudbalske igre, koju su danas demonstrirali fudbaleri s Koševa, može samo otjerati i onaj ostatak navijača koji na utakmice dolaze da vide igru i poneki lijep potez, a ne previjanje, nabijanje, valjanje i ostale destruktivne metode koje su danas demonstrirali gosti. ''
http://www.fkzeljeznicar.com
KOJA SEGA

1 sut u okvir gola

pampioni

selami od zije blekica i ekipe sa koseva

šta je ovdje za svaka čast, izjava jednog retardiranog derbi navijača?? Dino ljudska glupost nema granica i neizlječiva je.sarajlija89 je napisao/la:hehe...svaka castDino_TM je napisao/la:Derbi za zaborav.
I da gubis 10:0 s juga bi se pjesma cula, mi te volimo, mi te volimoo !
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
Derbi navijac ? Jesi siguran ?smaram je napisao/la:šta je ovdje za svaka čast, izjava jednog retardiranog derbi navijača?? Dino ljudska glupost nema granica i neizlječiva je.sarajlija89 je napisao/la:hehe...svaka castDino_TM je napisao/la:Derbi za zaborav.
I da gubis 10:0 s juga bi se pjesma cula, mi te volimo, mi te volimoo !
-
- Kontakt:
a nas covjek vam napisao pjesmu grbavicaFk_zeljo_1921 je napisao/la:NAŠ TE KUR.AC NAPRAVIO ZB

ami je napisao/la:Iznajmljujem kiflu i tri barska stola koje zainteresovan nek dodje,ali nema zajebancije uzmi ili ostavi, tu je kraj nema price!![]()
![]()
Ljubomoran sto je u dusi manijak ?adnan_hzsa je napisao/la:a nas covjek vam napisao pjesmu grbavicaFk_zeljo_1921 je napisao/la:NAŠ TE KUR.AC NAPRAVIO ZB
Kifle vracene vlasniku.ami je napisao/la:Iznajmljujem kiflu i tri barska stola koje zainteresovan nek dodje,ali nema zajebancije uzmi ili ostavi, tu je kraj nema price!![]()
![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
idol vam je čovjek koji javno kaže da ga je blam mrtvih roditelja i koji vam uzima po 3 km da vam upali TV.
pa tica je francuski plemić za takvog. al' eto, bar se može reći da konačno imate upravu po svojoj mjeri.
pa tica je francuski plemić za takvog. al' eto, bar se može reći da konačno imate upravu po svojoj mjeri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.