FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
dodjem kuci sa derbija i procitam zboden navijac sarajeva na stupu, fuj, GATITE MI SE I JEDNI I DRUGI, DJECO FURAJTE SE NEGDJE DRUGO JER OVAJ GRAD TO NIJE ZASLUTIO.....
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
I onaj vas je trebao dobiti crveni prije kad je napravio onaj jedan start pa nije, tako da ...UPS je napisao/la:1.000.000% Kaplan sudio u njihovu korist, pogotovo u drugom. Igrac sa broj 3 predzadnji rusi sa ledja igraca koji ide u kontri prema 16. Drugi zuti minimalno, ali jokami je napisao/la: Kako uvjek navijaci Zelje imaju amneziju da ni jedan nije napisao da je sudija Kaplan trebao dati drugi zuti karton tj.crveni igracu Zelju koji obara igraca Sarajeva kada je kao poslednji igrac krenuo prema Zeljinom golu!Ma dobro, sta su sve poduzeli kako bi nas dobili...
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
cestitke sarajevu na osvojenom bodu iako ste zasluzili sva tri samo da nije bilo crvenih kartona
Pitarska pjesma na sav glas pjeva:
Šta je to Željo spram Sarajeva
U bordo dresu svi na svome
šta hoće Lacio kraj jedne Rome
Šta može Inter od davnih dana,
Može se slikat pored Milana
Praznik za dušu i za sva čula
šta znači Everton kraj Liverpula
Sva zvona zvone za šampione
šta je Espanjol kraj Barselone
Šta hoće družina sa uske pruge
kraj dvije titule iz bivše Juge?
Dvorac u polju i naziv zanata ?!
Više se voli grad od sindikata
Mjesto gdje živiš, mjesto rodjenja
više se voli od zaposlenja
Uvijek se sjetiš nas u bordo dresu
kad se posiječeš il daš adresu
Dođite slobodno na bordo parti
poziv vam piše u ličnoj karti!
djabaaa prejaki smo ljudiiiiiiiiii ono na Kosevu fenomenalnooooooo
Molili svoju upravu da nam ne daju prostor, 2 crvena ubise nas sudije al nema pobjedeeeeeeeeee lalalalalalalalalala
ALEN AVDIC ZA LJUBLJENJE GRBA ... I ZA NAVIJANJE NA KOSEVU SVAKA MU CAST
Molili svoju upravu da nam ne daju prostor, 2 crvena ubise nas sudije al nema pobjedeeeeeeeeee lalalalalalalalalala

ALEN AVDIC ZA LJUBLJENJE GRBA ... I ZA NAVIJANJE NA KOSEVU SVAKA MU CAST
hahahah poduzeli smo i da dobijemo dva crvena ne budi glup jado jadni, al jeste se i naslavili bgte ma ja navikli uvijek poraz na Grbavici pa sad malo ko napredujete uzimate bod hahahahUPS je napisao/la:1.000.000% Kaplan sudio u njihovu korist, pogotovo u drugom. Igrac sa broj 3 predzadnji rusi sa ledja igraca koji ide u kontri prema 16. Drugi zuti minimalno, ali jokami je napisao/la: Kako uvjek navijaci Zelje imaju amneziju da ni jedan nije napisao da je sudija Kaplan trebao dati drugi zuti karton tj.crveni igracu Zelju koji obara igraca Sarajeva kada je kao poslednji igrac krenuo prema Zeljinom golu!Ma dobro, sta su sve poduzeli kako bi nas dobili...
kako god, khaj phice![]()
![]()
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Zboden od strane VASIH samo da se zna!
Noc na Kosevu - nevjerovatna. Ko nije dosao ne zna sta je propustio! Mogu se kladiti da je vise strumfova bilo u zdenci nego nasih izdajica. Mislim, derbi navijaci ne uzmu kartu za istok a uzmu za sjever - how yes no

Noc na Kosevu - nevjerovatna. Ko nije dosao ne zna sta je propustio! Mogu se kladiti da je vise strumfova bilo u zdenci nego nasih izdajica. Mislim, derbi navijaci ne uzmu kartu za istok a uzmu za sjever - how yes no

mislim da ste upravu sto se tice te situacije.ali samo govorim o tome da nije uredu pricati da je sudjenje bilo nama naklonjeno do te mjere.realno sta je veca greska dati drugi zuti ili ne svirati penal.moj odgovor se odnosio samo na sranja koja pise johny .UPS je napisao/la:1.000.000% Kaplan sudio u njihovu korist, pogotovo u drugom. Igrac sa broj 3 predzadnji rusi sa ledja igraca koji ide u kontri prema 16. Drugi zuti minimalno, ali jokami je napisao/la: Kako uvjek navijaci Zelje imaju amneziju da ni jedan nije napisao da je sudija Kaplan trebao dati drugi zuti karton tj.crveni igracu Zelju koji obara igraca Sarajeva kada je kao poslednji igrac krenuo prema Zeljinom golu!Ma dobro, sta su sve poduzeli kako bi nas dobili...
kako god, khaj phice![]()
![]()
a moram istaci da mi je jako zao zbog ovog navijaca sarajeva.mislim da ovo sve vise nema smisla.i da bi zbog takvih debila ja uveo serijatski zakon.kako ti nekog ozlijedis,tako ce i tebi biti vraceno.nema smisla sve ovo.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
vi ste puni tih debila tako da mi skoro svi tako izgledate...harinjo je napisao/la:glupane nismo ga svi uboli nego neki debil..maolumni klocujohnnyHZ je napisao/la:picke jedne ....debili NOZ U VRAT .....jel ????' bravo "NAVIJACI"
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Hvala Robija hvala veliko!mrzim_ulizice je napisao/la:cestitke sarajevu na osvojenom bodu iako ste zasluzili sva tri samo da nije bilo crvenih kartona
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Sretan rodjendan voljeni klube. Prva ljubavi najveca radosti.

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- eliminator
- Kontakt:
liz lizsekac je napisao/la:Hvala Robija hvala veliko!mrzim_ulizice je napisao/la:cestitke sarajevu na osvojenom bodu iako ste zasluzili sva tri samo da nije bilo crvenih kartona
Molim vas bez tih raprava ko je koga udario..., uvijek ima tih debila koji nemaju drugog posla nego da se prave "frajerima" na ulici.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Samo ne znam po cemu ste to zasluzili sva tri, po tome sto ste imali 2 suta za vrijeme cijele utakmice i posjed lopte 37% ?sekac je napisao/la:Hvala Robija hvala veliko!mrzim_ulizice je napisao/la:cestitke sarajevu na osvojenom bodu iako ste zasluzili sva tri samo da nije bilo crvenih kartona
i igraca manje,bez publike ,bez zadnjeg igraca,i bez najboljeg beka u ekipi....i naravno,uzasnog sudije i OPET NAM NISTA NISTE MOGLI....Dino_TM je napisao/la:Samo ne znam po cemu ste to zasluzili sva tri, po tome sto ste imali 2 suta za vrijeme cijele utakmice i posjed lopte 37% ?sekac je napisao/la:Hvala Robija hvala veliko!mrzim_ulizice je napisao/la:cestitke sarajevu na osvojenom bodu iako ste zasluzili sva tri samo da nije bilo crvenih kartona
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ma nema tu ko je sta zasluzio. Ako cemo realno ni Zeljo a ni Sarajevo nisu zasluzili ni ovaj bod. Mi zato sto neznamo iskoristiti igraca vise i zabiti gol a ovi sto su igrali antifudbal. Ovo nije derby jednostavno ovo je prosjecna utakmica. Ili mozda cak ispod prosjeka.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
i igraca manje,bez publike ,bez zadnjeg igraca,i bez najboljeg beka u ekipi....i naravno,uzasnog sudije i OPET NAM NISTA NISTE MOGLI....[/quote]Dino_TM je napisao/la:Samo ne znam po cemu ste to zasluzili sva tri, po tome sto ste imali 2 suta za vrijeme cijele utakmice i posjed lopte 37% ?sekac je napisao/la:Hvala Robija hvala veliko!mrzim_ulizice je napisao/la:cestitke sarajevu na osvojenom bodu iako ste zasluzili sva tri samo da nije bilo crvenih kartona
samo jedno pitanje johnny, realno odg jeste li govorili prije tekme KAPLAN vas sudija?
Za zivot cijeli!
BBB jeli to gay parada u dolini ..... a pošto vam je retard gay(amar osim)pa ti vidi šta je liz liz.A za osnovne norme ponašanja suvišno je trošiti riječi. Na čestitku je red da se odgovori a zaboravio sam da dodam da i ja njima čestitam na bodu ioz širokog mada su oni izgubili sva tri jer vodili su dva-eliminator je napisao/la:liz lizsekac je napisao/la:Hvala Robija hvala veliko!mrzim_ulizice je napisao/la:cestitke sarajevu na osvojenom bodu iako ste zasluzili sva tri samo da nije bilo crvenih kartona
nula koliko sam čuo.

Zadnja izmjena: sekac, dana/u 24 okt 2010, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Pitarska pjesma na sav glas pjeva:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Najjaci smo
Zadnja izmjena: endem_, dana/u 24 okt 2010, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
Pazza Inter Amala
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Lavcina, Samozdravlje, supervizor, Venom i 41 gost.