Tako je, dozivi da se ti i ja nekad slozimo.crvenobijeli je napisao/la:Ovo je faul u napadu trebao svirat.
A da je Stojic sudio, pokazoa bi na kreč , bez obzira sto je odgurnuti igrac igrao rukom bas iz tog razloga.
Moderator/ica: GracanicaAA
Tako je, dozivi da se ti i ja nekad slozimo.crvenobijeli je napisao/la:Ovo je faul u napadu trebao svirat.
Ja sam samo realan, sudija je trebao svirat faul i nebi bilo neke napetosti.a sta je nama sudio stojic i kakve je sve faule svirao.pogotovo kad kreneno u kontru samo ceka da bude kontakt odmah prekida kontra napad...plavobijeliii je napisao/la:Tako je, dozivi da se ti i ja nekad slozimo.crvenobijeli je napisao/la:Ovo je faul u napadu trebao svirat.
A da je Stojic sudio, pokazoa bi na kreč , bez obzira sto je odgurnuti igrac igrao rukom bas iz tog razloga.
Da. Pogledaj kad igrac tesnja pocinje da skace da ga igrac brastva gura desnim ramenim i rukom..SMR187 je napisao/la:
Faul u napadu?
Teatralan pad i nista vise, bez razloga ruka visoko u zraku. Al dobro, svako gleda na svoj nacin, mada za mene nije fudbal ako puhnes u igraca i time ga oboris na zemljucrvenobijeli je napisao/la:Da. Pogledaj kad igrac tesnja pocinje da skace da ga igrac brastva gura desnim ramenim i rukom..SMR187 je napisao/la:
Faul u napadu?
Jest, al da ga nije gurnuo ne bi ga ni pogodila u ruku. Sudija se sam ukopao, da je svirao faul u napadu niko mu ne bi mogao po rijeci reć.. ovako....SMR187 je napisao/la:Teatralan pad i nista vise, bez razloga ruka visoko u zraku. Al dobro, svako gleda na svoj nacin, mada za mene nije fudbal ako puhnes u igraca i time ga oboris na zemljucrvenobijeli je napisao/la:Da. Pogledaj kad igrac tesnja pocinje da skace da ga igrac brastva gura desnim ramenim i rukom..SMR187 je napisao/la:
Faul u napadu?
Naš problem je što smo svi navikli na domacinsko sudjenje, Gdje gosti teško imaju priliku da nesto urade. I kad se desi ovako nešto što nama nije pojmljivo dolazi do rasprava..sjećaš se da je prošle sedmice atl.madridu poništen gol protiv juventusa nakon pregledanog VARa, frajer samo naslonio ruke na stopera on se bacio ko da ga je kamion udario. Mislim jest smiješno poredit ove dvije situacije al valjda težimo ka tome, fudbal u evropi i bih je isti za sve, nadam se da se slažemo.SMR187 je napisao/la:Nezz, nemam nista protiv ovih ekipa, ali iskreno meni ovo uopste ne izgleda kao faul u napadu. Gledam sto puta ovaj usporeni snimak, vidim samo da kontakta ima ali uopste ne dovoljno da ovog izbaci iz ravnoteze i pored toga sto je u zraku. Jednostavno mi pad izgleda iscenirano, a nista bolje ne izgleda ni kad pogledam reakciju samog igraca nakon pada. Po meni je ovo cist penal.
Al dobro, izgleda da sam jedini koji to tako vidi. Vecina vlada, pa nek bude da nisam upravu
Mislim na to da nije utakmicu gledao a hoces tvrditi da trebam ozbiljno shvatiti kad neko odmah kaze da je neka mucka.zizu1991 je napisao/la:Ja ne branim nikoga nego ono sto sam vidio sopstvenim ocima. Pa protiv Rudara start za zatvora u 16 vam nije sviran koji je sasvim slucajno evidentiran kamerom. Samo slijep pored ociju ce tu naci subjektivnost a nece vidjeti tvoje licemjerje.
Trener dovikuje ne otimaj se, neces potonuti!harden je napisao/la:Kakav je ovo teren na Mracaju sunce ti, ovdje dođeš pred gol i čupaju te 15min iz živog blata
Ovo treba ograditi i staviti tablu sa natpisom:opasno po život,ne prilazi!harden je napisao/la:Kakav je ovo teren na Mracaju sunce ti, ovdje dođeš pred gol i čupaju te 15min iz živog blata
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 11 gostiju.