effe_sa je napisao/la:
Juve mi jeste draži, ali i realno mislim da su jači. Ronaldo jeste jako bitan ali i bez njega je Juve bio ekstra jak. Možda jedino ipak Buffon fali. Juve je u prvom susretu podbacio, baš čudno podbacio. A Atleticova kompaktnost jeste za divljenje, samo i to je kada se čovjek malo udubi zasnovano i na dozi slučajnosti. Naime, zato se njima desi sezona ko prošla gdje ispadnu u grupi. Znači smeta mi malo što se Atletico posmatra kao neki primjer kontinuiteta. Onda o našem Bayernu se ne bi smjela nijedna loša stvar napisati.
Mislim da nije jači i da će to i ovaj dvomeč pokazati. A na ovo da fali Buffon.. uozbilji se

godine niko nije pobijedio, tako ni on, evo pokloni čist gol večeras. I ja sam mislio da je kraj Simeoneovog Atletica prošle godine no ipak će to biti samo slučajnost, uvjeren sam da i ove godine idu do kraja. Ja ne volim ni Juventus ni Atlete, čak možda Atlete i više mrzim nego mafiju iz Torina. Biće ipak da je prošla godina i ispadanje iz grupe slučajnost, a njihova konstantnost se ne treba dovoditi u pitanje, tu nema ništa slučajno, oni su brutalno drilovana ekipa.
Usput, da je Bayern prošao Atletico u zadnjoj Pepovoj sezoni, uvjeren sam da bi imali još jedan trofej LP. Tad je ekipa stvarno kliknula bila i razvalili su Atletico, al' su ispali najviše zbog loše prve utakmice i svojih promašaja. Da ih je Muller dokrajčio kad je imao priliku ...
effe_sa je napisao/la:
Atletico zna tako dobro defanzivno odigrat, disciplinovano, taktički ali to što posrnu posebno na kraju LP ima nešto veze i s kvalitetom.
Pogledaj samo ko ih je izbacivao zadnjih nekoliko godina u LP... Real, Real, Real... Atletico je strašno jaka ekipa na dvije utakmice, ubiju sve u tebi, izudaraju te, trče ko konji, ufuljaju neki gol i onda se brane i čekaju kontru da te dotuku. Pa oni su zadnjih godina bliže tituli LP nego Bayern.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "