Bas ti lijepo stoji, neznam sta se bunis treba da ti je ponos i dika sto ti je grb Sarajeva avatar!!!Devil je napisao/la:Nakon onoga juce sam mislio da necu u blizoj buducnosti videti gore tekme,kad ovo veceras jos gore.
Sudija je pokvario mec,Sarajevo le lepo branilo,lepo cuvalo vreme i 0 i zasluzeno nose bod na Kosevo.
Cestitke na pobedi,meni sada valja nositi 7 dana ovaj avatar.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TitleMaster
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Devilu,devilu ,bas si devilcicDevil je napisao/la:Nakon onoga juce sam mislio da necu u blizoj buducnosti videti gore tekme,kad ovo veceras jos gore.
Sudija je pokvario mec,Sarajevo le lepo branilo,lepo cuvalo vreme i 0 i zasluzeno nose bod na Kosevo.
Cestitke na pobedi,meni sada valja nositi 7 dana ovaj avatar.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
znaci ono nigdje nisam vidio na svijetu. igraci zelje svaku odluku sudije trce prema njemu bune se.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Nisam ni ja hteo ovaj hteo sam makar onaj "djavolski" al' mi nije dao.tm84 je napisao/la:jadan tiDevil je napisao/la:Nakon onoga juce sam mislio da necu u blizoj buducnosti videti gore tekme,kad ovo veceras jos gore.
Cestitke na pobedi,meni sada valja nositi 7 dana ovaj avatar.to ne bi stavio u avatar da mi dragi tito naredi
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
utakmica je sramota za nas nogomet , jedino pohvalno je borbenost igraca Sarajeva , sve ostalo 0 !
HVALA VAM MOMCI NA BODU RAVNOM POBJEDI !
Kako su pisali strumfovi da ce nas Kaplan maziti i paziti,ja mislio zgazit cemo ih !
Ispade da je covjek svirao nam 2 crvena kartona(1 opravdano,drugi ne),navlacio nekoliko faulova u okviru od 30m naseg gola, ali na kraju sjajno ispalo! Varesanovic je uradio ono sto je mogao sa 8 igraca u polju i nema zamjerki !
NAJBITNIJA STVAR:Ovaj Derby je unisten prvo od strane Uprave FKz,pa onda i od samog sudije !

Kako su pisali strumfovi da ce nas Kaplan maziti i paziti,ja mislio zgazit cemo ih !
Ispade da je covjek svirao nam 2 crvena kartona(1 opravdano,drugi ne),navlacio nekoliko faulova u okviru od 30m naseg gola, ali na kraju sjajno ispalo! Varesanovic je uradio ono sto je mogao sa 8 igraca u polju i nema zamjerki !
NAJBITNIJA STVAR:Ovaj Derby je unisten prvo od strane Uprave FKz,pa onda i od samog sudije !
- moustapha
- Kontakt:
Nesto slicno je i Amar rekao nakon utakmice.Arsenalisation je napisao/la:Nije ovo tema najsmesniji postovi...moustapha je napisao/la:Remi vrijedan kao pobjeda. Da su bili kompletni, vjerovatno bi ih zgazili.
#divovi
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
i manijaci jesmo li kupili sudiju
pa nije ni blekic chuck norris 
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Evo bio sam na sjeveru, među manijacima
, jesam se ismijao. A navijanja i đavla, svašta... Šalalalala
hehehehehhheheh
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- armageddon666
- Kontakt:
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Realno Muharemovic je trebao dobiti 2 zuti jos kad je ja mislim Besliju pokupio ... ovako je ispalo jos gore po nas...Sve u svemu bod ko Trebevic...
jos se ne zna nista zvanicno, moraju ga uspavati i vidjeti sta mu je sve ozlijedjeno, al nikakve procjene jos ne mogu dati, zalosno od strane manijaka, vazda nozevi picke obicnearmageddon666 je napisao/la:Zna li iko sta je bilo sa ovim zbodenim navijacem ?
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Kaze Amar Osim nakon utakmice: "Vjerovatno bi smo i izgubili da je brojcano stanje na terenu bilo izjednaceno..."
-
luda ko struja
- Kontakt:
Hvala Bogu uzesmo bod, zahvaljajući našim borbenim igračima..Avdić jednostavno kralj, isprovocirao manijake, i poslije ljubi sveti dres!!!Momcima sve čestitke za borbenost! A Manijaci jesu li uopće navijali jeli ih iko čuo??? hahahha...
Sretan ti rođendan moja prva ljubavi!!!
Sretan ti rođendan moja prva ljubavi!!!
Zna li iko kako je momak koji je izboden !?
Uh, da vidiš te scene...luda ko struja je napisao/la:...Avdić jednostavno kralj, isprovocirao manijake, i poslije ljubi sveti dres!!!
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
ja mislim da sam cuo onih 20 navijaca sarajeva da su nadglasali manijake 
Mogu misliti scene !GunnerS je napisao/la:Uh, da vidiš te scene...luda ko struja je napisao/la:...Avdić jednostavno kralj, isprovocirao manijake, i poslije ljubi sveti dres!!!
Jednostavno KRALJ!
Ispred mene ovi "vatreni" navijači selje jebu sve, mah da imaju pušku ubili bi ga.... kidaju se..onaj traži nešto da ga gađa, a ja se samo smijem 
naravno da jeste,ali je i mešić trebao dobiti drugi žuti karton kada je hamzagića oborio sa leđa a hamzagić je sam išao na golmana selje(na nekih 30 metara od gola selje).HZ_ilidzaa je napisao/la:Realno Muharemovic je trebao dobiti 2 zuti jos kad je ja mislim Besliju pokupio ... ovako je ispalo jos gore po nas...Sve u svemu bod ko Trebevic...
Ali različiti kriteriji su evidentni bili.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bordo10, BungaBum, ErosViverosViv, James1987, kogmagie46, MSOZ101, Noke995, USB, Vanja8 i 95 gostiju.