NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Svida mi se ovo sto Zeljo radi s "Grbavicom" prije utakmice, valjalo bi i kod nas da se pusta "Volim te grade moj" pa da postane tradicija neka 

"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
- Evolve
- Kontakt:
- Evolve
- Kontakt:
A ostatak utakmice perfektno odradioEvolve je napisao/la:Mrsa, što neudje u duel kod gola, wtf. Kakva je ono obrana...

Steta
SAMO ŠIROKI!
Ima li kod vas interesa da se pomjeri tekma s nedelje na subotu sljedece kolo? Zbog kupa u srijedu?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Puno ga ljepše gledati nego Joju iako ga i on baš zajebe skoro svaku. Protiv Borca baš ga pratim, okreće se, još pogleda na tren Vranješa i opet odmaknuti od njega bar 5 metara, a ovaj nesmetano zakucavanje u gol. Umjesto da prati igrača u stopu. Posebno u situaciji kada je prilikom ubacivanja jedino Vranješ u 16-ercu. Ima kikseva i to podobrih. Ali opet zna nešto i odigrati. Neznam šta bi rekaosince1948 je napisao/la:A ostatak utakmice perfektno odradioEvolve je napisao/la:Mrsa, što neudje u duel kod gola, wtf. Kakva je ono obrana...
Steta
Široki u srcu........
Moguce da mu samo treba vremena da se adaptira,realno ko i svakom stoperu. Ipak je za Joju Sergio Ramos osobno. Ne treba zaboravit kolko je samo duela odnio i protiv Zrinjskog i protiv Zvijezde. Samo te kikseve popravit,Ahmetovic ne prastaPetar05 je napisao/la: Puno ga ljepše gledati nego Joju iako ga i on baš zajebe skoro svaku. Protiv Borca baš ga pratim, okreće se, još pogleda na tren Vranješa i opet odmaknuti od njega bar 5 metara, a ovaj nesmetano zakucavanje u gol. Umjesto da prati igrača u stopu. Posebno u situaciji kada je prilikom ubacivanja jedino Vranješ u 16-ercu. Ima kikseva i to podobrih. Ali opet zna nešto i odigrati. Neznam šta bi rekao
SAMO ŠIROKI!
Imamo po meni dva ista stopera kvalitetom, Mrsa malo bolji, a da mu je npr jednog Slavka Bralica ili tako nekoga i on bi jos bolje izgledao od ovogsince1948 je napisao/la:Moguce da mu samo treba vremena da se adaptira,realno ko i svakom stoperu. Ipak je za Joju Sergio Ramos osobno. Ne treba zaboravit kolko je samo duela odnio i protiv Zrinjskog i protiv Zvijezde. Samo te kikseve popravit,Ahmetovic ne prastaPetar05 je napisao/la: Puno ga ljepše gledati nego Joju iako ga i on baš zajebe skoro svaku. Protiv Borca baš ga pratim, okreće se, još pogleda na tren Vranješa i opet odmaknuti od njega bar 5 metara, a ovaj nesmetano zakucavanje u gol. Umjesto da prati igrača u stopu. Posebno u situaciji kada je prilikom ubacivanja jedino Vranješ u 16-ercu. Ima kikseva i to podobrih. Ali opet zna nešto i odigrati. Neznam šta bi rekao
Mislim da se razumijemo tu smo se poboljšali malo sa Hrkaćem umjesto Jojom. To je sigurno. Sviđa mi se način na koji iznosi loptu. Dosta je siguran i čvrst u duelima. Nije loš igrač. Jedino malo sporiji. Ali da ima i to nebi bio u Širokom
Široki u srcu........
- Evolve
- Kontakt:
Ima, a za ovog drugog bolje ne pitat izgledaEvolve je napisao/la:Jel Bagarić ima 3 žuta ?
Šta je sa Pamićem ?

Jače istegnuce misica,krece s treningom.Evolve je napisao/la:Jel Bagarić ima 3 žuta ?
Šta je sa Pamićem ?
Samo jedno ime
- siroki1991
- Kontakt:
Iskreno ne znam zasto godinama igramo nedjeljom, imam osjecaj da bi posjecanost bila veca da se igra subotom. A i nama i Sarajevu je u interesu da se derbi odigra u subotu...Denchi je napisao/la:Ima li kod vas interesa da se pomjeri tekma s nedelje na subotu sljedece kolo? Zbog kupa u srijedu?
- Evolve
- Kontakt:
Čestitke Stipi na pozivu u repku.
@penke Kako je stanje sa Matićem jel počeo pomalo trčati, trenirat ?
@penke Kako je stanje sa Matićem jel počeo pomalo trčati, trenirat ?
NK Široki Brijeg
Ni slucajno. Probali smo par puta subotom,posjeta je bila tragikomicna. Nedjelja popodne daleko najbolji izborsiroki1991 je napisao/la:Iskreno ne znam zasto godinama igramo nedjeljom, imam osjecaj da bi posjecanost bila veca da se igra subotom. A i nama i Sarajevu je u interesu da se derbi odigra u subotu...Denchi je napisao/la:Ima li kod vas interesa da se pomjeri tekma s nedelje na subotu sljedece kolo? Zbog kupa u srijedu?
SAMO ŠIROKI!
Utakmica je u nedjelju u 18 sati.siroki1991 je napisao/la:Iskreno ne znam zasto godinama igramo nedjeljom, imam osjecaj da bi posjecanost bila veca da se igra subotom. A i nama i Sarajevu je u interesu da se derbi odigra u subotu...Denchi je napisao/la:Ima li kod vas interesa da se pomjeri tekma s nedelje na subotu sljedece kolo? Zbog kupa u srijedu?
Kad god smo igrali subotom to nije dobro bilo. Kod nas jednostavno nedjelja je najbolji dan za utakmicu i to se pokazalo i do sad. Pogotovo sad kad krenu ljepsi dani tj kad vrijeme bude stabilnije i toplije.
It's better when it's live
- siroki1991
- Kontakt:
ajde dobro, ali u ovom slucaju nedjelja nije dobra... igramo nas najveci derbi u kojem ce se igraci sigurno potrositi, pa za 3 dana autobusom u banja luku na mozda najvazniju utakmicu sezone, mislim da bi dodatni dan odmora ovdje znacio ali eto..hlive je napisao/la:Utakmica je u nedjelju u 18 sati.siroki1991 je napisao/la:Iskreno ne znam zasto godinama igramo nedjeljom, imam osjecaj da bi posjecanost bila veca da se igra subotom. A i nama i Sarajevu je u interesu da se derbi odigra u subotu...Denchi je napisao/la:Ima li kod vas interesa da se pomjeri tekma s nedelje na subotu sljedece kolo? Zbog kupa u srijedu?
Kad god smo igrali subotom to nije dobro bilo. Kod nas jednostavno nedjelja je najbolji dan za utakmicu i to se pokazalo i do sad. Pogotovo sad kad krenu ljepsi dani tj kad vrijeme bude stabilnije i toplije.
Na to ne možemo utjecat radi prijenosa, nažalostsiroki1991 je napisao/la: ajde dobro, ali u ovom slucaju nedjelja nije dobra... igramo nas najveci derbi u kojem ce se igraci sigurno potrositi, pa za 3 dana autobusom u banja luku na mozda najvazniju utakmicu sezone, mislim da bi dodatni dan odmora ovdje znacio ali eto..
It's better when it's live
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.