BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Nije ovo uredu sa Begom nikako.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Jel to onaj Krosevski što prima sa pola centra golove ?

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ali pohvala za Koljica naravno, on treba biti u 4 napadaca.
ĆosovskiHPCompaq je napisao/la:Jel to onaj Krosevski što prima sa pola centra golove ?![]()

Kad se riješimo Kroševskog idemo glat na Euro 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Dakle, već se nazire ko će otprilike biti pozvan, veliki plus za Todorovića, Lončara i Koljića, minus za Begovića.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Red je vala za Koljića bio više
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Koljicu je tek 23 godine ako ovako rapidno nastavi da se razvija onda smo mirni narednih 11 godina
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Kao sto rekohMoggi je napisao/la:sad cekas da te neko pita za izvor umjesto da ga sam odmah postavisjasko_juve je napisao/la:Zvao je Koljica.

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jel vi fkt vjerujete u svoje priče da se Prosinečkom plaća da poziva neke igrače? Imate li empirijskih dokaza?
ogroman plus za koljica, loncara, todora, begovic i hajrovica
napokon imamo selektora sa mudima
Zarathustra
jedino mi nije jasno zasto se Memisevic ne pozove koji je standardno dobar u holandskoj ligi
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Kakav plus za Hajrovica?Moggi je napisao/la:ogroman plus za koljica, loncara, todora, begovic i hajrovica
pa jer nije pozvan logy, kakvo je to pitanjeVucevich je napisao/la:Kakav plus za Hajrovica?Moggi je napisao/la:ogroman plus za koljica, loncara, todora, begovic i hajrovica
Zarathustra
golmani fakat goli qrac, Krosevski i Pirija, ako se Seha povrijedi nayebali smo
a bravo za koljica i loncara, todorovic ocekivano, jos ako i hajrovic upadne top
a bravo za koljica i loncara, todorovic ocekivano, jos ako i hajrovic upadne top
Zadnja izmjena: harden, dana/u 05 mar 2019, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
E cuj Kjosevski ispred Begovića. 

Nije upao, a razlog je povreda od 7 dana koju ima mjesec dana prije utakmice.harden je napisao/la:golmani fakat goli qrac, Krosevski i Pirija, ako se Seha povrijedi nayebali smo

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Fantastican izgovorkobe24 je napisao/la:Nije upao, a razlog je povreda od 7 dana koju ima mjesec dana prije utakmice.harden je napisao/la:golmani fakat goli qrac, Krosevski i Pirija, ako se Seha povrijedi nayebali smo

Ne mirisi ga Robi sekunde, zovnut ce ga tek kad mu dosade pitanja na pressici.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nece dosaditi jer ga vise niko ne smije ni pitati za njega. Sve su to bezmudi novinari koji bi i mater prodali za dvije ulaznice.harden je napisao/la: Fantastican izgovor
Ne mirisi ga Robi sekunde, zovnut ce ga tek kad mu dosade pitanja na pressici.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Budi realan, ocigledno je da nista ne razumijes. Frajer nije igrao u Galatasarayu prije 5 godina i ti mislis da bi trebao dobiti poziv?kobe24 je napisao/la:
Nije upao, a razlog je povreda od 7 dana koju ima mjesec dana prije utakmice.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.