Znaci zasad Todorovic, Loncar, Kodro.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sarić ili Milošević.Bazinga12345 je napisao/la:http://www.nk-rijeka.hr/vijest/stjepan- ... akedonije/Moggi je napisao/la:dw ljudi izvoreGoalgetter je napisao/la:Loncar je dobio poziv
Po meni, dobar potez. Ne znam samo ko ce ispasti sa spiska.
Kaće spisak, ako ne zaginem protiv Grčke idemo na Euro 110%Moggi je napisao/la:.
Memisevic nije bio u rosteru proslu utakmicu, moguce da je neka povreda u pitanju.HankMoody je napisao/la:Ako bude realan, to bi ovako nekako trebalo izgledati: Begović, Šehić, Pirić; Todorović, Kolašinac, Ćivić, Zukanović, Šunjić, Bičakčić, Memišević; Bešić, Cimirot, Pjanić, Lončar, Gojak, Krunić, Višća, Duljević, Hajrović, Zakarić; Džeko, Kodro i Koljić.
Stavio sam i ove za koje se zna da su pozvani.
Prije ce biti Milosevic, Bosanski Busquets je nezamenjivHankMoody je napisao/la: Sarić ili Milošević.
prisonbreak je napisao/la:Rupa iz Zelje dobila poziv.
Je l' fakat?Wandelanoite je napisao/la:Pozvan i Anel Hebibović
Nije ba Hebibovic pozvanRaonffa je napisao/la:Je l' fakat?Wandelanoite je napisao/la:Pozvan i Anel Hebibović![]()
A dobro čovjek pozvao startnog desnog beka prvoplasirane ekipe domaće lige, onako na prvu rezonski potez s obzirom da smo tanki na toj poziciji, jer ne računajući Todorovića, ne znam da imamo ikoga u inostranstvu da igra na toj poziciji.
Možda jedino po nekim žnj ligama, a u tom slučaju podržavam pozivanje igrača iz naše lige.
Ko je bio pozivan u Ligi nacija kada se Begović vratio, je l' Pirić ili Kjosevski? Nešto se ne sjećam.DrFilgud je napisao/la:Ako je Kjosevski upao umjesto Pirica, onda ne stoji ona da se u reprezentaciju tesko ulazi, ali tesko i ispada.
Moguce da Begovic ne dobije poziv?