znam da ih ti ne volis ali navija se za SKA i mozda posljednji ples The magic men-a

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Vrlo vjerovatno, s obzirom da su AK Barsi stari prvak. Medjutim trener im je legendarni Zinatula Bilialetdinov, majstor taktike, ne bi bilo cudo da osvoje opet.branimir85 je napisao/la:jeli dobijamo novog prvaka @ASDiako nisam u zadnje vrijeme bas pratio KHL.valjda Gusev ove godine dodhe u NHL mislim da nema vise sta raditi u khl-u.
znam da ih ti ne volis ali navija se za SKA i mozda posljednji ples The magic men-a
branimir85 je napisao/la:sto mrtvi SK ne prenosi nijednu danasnju PO tekmu,moram mrtve ruse slusati
ne pjeniASD je napisao/la:branimir85 je napisao/la:sto mrtvi SK ne prenosi nijednu danasnju PO tekmu,moram mrtve ruse slusati![]()
![]()
KHL se samo gleda sa ruskim komentatorima.
dosta prazni mjesta u Helsinkiju,jeli HIFK popularniji u gradu od Jokerita posto je puno starijiASD je napisao/la:Agresiva 4.linije Dinama rezultirala je pogotkom u derbiju.
Nije.branimir85 je napisao/la:dosta prazni mjesta u Helsinkiju,jeli HIFK popularniji u gradu od Jokerita posto je puno starijiASD je napisao/la:Agresiva 4.linije Dinama rezultirala je pogotkom u derbiju.
jako zanimljivo posto Hifk ima jako dugu tradiciju,plus sto je to udruzenje imaju vise sportski kolektiva.ASD je napisao/la:Nije.branimir85 je napisao/la:dosta prazni mjesta u Helsinkiju,jeli HIFK popularniji u gradu od Jokerita posto je puno starijiASD je napisao/la:Agresiva 4.linije Dinama rezultirala je pogotkom u derbiju.
Koliko znam HIFK je klub nekih zajednica Svedjana po Helsinkiju, vremenom se to rasirilo i na Finceiz tog dijela Helsinkija.
Dok je s druge strane Jokerit nacionalni brend.
arfi je napisao/la:opa..SKA izgubio i drugu tekmu
arfi je napisao/la:opa..SKA izgubio i drugu tekmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.