Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Potjera jedna od rijetkih stvari na TVu da se moze pogledati a bez da te zaboli glava.
I Zvezde granda logicno
I Zvezde granda logicno
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I zadruga
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Vojko V i Let 3 istu noć? 
Ženu varam da je zora rana. Drugoj dođem ni ponoći nema.

Ženu varam da je zora rana. Drugoj dođem ni ponoći nema.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Taj mi vojko nebitan, ali let 3 moze itekako.
Žena pita dje su pare, a ja kažem u tiskare :udri:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Dobar je Vojko.Bosniacum Lilium je napisao/la:Taj mi vojko nebitan, ali let 3 moze itekako.
Papiri se bijele. Tu smo ja i draga jeli karamele.
Ovaj mi je najdrazi stih.
Gazio po livadi maslačak
Pregazio Srbiju i Čačak
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Najlakse spinovati...jel de...Ti svojoj djeci i svi oni koji hoce neka dadnu ime koje hoce neka ga salje u medresu neka ga krsti ko Mustafu to nije moja stvar niti sam svjetski sudija...tuzlak1987 je napisao/la:Brcanskamalta je napisao/la: Znas li koliko krscana po arapskom svijetu nosi ime Muhamed...Identitet =ime. ..Aha,ok.
Znaci mozemo krscansko ime koji Arapski krscani nose imati ali ali ali ne mozemo krscansko ime koje Slaveni nose?
Ali isto tako nemozes ti svoje misljenje svima silom naturati i pisati kako su oni ne zele ili odricu se historije i tradicije jer su Muslimani....Pa sta treba,da se pokrstimo pa smo onda "pravi"Bosnjaci odani tradiciji, ili sta...druze saberi se malo...ili pravi Bosnjaci moraju imati imena Hrvoje Tvrtko Stjepan....
Mijesas stvari izvrces historiju...Bili pagani, krscani muslimani nebitno mi smo ostali vjerni Bosni i Bosnjastvu bez obzira na sva iskusenja progone ratove genocide. ..
A sto ja moram biti Marko da budem "bosnjanin"sto Marko koji jeste Marko ,nije Bosnjanin...to ja tebe pitam...Sigurno smo mi i tome krivi jbg prihvatili Islam pa se Marko naljutio nece vise da bude Bosnjak....
Kako god i sta god ti pisao,pravdao se iz tebe mrznja prema Islamu izbija...A pretstavljas se velikim Tuzlakom i prosipas neku toleranciju multi kulti a 90 posto postova ili pljujes po Muslimanima i Islamu ili ga okrivljujes za sve....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
Aha, to sve objasnjava. Nezasluzeno je ostao bez titule.harden je napisao/la: Jer su kantu i forumaša odlučili ovi sa podforuma Premijer liga, a tamo on ne piše. Inače bi on glat prošao, i glasalo se za njega ali ne može ostatak foruma protiv PL luđaka koji po pet profila imaju
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
jel to o meni pricateBundesliga je napisao/la:Aha, to sve objasnjava. Nezasluzeno je ostao bez titule.harden je napisao/la: Jer su kantu i forumaša odlučili ovi sa podforuma Premijer liga, a tamo on ne piše. Inače bi on glat prošao, i glasalo se za njega ali ne može ostatak foruma protiv PL luđaka koji po pet profila imaju

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Mimo komplet ove vase price, al kako ja kao pravoslavac da budem Bosnjak, kad zeleni na sve strane pod Bosnjake guraju samo jednu vjeru, haj ti meni odgovoriBrcanskamalta je napisao/la:Najlakse spinovati...jel de...Ti svojoj djeci i svi oni koji hoce neka dadnu ime koje hoce neka ga salje u medresu neka ga krsti ko Mustafu to nije moja stvar niti sam svjetski sudija...tuzlak1987 je napisao/la:Brcanskamalta je napisao/la: Znas li koliko krscana po arapskom svijetu nosi ime Muhamed...Identitet =ime. ..Aha,ok.
Znaci mozemo krscansko ime koji Arapski krscani nose imati ali ali ali ne mozemo krscansko ime koje Slaveni nose?
Ali isto tako nemozes ti svoje misljenje svima silom naturati i pisati kako su oni ne zele ili odricu se historije i tradicije jer su Muslimani....Pa sta treba,da se pokrstimo pa smo onda "pravi"Bosnjaci odani tradiciji, ili sta...druze saberi se malo...ili pravi Bosnjaci moraju imati imena Hrvoje Tvrtko Stjepan....
Mijesas stvari izvrces historiju...Bili pagani, krscani muslimani nebitno mi smo ostali vjerni Bosni i Bosnjastvu bez obzira na sva iskusenja progone ratove genocide. ..
A sto ja moram biti Marko da budem "bosnjanin"sto Marko koji jeste Marko ,nije Bosnjanin...to ja tebe pitam...Sigurno smo mi i tome krivi jbg prihvatili Islam pa se Marko naljutio nece vise da bude Bosnjak....
Kako god i sta god ti pisao,pravdao se iz tebe mrznja prema Islamu izbija...A pretstavljas se velikim Tuzlakom i prosipas neku toleranciju multi kulti a 90 posto postova ili pljujes po Muslimanima i Islamu ili ga okrivljujes za sve....

- tuzlak1987
- Kontakt:
JHam je napisao/la: Mimo komplet ove vase price, al kako ja kao pravoslavac da budem Bosnjak, kad zeleni na sve strane pod Bosnjake guraju samo jednu vjeru, haj ti meni odgovoria ne osjecam se ni kao komsije, nit navijam za iste, nit su mi druga drzava kad se igra kakvo prvenstvo, nista... Dje sam ja onda tu u guzici

To je trebala biti jedna fina prica, da se i oni koji su katolici ili pravoslavci uklapaju u gradjansku BIH pa bar takvih bilo 1%. Ali ocito ovi zeleni trpaju sve u isti kos i vrijedjaju sve u kompletu. Zato i kazem da je bolje biti patriota i van vjere, svi okej ljudi su nam potrebni. Pa bar eto u kategoriji ostali (Bosanci) jer se ne uklapaju u Bakirovo poimanje Bosnjastva.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 04 mar 2019, 19:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Bravo Jham 

-
- Kontakt:
Zao mi je, ipak o svabi pricamo. Vise srece drugi putSarmelino je napisao/la: jel to o meni pricate

I am not yet born; O hear me.
osim je ****
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znam ljudi koji se izjasnjavaju u Tuzli kao Srbi i Hrvati, ali da pricaju Bosanski jezik tj na popisu su rekli Bosanski. Da nije toliko forsiranje povezanosti Islama i Bosnjaka i da se to kroz politiku tokom godina nije predstavljalo samo kao nesto za ekskluzivno muslimane uvjeren sam da bi oni u zdravijoj atmosferi se hladno izjasnili kao Bosnjaci pravoslavne ili katolicke vjeroispovjesti. Neki su od njih rekli i ostali. Ali naravno ljubitelji BIH.
Fino se nigdje ne spominje da Bosnjak moze biti bilo koje vjere. Vec zele 3 naroda i svako na svoju stranu, za svakog po jedna vjera.
Fino se nigdje ne spominje da Bosnjak moze biti bilo koje vjere. Vec zele 3 naroda i svako na svoju stranu, za svakog po jedna vjera.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pa to ti pitaj Dodika Karadzica i ostale druze...tuzlak1987 je napisao/la:JHam je napisao/la: Mimo komplet ove vase price, al kako ja kao pravoslavac da budem Bosnjak, kad zeleni na sve strane pod Bosnjake guraju samo jednu vjeru, haj ti meni odgovoria ne osjecam se ni kao komsije, nit navijam za iste, nit su mi druga drzava kad se igra kakvo prvenstvo, nista... Dje sam ja onda tu u guzici
To je trebala biti jedna fina prica, da se i oni koji su katolici ili pravoslavci uklapaju u gradjansku BIH pa bar takvih bilo 1%. Ali ocito ovi zeleni trpaju sve u isti kos i vrijedjaju sve u kompletu. Zato i kazem da je bolje biti patriota i van vjere, svi okej ljudi su nam potrebni. Pa bar eto u kategoriji ostali (Bosanci) jer se ne uklapaju u Bakirovo poimanje Bosnjastva.
Bosnjacki sabor nije bio "muslimanski"i bilo je dosta srba i hrvata. . (Da li kao patriote,gosti ili Bosnjaci to ne znam).
Isto pitanje postavi dezerterima iz armije BiH 93 godine... (i srbima i hrvatima )...
Oni se (95 posto)ne osjecaju Bosancima a ne daj boze Bosnjacima...To znas i sam. ..
I gledaj Tuzlaka....Opet zlocinacka sda.

Idi ba Tuzlak u rs i prodaji pricu o socijaldemokratiji idi pitaj bilo kojeg hrvata u Mostaru ili srbima u BL sto nije Bosnjak....Sto nije Bosanac a ne Bosnjak.....Problem u BiH nije u Muslimanima .Znas to i ti jako dobro...Tuzlak Karadzic Da moze dao bi ti orden. ..bi Allaha mi.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
To je u interesu SDA. Znaš li koliko municije dobijaju za krezubu marvuMoggi je napisao/la:jedno 60% sam siguran da ce karadzic i mladic biti oslobođeni
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], JackW, nerkolfc, tutankamon1905 i 4 gosta.