A lazes da je to ovaj brcanskamaltaPenaltiky je napisao/la: Mislio sam Solinaš da si me blokiro

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A lazes da je to ovaj brcanskamaltaPenaltiky je napisao/la: Mislio sam Solinaš da si me blokiro
Ne mogodoh izdrzat da te ne osamarim.Penaltiky je napisao/la:Inače Bošnjaci su odlično održali identitet davajući djeci imena Murat, Mehmed....
Balijanderčine kojima oči sijaju kad se spomene Turska. Mislio sam Solinaš da si me blokiro
Al mi nismo Arapi mi smo Slaveni.Brcanskamalta je napisao/la:Ne mogodoh izdrzat da te ne osamarim.Penaltiky je napisao/la:Inače Bošnjaci su odlično održali identitet davajući djeci imena Murat, Mehmed....
Balijanderčine kojima oči sijaju kad se spomene Turska. Mislio sam Solinaš da si me blokiro
Znas li koliko krscana po arapskom svijetu nosi ime Muhamed...Identitet =ime. ..Aha,ok.
Znaci zbog imena, ili vjere vise nismo...Penaltiky je napisao/la:Al mi nismo Arapi mi smo Slaveni.Brcanskamalta je napisao/la:Ne mogodoh izdrzat da te ne osamarim.Penaltiky je napisao/la:Inače Bošnjaci su odlično održali identitet davajući djeci imena Murat, Mehmed....
Znas li koliko krscana po arapskom svijetu nosi ime Muhamed...Identitet =ime. ..Aha,ok.
Moreš odma na pauzama.Sarmelino je napisao/la:valja filozofski sljedece godine
Meni je drazi svaki Bosnjak/Bosanac bio on musliman ili ne od nekog Arapa koji je ili musliman ili nije musliman. Isto tako su mi dragi i svi Srbi i Hrvati iz BIH i okoline koji su normalni ljudi bili oni vjernici ili ne. Oni su mi isto ispred Turaka i Arapa te ostalih bili oni Englezi, Francuzi itd.kobe24 je napisao/la:
Ok, ti mi reci kako je ispravno i ja cu po tvom. U prevodu, ja cu na papiru biti taj neki musliman, ali cu se zagovarati za to da nema dzamija i da ljudi to neko vjerovanje pomalo ispoljavaju u svojim kucama. Dalje, muslimani nisu lopovi. Ponovo povezujes politiku s islamom, a receno ti je da si smorio s tim.
Sto se tice brige o muslimanima iz drugih drzava, meni je drazi svaki istinski musliman na zemaljskoj kugli od nemuslimana Bosnjaka. Isto tako, drazi mi je svaki Bosnjak patriota koji ne praktikuje islam od svakog Arapa koji ne praktikuje islam. Tu se vracam na tu dobrotu u ljudima o kojoj vi pricate, jer svaki pravi musliman je dobar covjek, a Bosnjak nemusliman cesto nije. S druge strane, tebi su npr. svi Srbi i Hrvati ispred Bosnjaka muslimana.
Ja nisam zahvalan Turcima na islamu, nego Uzvisenom Allahu jer samo On uputu daje. Ljudi postanu muslimani u zemlji gdje sve ukupno nema 100 muslimana.
Fulas poentu ponovo. Ja nisam rekao da se u Tuzli velicaju cetnici, nego da ces ti i takvi kao ti radije opravdati cetnika, nego svog komsiju koji ide u dzamiju. Doduse, to upravo i radis jer skreces paznju s cetnickih objava na pricu protiv ljudi koji idu u dzamije. Jer, u dzamijama je sav problem ove drzave.
Btw, nemoj mi samo ti pricati o patriotizmu, jer si 200x ovdje pisao kako se mi Bosnjaci trebamo maksimalno asimilirati u svakom moguce drustvo van teritorije ove drzave. Ako se bosnjacki patriotizam ogleda u tome da u Njemackoj svojoj djeci dajes imena Andreas ili Angelika, onda aferim - tako se najbolje zadrzava svoj identitet.
Brcanskamalta je napisao/la: Znas li koliko krscana po arapskom svijetu nosi ime Muhamed...Identitet =ime. ..Aha,ok.
Kakav si ti bosnjak i musliman, jel te stid? Cuj kladionicu, haram pu pu.Pegi10 je napisao/la:Treba kladionicu napraviti ko ce sve u Banovice
Sama cinjenica da se ode iz drzave je suprotna od patriotizma. Ja licno zastupam tu tezu da ako vec odes u neku drzavu da se trebas asimilirati u to drustvo, a ne zagadjivati to drustvo svojim plemenskim obicajima.kobe24 je napisao/la:
Btw, nemoj mi samo ti pricati o patriotizmu, jer si 200x ovdje pisao kako se mi Bosnjaci trebamo maksimalno asimilirati u svakom moguce drustvo van teritorije ove drzave. Ako se bosnjacki patriotizam ogleda u tome da u Njemackoj svojoj djeci dajes imena Andreas ili Angelika, onda aferim - tako se najbolje zadrzava svoj identitet.
U 2 navecer.Legenda je.Pratimm ga na twitteruJohnCleese je napisao/la:Kotiga i zakucavanje![]()
Mislio sam da sam jedini ovdje koji gleda Potjeru.JohnCleese je napisao/la:Kotiga i zakucavanje![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 114 gostiju.