Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Meni je vjera najstarija i tako ce inshallah biti dok sam ziv. Oni kojima je vjera na prvom mjestu, drzava je na vecem mjestu nego kod onih koji su patriote na sva usta, a nema ih nigdje kad trebaju zakoraciti s rijeci na djela. Kad vi shvatite da su istinski muslimani prakticari najveci prijatelji ove drzave, onda cete mozda ispoljavati manje mrznje prema njima. Dotad, osporavajte i spocitavajte sve islamsku i muslimanske aktivnosti u nasem gradu, a glumite ljubav prema cetnicima i ostalim neprijateljima ove drzave.tuzlak1987 je napisao/la: Ucinite nam dobro, mucnite glavom i skontajte ko je izdajica, a ko ne. Pa cemo se cuti onda. Pa mozda jednog dana kada shvatite da je drzava starija od vjere se i udruzimo pa nesto i postignemo.
Ovako ovo nigdje ne vodi. Ti vidis tamo neki clanak, nedo Bog da razmislis dublje od "Tuzlaci i Srbi braca". Nije isti svaki Srbin, nije isto cetnik i Srbin. Svako normalan je dobrodosao.
I normalno da se radi o politici ako je u pitanju ovaj clanak. Ovakvi clanci se mogu procitati svaki dan, a rezultat su izdajnicke politike Bosnjackih politicara.
Normalno da nije isto, ali je problem sto se izmedju ogromnog broja Srba moze staviti znak jednakosti s terminom 'cetnik'. Svako ko misli drugacije nema tri grama mozga.
P.S. Ne povezuj muslimana prakticara s clanskom karticom SDA stranke, to te 200. put napominjem.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
25 maraka a necu uslova datPenaltiky je napisao/la:Što ne Annoa? Zašto misliš da kinezi imaju bijele mantileSarmelino je napisao/la:đeuzet mantil u tz da nije hametova il annoa, ko kaze dobije moderatorske privilegije
sigurno se pitate kako sam zavrsio semestar na tehnoloskom bez mantila
male tajne velikih umjetnikabila je neka prodavnica na Ircu prekoputa Standarda.

odo sutra na hametovu yolo
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
I Hendo je musliman praktičar pa je neprijatelj BiH da se to riječima ne može opisati.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Raspravljas sa likom koji ne konta dvije stvari.kobe24 je napisao/la:Meni je vjera najstarija i tako ce inshallah biti dok sam ziv. Oni kojima je vjera na prvom mjestu, drzava je na vecem mjestu nego kod onih koji su patriote na sva usta, a nema ih nigdje kad trebaju zakoraciti s rijeci na djela. Kad vi shvatite da su istinski muslimani prakticari najveci prijatelji ove drzave, onda cete mozda ispoljavati manje mrznje prema njima. Dotad, osporavajte i spocitavajte sve islamsku i muslimanske aktivnosti u nasem gradu, a glumite ljubav prema cetnicima i ostalim neprijateljima ove drzave.tuzlak1987 je napisao/la: Ucinite nam dobro, mucnite glavom i skontajte ko je izdajica, a ko ne. Pa cemo se cuti onda. Pa mozda jednog dana kada shvatite da je drzava starija od vjere se i udruzimo pa nesto i postignemo.
Ovako ovo nigdje ne vodi. Ti vidis tamo neki clanak, nedo Bog da razmislis dublje od "Tuzlaci i Srbi braca". Nije isti svaki Srbin, nije isto cetnik i Srbin. Svako normalan je dobrodosao.
I normalno da se radi o politici ako je u pitanju ovaj clanak. Ovakvi clanci se mogu procitati svaki dan, a rezultat su izdajnicke politike Bosnjackih politicara.
Normalno da nije isto, ali je problem sto se izmedju ogromnog broja Srba moze staviti znak jednakosti s terminom 'cetnik'. Svako ko misli drugacije nema tri grama mozga.
P.S. Ne povezuj muslimana prakticara s clanskom karticom SDA stranke, to te 200. put napominjem.
SDA nije jednako Islam
SDP nije vjerska nego politicka opcija...
Dzaba se hiljadu puta svadjali njemu i slicnima je Islam izvor svih problema a ne cetnici i ustase.
Cuvaj zivce. .i kaze Tuzla grad tolerancije...A toliko sam se naslusao gadosti i fasizma od tkz socijaldemokrata. ..fuj.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
kolko si rijesio predmeta iz prvog semestra?Sarmelino je napisao/la: 25 maraka a necu uslova dat

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
50% i kolokviro tizo. GOATharden je napisao/la:kolko si rijesio predmeta iz prvog semestra?Sarmelino je napisao/la: 25 maraka a necu uslova dat
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
A to nije ispravan nacin, drzava je starija od vjere. Ne moze nikako obrnuto. Tacnije u slucaju BIH su sigurno 3-4 vjere kroz historiju prosle. Ako branis vjeru ispred drzave onda cesto radis protiv interesa drzave. Tipa brines se o Islamu u drugim drzavama, a ne obazires se da li tvoja drzava gubi nesto zbog toga ili glasas za one koji su muslimani, a ustvari lopovi. Jedino u ovoj drzavi su ljudi zahvalniji Turcima samo jer su muslimani, a u biti su okupatori zar ne? Jer su oni gusili Bosanski patriotizam?kobe24 je napisao/la:
Meni je vjera najstarija i tako ce inshallah biti dok sam ziv. Oni kojima je vjera na prvom mjestu, drzava je na vecem mjestu nego kod onih koji su patriote na sva usta, a nema ih nigdje kad trebaju zakoraciti s rijeci na djela. Kad vi shvatite da su istinski muslimani prakticari najveci prijatelji ove drzave, onda cete mozda ispoljavati manje mrznje prema njima. Dotad, osporavajte i spocitavajte sve islamsku i muslimanske aktivnosti u nasem gradu, a glumite ljubav prema cetnicima i ostalim neprijateljima ove drzave.
Kakvim cetnicima i neprijateljima drzave? Da mi reci jednu osobu koja siri nacionalizam i cetnicku ideologiju, a ima trenutno poveznicu sa Tuzlom prijateljsku?
This ain't Star Trek, boldly go where lot of man have been before
Vjera je bitna. Patriotizam je za mene stran pojam, ono Edin zabije gol kae bravo ponosu naš. Sta se ja ponosim tuđim trudom
Mislim nije to tema al ko god iole vjeruje ne bi se odrekao vjere, dok bi se za njemačko državljanstvo 99% ljudi odreklo naseg.

Mislim nije to tema al ko god iole vjeruje ne bi se odrekao vjere, dok bi se za njemačko državljanstvo 99% ljudi odreklo naseg.
Don't hate what you don't understand.
treba naci kakvu debelu i zbavit hrvatske papire
viza za dojcland se dugo ceka ebemu
viza za dojcland se dugo ceka ebemu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
treba se ubit
i bacat ga na oubrea
i bacat ga na oubrea
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Krscanstvo je npr. starije od BiH, Hrvatske i Srbije, tacnije od onog sto se smatra drzavnom tvoreninom...drzava je starija od vjere. Ne moze nikako obrnuto
Stariji je i Islam, samo sto je za razliku od krscanstva kasnije dosao na nase podneblje.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
tuzlak1987 je napisao/la:U stvarima tipa Srebrenica-Markale-Kapija nema nikakve razlike u Bosanac ili Bosnjak. Ali ima u musliman i ne musliman jer muslimani amnestiraju SDA koja radi u ime Bosnjaka zadnjih X godina. E pa ta SDA u pregovorima ima moc da postavi tu i tu ministra, premijera, sudiju, blokira proces, napravi kompromis. Oni su jeftini u pregovorima, njih ne zanima zastita interesa Bosnjaka vec zastita svojih pozicija. Za ovakve slucajeve se zahvaliti Bosnjackoj-Bosanskoj (zajedno pro-Bosanskoj) politici, a ne jugonostalgicarima i onima koji nemaju nikakvu moc u odlucivanju.Hendo je napisao/la:Šta kaže, problem je u Bošnjačkoj politici, izjašnjava se kao Bosanac.
A Bosanac, brdski konj.
Ove stvari nece otici dalje od opcinskog vrha Tuzle i porodica zrtava cija su djeca proglasena za teroriste.
Ti si rekao da ti je glavni razlog sto ces glasati za SDA to jer sjede po safovima i sto hodze znaju ko je u dzamiji, a ko nije. Eto Denis nije, nije nam bitna sposobnost, bitno je da imamo sada Bakirovog potrcku kao clana predsjednistva i da ta kombinacija nece uraditi nista za naredne 4 godine.
Koji Denis nije?Zvizdić?
Prije dvije sedmice sa mnom akšam u Minhenu a jaciju u Penzbergu klanjao.
Kocka je bačena
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada zarate dva naroda iste vjere jel tada bitno da li si musliman ili koji si narod? Tebi neko drugi moze uzeti drzavu i onda si niko i nista bez drzave. Kao sto su kapetan Gradascevic i Turci bili iste vjere pa su ga svejedno ubili jer im se nije svidjala Bosanska drzavnost.xaviesta je napisao/la:Vjera je bitna. Patriotizam je za mene stran pojam, ono Edin zabije gol kae bravo ponosu naš. Sta se ja ponosim tuđim trudom![]()
A kroz historiju BIH su se promjenile 3-4 vjere, znaci da je itekako moguce promjeniti vjeru. Bitno je da ima drzave BIH jer to opisuje nas.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.