Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 mar 2019, 14:27

kobe24 je napisao/la:Tuzlaci, ovo su nasa braca Srbi. :ljepota:

https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=328546
Pa Dodiku je zabranjeno u Tuzlu doci. Zabranjeno je kome treba biti i ko se bavi ovim temama.

Ali mogu ti reci ko je kriv za ovo? Za ovo ti je krivo to sto se Imamovic sam bori za ove zrtve, a Bosnjacka politika nema strategiju. SANU svim SR politicarima koji su pogodni za ovo prosljedi sta da rade, dok u BIH od toliko univerzitetskih profesora niko nije prosljedio program rada za cjelovitu BIH i opstanak BIH. Oni se ponasaju i rade kao banda odmetnika, svako za sebe i kako zeli bez pomoci onom drugom i angazovanja svojih resursa i lobista.

Tuzlaci se sami bore za svoje zrtve 25 godina i to je tako. Nase zrtve ne zanimaju nikog van okvira opcine Tuzla.

Vi desnicari ste tu da uletite kada treba sve pripadnike jednog naroda strpati u isti kos, a kada treba raditi nema nikog. Ljudi sa druge strane (one koja je zlocinacka) angazuju, placaju, lobiraju, sire lazi. Samo lagano, na kaficu pa razmisljati kako formirati vlast u kantonu Sarajevo. Nedo Bog kao vodja jedne drzave napraviti pritisak da se Djukic vrati u BIH i sluzi kaznu jer to nije problem Bosnjaka posto u Tuzli "nemaju vlast" pa ko **** Tuzlu.

Ista stvar sa Markalama i drugim mjestima za koja se pokusavaju smjestiti lazi. Jedina istina je da Bosnjacka politika nema strategiju, niko nije mrdno to ti je to.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 04 mar 2019, 14:36

Ne d'o Bog da i ti napises jedan post bez spominjanja islama i dzamije u negativnom kontekstu. Blizu ti je Psihijatrijska klinika, prosetas malo do tamo i nek ti ljudi daju adekvatnu terapiju. Vama islamofobima je to jedini izlaz, jer islama i dzamija ce biti dok je dunjaluka.

A ok, uredio si post ipak. Ocigledno si i sam shvatio da trebas malo napraviti pauzu. Nema veze, moj prijedlog ostaje isti.
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 04 mar 2019, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 04 mar 2019, 14:38

kobe24 je napisao/la:Ne d'o Bog da i ti napises jedan post bez spominjanja islama i dzamije u negativnom kontekstu. Blizu ti je Psihijatrijska klinika, prosetas malo do tamo i nek ti ljudi daju adekvatnu terapiju. Vama islamofobima je to jedini izlaz, jer islama i dzamija ce biti dok je dunjaluka.
Možda slabo vidim jer sam popio nekih pet piva, al de mi reci gdje je islam i prethodnom postu spomenut?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 mar 2019, 14:40

Bundesliga je napisao/la:Ja ne znam kako ovaj nije dobio epitet kante godine. Lik je karikatura.
Jer su kantu i forumaša odlučili ovi sa podforuma Premijer liga, a tamo on ne piše. Inače bi on glat prošao, i glasalo se za njega ali ne može ostatak foruma protiv PL luđaka koji po pet profila imaju :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 mar 2019, 14:40

kobe24 je napisao/la:Ne d'o Bog da i ti napises jedan post bez spominjanja islama i dzamije u negativnom kontekstu. Blizu ti je Psihijatrijska klinika, prosetas malo do tamo i nek ti ljudi daju adekvatnu terapiju. Vama islamofobima je to jedini izlaz, jer islama i dzamija ce biti dok je dunjaluka.
Kobe Bosna se ne brani vjerom vec patriotizmom. Napao si gradjane jednog grada samo jer su pitomi, a pri tome zanemarujes to da je Bosnjacka politika samo zabijanje noza u ledja drugom Bosnjaku zbog licne ili neke druge finansijske koristi. Zapitaj se sta je to Bosnjacka politika uradila za Tuzlu u 25 godina, NISTA!

Samo zapitaj se kakve gluposti pises. Srpski politicari svi rade po amandmanu SANU. Bosnjacki za sebe. I onda ti jedva docekas ovakvu vijest da popljujes po Tuzli. :puke:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 04 mar 2019, 14:41

Islam je nazadna religija, dok se to ne promijeni Bosni i njenim stanovnicima nema naprijed.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 04 mar 2019, 14:45

Cuj pljujem po Tuzli, gdje si to procitao? :lol:

Napredni ste vi s 15h dnevno na forumu i s vama ponosno idemo naprijed. :thumbup:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 04 mar 2019, 14:46

Prije sa mnom nego sa hodžom, hafizom ili kakim vjernikom.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 04 mar 2019, 14:46

Marsal je napisao/la:Islam je nazadna religija, dok se to ne promijeni Bosni i njenim stanovnicima nema naprijed.
Ljudi su nazadni glupi prevrtljivi lazljivi koristoljubivi...Ne pljuj vjeru zbog ljudski gresaka.
Zadnja izmjena: Brcanskamalta, dana/u 04 mar 2019, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 mar 2019, 14:48

Ma nije ovo jedini slucaj, ovakvih slucajeva je X po BIH i agresorska strana pobjeduje u ratu nakon rata. Nedo Bog skontati da Bosnjacki politicari vode izdajnicku politiku i gledaju samo sebe. Vec je problem u Tuzlacima. U smislu treba svim Srbima zabraniti dolazak u Tuzlu jer evo ovo se desava.
I normalno zna se za koga se navlaci po dzamijama, po IZ i tako to. Za ove sto im glasaju za HDZ u ZDK, sto glasaju za SNSD u skupstini RS. Sto nisu mrdnuli prstom, a pobjede svake izbore.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 mar 2019, 14:50

kobe24 je napisao/la:Cuj pljujem po Tuzli, gdje si to procitao? :lol:

Napredni ste vi s 15h dnevno na forumu i s vama ponosno idemo naprijed. :thumbup:
Pa mi smo krivi vidis po tebi, moramo da se promjenimo i budemo teski divljaci. Ako sretnemo kakvog Srbina na ulici palicom po glavi odmah neka zna da nije dobrodosao. Nije problem u Bosnjackoj politici koja nema strategiju pa dozvoljava da osudjen covjek zivi mirno u Srbiji (a sjede svaka 2 mjeseca sa Vucicem) ili u tome sto svaki Bosnjacki politicar drugo radi dok neko radi slozno i marljivo lobira i placa strucnjake da napisu ono sto im odgovara. Ne brini se uskoro ce neke tamo komisije utvrditi i da nije bilo genocida u Srebrenici i da su ustvari Bosnjaci krivi za to. Sta ce uraditi Bosnjacka politika?

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 04 mar 2019, 14:52

Biće Tuzlaci krivi jer nisu glasali za četničku SDA da nas pobede u bolju budućnost.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 mar 2019, 14:55

zakuhava se ovdje, cekajte da helco stuce i sedmu pa ce biti vatreno

pratim
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 04 mar 2019, 14:58

harden je napisao/la:zakuhava se ovdje, cekajte da helco stuce i sedmu pa ce biti vatreno

pratim
Biri ko ih **** odo prošetat kroz Grad gledat pičiće i podrigivat.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 04 mar 2019, 15:02

tuzlak1987 je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:Cuj pljujem po Tuzli, gdje si to procitao? :lol:

Pa mi smo krivi vidis po tebi, moramo da se promjenimo i budemo teski divljaci. Ako sretnemo kakvog Srbina na ulici palicom po glavi odmah neka zna da nije dobrodosao. Nije problem u Bosnjackoj politici koja nema strategiju pa dozvoljava da osudjen covjek zivi mirno u Srbiji (a sjede svaka 2 mjeseca sa Vucicem) ili u tome sto svaki Bosnjacki politicar drugo radi dok neko radi slozno i marljivo lobira i placa strucnjake da napisu ono sto im odgovara. Ne brini se uskoro ce neke tamo komisije utvrditi i da nije bilo genocida u Srebrenici i da su ustvari Bosnjaci krivi za to. Sta ce uraditi Bosnjacka politika?
Izvlacis neke zakljucke koje ja ni na kraj pameti nisam imao. Nigdje nisam spomenuo politiku, niti sam imao namjeru pisati o tome. Post sam objavio jer vi, braco Tuzlaci, vise volite cetnike nego ljude koji idu u dzamiju. Jedni vam misle cak i gore od onoga sto su u stanju smjelo napisati i objaviti, a drugi vam i vasoj zajednici zele sve najbolje (i sami su dio nje). Ti si ocit primjer covjeka koji osjeca enormnu mrznju prema ljudima koji idu u dzamiju, pa eto, bujrum, voli i prijateljuj s cetnicima.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 04 mar 2019, 15:06

Šta kaže, problem je u Bošnjačkoj politici, izjašnjava se kao Bosanac.
A Bosanac, brdski konj.
Kocka je bačena

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 mar 2019, 15:09

kobe24 je napisao/la:
Izvlacis neke zakljucke koje ja ni na kraj pameti nisam imao. Nigdje nisam spomenuo politiku, niti sam imao namjeru pisati o tome. Post sam objavio jer vi, braco Tuzlaci, vise volite cetnike nego ljude koji idu u dzamiju. Jedni vam misle cak i gore od onoga sto su u stanju smjelo napisati i objaviti, a drugi vam i vasoj zajednici zele sve najbolje (i sami su dio nje). Ti si ocit primjer covjeka koji osjeca enormnu mrznju prema ljudima koji idu u dzamiju, pa eto, bujrum, voli i prijateljuj s cetnicima.
Ucinite nam dobro, mucnite glavom i skontajte ko je izdajica, a ko ne. Pa cemo se cuti onda. Pa mozda jednog dana kada shvatite da je drzava starija od vjere se i udruzimo pa nesto i postignemo.

Ovako ovo nigdje ne vodi. Ti vidis tamo neki clanak, nedo Bog da razmislis dublje od "Tuzlaci i Srbi braca". Nije isti svaki Srbin, nije isto cetnik i Srbin. Svako normalan je dobrodosao.

I normalno da se radi o politici ako je u pitanju ovaj clanak. Ovakvi clanci se mogu procitati svaki dan, a rezultat su izdajnicke politike Bosnjackih politicara.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 04 mar 2019, 15:11

ASD je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:.
Misljenje?

slika
Moje uvjete ispunjava jer je žensko, al brt, :ljepota:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 mar 2019, 15:16

Hendo je napisao/la:Šta kaže, problem je u Bošnjačkoj politici, izjašnjava se kao Bosanac.
A Bosanac, brdski konj.
U stvarima tipa Srebrenica-Markale-Kapija nema nikakve razlike u Bosanac ili Bosnjak. Ali ima u musliman i ne musliman jer muslimani amnestiraju SDA koja radi u ime Bosnjaka zadnjih X godina. E pa ta SDA u pregovorima ima moc da postavi tu i tu ministra, premijera, sudiju, blokira proces, napravi kompromis. Oni su jeftini u pregovorima, njih ne zanima zastita interesa Bosnjaka vec zastita svojih pozicija. Za ovakve slucajeve se zahvaliti Bosnjackoj-Bosanskoj (zajedno pro-Bosanskoj) politici, a ne jugonostalgicarima i onima koji nemaju nikakvu moc u odlucivanju.
Ove stvari nece otici dalje od opcinskog vrha Tuzle i porodica zrtava cija su djeca proglasena za teroriste.

Ti si rekao da ti je glavni razlog sto ces glasati za SDA to jer sjede po safovima i sto hodze znaju ko je u dzamiji, a ko nije. Eto Denis nije, nije nam bitna sposobnost, bitno je da imamo sada Bakirovog potrcku kao clana predsjednistva i da ta kombinacija nece uraditi nista za naredne 4 godine.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 04 mar 2019, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 mar 2019, 15:18

ASD je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:.
Misljenje?

slika
polio bi osim i ovu sa sesirom iza

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 122 gosta.