babino je napisao/la:njega i burnica poslali na posudbu u dresden.DrFilgud je napisao/la:Ni na klupi veceras.
Da nije povreda?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
babino je napisao/la:njega i burnica poslali na posudbu u dresden.DrFilgud je napisao/la:Ni na klupi veceras.
Da nije povreda?
Mislim da igra iza napadaca koliko vidim, Berko je najistureniji. Vec gube 0-2.Zukanovic je napisao/la:Danas igra sam u napadu.
Kontinuitet groznih partija se nastavlja.Vucevich je napisao/la:Duljevic je danas igrao desno cini mi se, a svakako je bio dosta los, pogotovo u napadu gdje skoro nista nije uradio
Tako je. Po meni katastofalan ucinak za jednog reprezentativca. Koji misli da moze igrat u bundesligi, koji je dosta hajpovan a nema gola i asistencije u jednoj 2.ligi. Ovo je vrlo tanko i dosta toga govori o njegovoj kvaliteti, mislim da je na ljeto svasta moguce, cak da dobije nogu u dresdenu. Onda bi mogo brzo pasti u karijeri.Goalgetter je napisao/la:Bio je los protiv Bochuma, dosta pozrtvovan u igri prema nazad, ali naprijed skoro nista. Bez gola i asistencije u ovoj sezoni, nije dobro.
Meni se on svidja u reprezentaciji - uvijek je odigrao korektno. Nedavno je to Robi dobro opisao, da je Dulja "reprezentativni igrac". Potpuno drugi igrac kad igra u dresu repku. Ali sa ovakvom statistikom u klubu i formom je pitanje hoce li i u repci moci pruzati uvijek onakve partije kao u ligi nacija, a kao sto kazes upitan je ostanak i u Dresdenu ako ovako nastavi. Steta je, jer ima potencijal za puno vise.bhfanatic14 je napisao/la:Tako je. Po meni katastofalan ucinak za jednog reprezentativca. Koji misli da moze igrat u bundesligi, koji je dosta hajpovan a nema gola i asistencije u jednoj 2.ligi. Ovo je vrlo tanko i dosta toga govori o njegovoj kvaliteti, mislim da je na ljeto svasta moguce, cak da dobije nogu u dresdenu. Onda bi mogo brzo pasti u karijeri.Goalgetter je napisao/la:Bio je los protiv Bochuma, dosta pozrtvovan u igri prema nazad, ali naprijed skoro nista. Bez gola i asistencije u ovoj sezoni, nije dobro.
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 14 gostiju.