stoosobaodpovjerenja je napisao/la:Miske odlazi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Je li ovo mogućeeee
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Hvala crmcu hahahah
- KongrateUK
- Kontakt:
ZEC
MUJEZINOVIĆ
Zec koji je spreman za 30.min toliko i odigra, zabi gol, pogodi stativu i postade najbolji igrač utakmice, Mujezinović igrac za budućnost, kakva fizička sprema i sto procenti pasovi, dva istinska pojačanja

MUJEZINOVIĆ

Zec koji je spreman za 30.min toliko i odigra, zabi gol, pogodi stativu i postade najbolji igrač utakmice, Mujezinović igrac za budućnost, kakva fizička sprema i sto procenti pasovi, dva istinska pojačanja
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Ko je babo yebem tiRokoko87 je napisao/la:Bgmi meni dolazi pobjeda u pitanje, vi kako hoćete...
2:1, Zec E. S klupe donosi pobjedu.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Zec E.
Mujezinovic
Ramovic
Sipovic

Mujezinovic

Ramovic

Sipovic

Kako je lijepo bilo na Grbavici veceras
Vidim misketovci orgijali po temi dok je trajala tekma, mogu mislit pucanja cirova kad ga dade Zec

Vidim misketovci orgijali po temi dok je trajala tekma, mogu mislit pucanja cirova kad ga dade Zec
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 03 mar 2019, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- plavousrcu
- Kontakt:
Kako vazna pobjeda. Drugi zuti mozda prestrogo, ali mora nam se malo i vratiti. Zec je spreman za 15 minuta i takav je majstor. Pogledajte samo gol lijevom nogom. Takve golove daju samo vrhunski majstori.
- KongrateUK
- Kontakt:
Mujezinović ce za par kola uz Ramovica biti glavni nosilac igre, u napadu jos Krpic - Zec
Treba obratiti pažnju na još par igrača iz istočnog Mostara, ima mladih talentiranih igrača samo tako, ko bi rekao da ce mo dovesti igrača iz druge lige koji ce biti pravo i istinsko pojačanje, tandem Amar - Zuban

Treba obratiti pažnju na još par igrača iz istočnog Mostara, ima mladih talentiranih igrača samo tako, ko bi rekao da ce mo dovesti igrača iz druge lige koji ce biti pravo i istinsko pojačanje, tandem Amar - Zuban

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- Dokoljenko
- Kontakt:
Osjecaj kada smo dali prvi go. Neprocjenjivo.irfo je napisao/la:Kako je lijepo bilo na Grbavici veceras![]()
Volim te Zeljo!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Nikad veci cigan od golmana nije gostovo na Grbavici od ovog Velica
Crveni opravdan, s istoka se moglo vidjeti kako je djonom isao, sto ce sigurno i pokazati izvjestaj na 1921, cak je i prije prvog zutog zasluzio da dobije karton u onoj situaciji kad je pustena prednost

Crveni opravdan, s istoka se moglo vidjeti kako je djonom isao, sto ce sigurno i pokazati izvjestaj na 1921, cak je i prije prvog zutog zasluzio da dobije karton u onoj situaciji kad je pustena prednost
A ponadali se da moze Amar fulit kao miskeOsim13 je napisao/la:Šta kaže Zec povrijeđen, fula

KongrateUK je napisao/la:Mujezinović ce za par kola uz Ramovica biti glavni nosilac igre, u napadu jos Krpic - Zec![]()

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Nisam nikad zelio pisati o jugu, niti sam bio ikad da se pljuju, al ovo na kraju utakmice je dokaz da su ovo obicni narkomani i skupina glupana. Umjesto da pravimo lijepu pricu, da dizemo atmosferu mi sami sebi skacemo u stomak i pravimo se huligani. Narkomani obicni, i gade mi se.
Mozete me svi osuditi zbog ovoga al ovo je definitivno moje misljenje i necu ga zadugo promijeniti.
Po meni sto se tice utakmice i vise nego teska. Vidi se jako veliki pritisak na igracima zbog imperativa pobjede. Ekipa je malo reci tanka.
Ramovic svaki napad u prska. Uvijek ima viska potez. Kad neko krene da mu odigra pas on krene pa stane uprska cijelu akciju. Vjerovatno je povrijedjen i nespreman kao skoro cijela ekipa.
Svidjeli su mi se Mujezinovic koji je unio zivosti u igru. Sipovic je stamen, cvrst, pametan igrac. Trebao nam je jedan ovakav igrac.Bogicevic veceras isto tako odlican. Koliko ima godina tuzno je da je on jedan od najspremiji u ekipi.
Ostatak ekipe Bogme bas tankoslava..
Mozete me svi osuditi zbog ovoga al ovo je definitivno moje misljenje i necu ga zadugo promijeniti.
Po meni sto se tice utakmice i vise nego teska. Vidi se jako veliki pritisak na igracima zbog imperativa pobjede. Ekipa je malo reci tanka.
Ramovic svaki napad u prska. Uvijek ima viska potez. Kad neko krene da mu odigra pas on krene pa stane uprska cijelu akciju. Vjerovatno je povrijedjen i nespreman kao skoro cijela ekipa.
Svidjeli su mi se Mujezinovic koji je unio zivosti u igru. Sipovic je stamen, cvrst, pametan igrac. Trebao nam je jedan ovakav igrac.Bogicevic veceras isto tako odlican. Koliko ima godina tuzno je da je on jedan od najspremiji u ekipi.
Ostatak ekipe Bogme bas tankoslava..
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 03 mar 2019, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Uh jbt, kad ga Veselinović zabi meni spade nekakav kamen sa srca, nekakav pritisak koji odavno nisam imao dok sam gledao Želju, čak ni onda kada su se titule gubile u zadnjim kolima.
Pobjeda apsolutno zaslužena, ubili smo ih u svakom segmentu igre, mislim da smo imali preko 20 šuteva na gol sigurno, od toga je Velić skinuo bar tri čista gola (pored ova dva što je primio).
Crveni mislim da je ispravan, oba faula su realno za žuti karton.
Mladosti sretno u nastavku prvenstva, dobra su ekipa i nisu se došli bunkerisati kao što sam i pretpostavljao da neće, imaju ubitačnu kontru i polukontru.
Pobjeda apsolutno zaslužena, ubili smo ih u svakom segmentu igre, mislim da smo imali preko 20 šuteva na gol sigurno, od toga je Velić skinuo bar tri čista gola (pored ova dva što je primio).
Crveni mislim da je ispravan, oba faula su realno za žuti karton.
Mladosti sretno u nastavku prvenstva, dobra su ekipa i nisu se došli bunkerisati kao što sam i pretpostavljao da neće, imaju ubitačnu kontru i polukontru.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- KongrateUK
- Kontakt:
Sto kada moze djabe, Blagojević, Mujezinović, zasto davati pare, cilj je igracima ipak da igraju u jednom Želji i na Grbavici, vece plate, igranje evrope, mogućnost da se proda vani itd., dakle ipak na buku i prepad, nije kešrodjak je napisao/la:KongrateUK je napisao/la:Mujezinović ce za par kola uz Ramovica biti glavni nosilac igre, u napadu jos Krpic - Zec![]()
Treba obratiti pažnju na još par igrača iz istočnog Mostara, ima mladih talentiranih igrača samo tako, ko bi rekao da ce mo dovesti igrača iz druge lige koji ce biti pravo i istinsko pojačanje, tandem Amar - Zuban. Ima jako dobrih mladih igraca kod nas za vas, dobro si reko, samo izvalite lovu i eto vam ih(nosi mi hinjaluk).Mujezinovica ste uzeli na buku i na prepad ,to se vise nece ponoviti sigurno. Cestitam na pobjedi Zelje , bilo je i vrijeme vise ali bogami jako tesko,sreca pa sudija dosudi crveni onom gari,Mladost je bogami jako dobra ekipa.

Duša draga jesi živosobaodpovjerenja je napisao/la:Miske odlazi

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 35 gostiju.