FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 02 mar 2019, 22:14

uvijek sam bio protiv Brandta ali kako je samo postao troduplo bolji igrac otkako ga je trener mentn'o centralno :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 02 mar 2019, 22:36

Nerminovic je napisao/la:uvijek sam bio protiv Brandta ali kako je samo postao troduplo bolji igrac otkako ga je trener mentn'o centralno :tokralju:
Ne gledam ga cesto, ali ono sto sam gledao zaista je dobro. Kao centralno postavljen vezni igrac dosta bolji nego kao krilo.
Spamm

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 02 mar 2019, 22:46

Kakva partija Vidala na Bernabeu.Jos uvijek se moze plakati za njim ....
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 03 mar 2019, 18:55

Sta cu plakat za Vidalom gledaj Martineza sta radi, dok je Vidala bilo Martinez je bio cesce na klupi ili na stoperu, a Vidal odigra dobru utakmicu pa nareda losih ili dobije crveni karton kad je najbitnije.

Jucerasnju tekmu sam uzivo gledao samo poluvrijeme i na kraju sam poprilicno bio iznerviran, ali sam danas gledao extended highlights i u drugom smo isto puno promasivali i opet me to malo nerviralo, a ono sto je zanimljivo da smo dali gol u 2. minuti prvog poluvremena i u 2. minuti drugog poluvremena, e sad da li je to sreća ili namjerna taktika da agresivnije otvaramo utakmice, ne znam.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 mar 2019, 19:14

coelho41 je napisao/la:Sta cu plakat za Vidalom gledaj Martineza sta radi, dok je Vidala bilo Martinez je bio cesce na klupi ili na stoperu, a Vidal odigra dobru utakmicu pa nareda losih ili dobije crveni karton kad je najbitnije.
jos bih dodao da zakuca penal kad je najpotrebnije

mislim u nebo ga zakuca
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 mar 2019, 19:21

1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 mar 2019, 19:21

A i taj Vidal nije vala nista pokazao za dvadesetak minuta koliko inace dobija u Barceloni.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 mar 2019, 19:23

Saurman je napisao/la:
Izvuče se iz ove situacije i zabije a promaši one dvije u prvom poluvremenu gdje mu je lakše bilo :roll:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 mar 2019, 19:26

Nek' se iskali na Liverpoolu i opraštam mu sve dosad promašaje.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 03 mar 2019, 19:34

Ne znam, čini mi se da je veza Javi, Thiago i James mnogo kreativnija od one sa Goretzkom a bez Javija. Sa Goretzkom Thiago ide nazad a Goretzka dobije ulogu btb veznog koji nema neke specifične uloge na terenu osim da šalta gore dole i da iz drugog plana ide u napad. Tako se poremeti i uloga Jamesa na terenu koji ne smije puno igrati na talent i rizične pasove jer nema nikoga nazad, osim Thiaga, da pokriva a niti kolege da iskombinuje par pasova i oslobodi se presinga. I ova prvo navedena trojka se bolje poznaje i dosta je uigranija. Ovaj sinoć sastav sa Hummelsom, Alabom i Comanom umjesto Gnabryja je mislim nešto u čemu bi naš tim najbolje radio.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 mar 2019, 19:44

Groetzka je dosta efiksan sa tim ubacivajem iz drugog plana ipak je drugi strijelac ekipe a dosta i pokrije jer trči ko navijen, al' veza Javi-Thiago-James je najjače što imamo a to zna i Kovač.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 03 mar 2019, 19:50

Kako je samo Javi izgledo prije dva tri mjeseca, ono poluamater, a nevjerovatno šta je sad postao. Dozirano igranje i klupa čine čuda. Volio bih kad bi nekako i Lewu uspio odmoriti. Razlog za neke zapucane zicere treba tražiti u umoru. A najviše sam zabrinut Neuerom, ja se ne sjećam kad je nešto ono nojerovski odbranio. Skoro svaki ozbiljan šut je gol.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 mar 2019, 19:54

Ne brani nojerovski al makar ne poklanja gol ulrajhovski, odmah se osjecam sigurnije 100 puta kad gledam utakmicu.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 03 mar 2019, 19:55

Ja bih volio ponovno vidjeti onaj vezni red sa Bernabeu iz prošle sezone, tj. Thiago, Tolisso i James. Jer Tolisso pored dobre defanzivne igre ima dobar pas a ne boji se ni oprobat šut sa 20+ metara.

Btw. Zna li se hoce li Koman i Robben biti spremni za Pool ?

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 03 mar 2019, 23:33

harden je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:Sta cu plakat za Vidalom gledaj Martineza sta radi, dok je Vidala bilo Martinez je bio cesce na klupi ili na stoperu, a Vidal odigra dobru utakmicu pa nareda losih ili dobije crveni karton kad je najbitnije.
jos bih dodao da zakuca penal kad je najpotrebnije

mislim u nebo ga zakuca
slažem se, totalna je besmislica prizivat Vidala nazad a imamo Thiaga, Martineza, Tolisa, Jamesa i Goretzku.
a jedino gore od nostalgije za Vidalom mi je nostalgija za Douglasom Costom, ali dobro je niko dugo nije spomenuo kako ga nismo trebali prodavati, prije mjesec imao saobraćajnu nesreću sad će ga i iz Juveta otjerat, čovjek je jednostavno Brazilac

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 mar 2019, 23:42

hifans je napisao/la: Btw. Zna li se hoce li Koman i Robben biti spremni za Pool ?
Najvjerovatnije da.

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 04 mar 2019, 13:48

Definitivno se ovaj sastav "skontao", fino igraju. Lewa daleko bolji kad je tu Muller, bez dvojbe. Coman jest mozda nas najbolji igrac i sad cete me ismijavat al ja ga ne bi na krilo protiv Poola. Ne znam zasto al nije mi bas jak u tim bitnim tekmama. Molim Boga da se Celo vrati on moze svaku odbranu pocjepat. Eh sad da li ce ga pustit Kovac rovitog ispred Gnabrya koji i pored slabosti nekih ipak igra dobro. Vezni red ne treba dirati, mozda bi protiv Wolfa riskirao i ubacio nekog da se odmori Javi npr. I da, Rafinha nije nista losiji od Alabe trenutno. Kad se samo sjetim kako je crnjo igrao sa Riberyem onih par sezona, nezaustavljivo. Dalje, Neuer mozda nema one svoje odbrane i dosra toga mu prolazi, al igramo tako da on ima vise dodira s loptom nego dosta igraca. I u tim situacijama ne grijesi ne panici. Lewa mora popravit efikasnost, a i dalje mi nije jasno zasto pustise Wagnera? Mogao je nekad i klupirat Lewata da se zapita. Ne zelim ni da mislim sta bi bilo ako dodje do povrede. Jako bitne dvije tekme nam slijede, jako jako bitne.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 04 mar 2019, 15:32

NadalRafa je napisao/la:Definitivno se ovaj sastav "skontao", fino igraju. Lewa daleko bolji kad je tu Muller, bez dvojbe. Coman jest mozda nas najbolji igrac i sad cete me ismijavat al ja ga ne bi na krilo protiv Poola. Ne znam zasto al nije mi bas jak u tim bitnim tekmama. Molim Boga da se Celo vrati on moze svaku odbranu pocjepat. Eh sad da li ce ga pustit Kovac rovitog ispred Gnabrya koji i pored slabosti nekih ipak igra dobro. Vezni red ne treba dirati, mozda bi protiv Wolfa riskirao i ubacio nekog da se odmori Javi npr. I da, Rafinha nije nista losiji od Alabe trenutno. Kad se samo sjetim kako je crnjo igrao sa Riberyem onih par sezona, nezaustavljivo. Dalje, Neuer mozda nema one svoje odbrane i dosra toga mu prolazi, al igramo tako da on ima vise dodira s loptom nego dosta igraca. I u tim situacijama ne grijesi ne panici. Lewa mora popravit efikasnost, a i dalje mi nije jasno zasto pustise Wagnera? Mogao je nekad i klupirat Lewata da se zapita. Ne zelim ni da mislim sta bi bilo ako dodje do povrede. Jako bitne dvije tekme nam slijede, jako jako bitne.
?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 mar 2019, 20:24

Official: Javi Martínez has been voted Bayern's February Player of the Month
:bow:
FC Bayern are interested in a summer move for Crystal Palace right-back Aaron Wan-Bissaka (21)
After failed Hudson-Odoi swoop, Bayern switch attentions to Arsenal’s Xavier Amaechi
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 04 mar 2019, 21:02

Omerbavarac je napisao/la:
FC Bayern are interested in a summer move for Crystal Palace right-back Aaron Wan-Bissaka (21)
After failed Hudson-Odoi swoop, Bayern switch attentions to Arsenal’s Xavier Amaechi

koje klase :mrgreen:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.