NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 23 okt 2010, 12:54

Traži se nova pobjeda
Nakon lijepe serije u prvenstvu te prolaska u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine N.K. Široki Brijeg u odličnom raspoloženju čeka utakmicu sa Čelikom iz Zenice (nedjelja 24.10.2010 14:30).

Utakmice sa Čelikom su uvijek bile dosta zanimljive a Široki u pravilu redovito dobija na Pecari tako se svi nadaju da je ulazak u formu došao u pravom trenutku te da će igrači na terenu pokazati i u utakmici sa ekipom iz Zenice zavidnu igru.

Nema novih problema sa ozljedama i svi su spremni odigrati novih 90. minuta te upisati novu pobjedu koja bi ih još približila samom vrhu ljestvice. Udruga Upit i ovaj put će preko stranice www.****.com prenositi utakmicu preko livestreama na internetu.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 okt 2010, 11:06

prekjučer prelijep dan, jučer prelijep

danas KIŠA :evil: :evil:

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 24 okt 2010, 12:18

A i treba nam tako :D :D :D mogli su jednom i subotom staviti da se igra...

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 24 okt 2010, 12:34

Kakva je situacija sa Širokim?Čelik je dobra ekipa u gostima, šta mislite imaju li šansi danas?Objektivno mišljenje.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 24 okt 2010, 12:41

Nadam se da ćete danas prosuti bar dva boda :P :P
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 24 okt 2010, 13:14

mujoisuljo je napisao/la:Kakva je situacija sa Širokim?Čelik je dobra ekipa u gostima, šta mislite imaju li šansi danas?Objektivno mišljenje.
U odličnoj smo formi...osim varee koji je odavno izvan stroja,svi igrači su na raspolaganju...wagner igra u fenomenalnoj formi...očekivale su se dobro popunjene tribine ali jbg kiša :twisted: ..što se tiče čelika..mogu iznenaditi jer i mi smo nakon velike pobjede u banjaluci prosuli bodove protiv rudara kući...a nadam se da neće

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 okt 2010, 13:22

dubrava je napisao/la:Nadam se da ćete danas prosuti bar dva boda :P :P
De ti 'ajduk tamo prati. :P
...Život za Široki...

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 24 okt 2010, 13:45

Dabar je napisao/la:
mujoisuljo je napisao/la:Kakva je situacija sa Širokim?Čelik je dobra ekipa u gostima, šta mislite imaju li šansi danas?Objektivno mišljenje.
U odličnoj smo formi...osim varee koji je odavno izvan stroja,svi igrači su na raspolaganju...wagner igra u fenomenalnoj formi...očekivale su se dobro popunjene tribine ali jbg kiša :twisted: ..što se tiče čelika..mogu iznenaditi jer i mi smo nakon velike pobjede u banjaluci prosuli bodove protiv rudara kući...a nadam se da neće
Čuj kakvi su?!!! Pa oni su, čovječe pobijedili OMLADINAC u Kupu tako da Čelik nema ni minimalne šanse. Normalno, kad nije mogao Omladinac odakle bi mogao Čelik!
A đe da znam?!

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 24 okt 2010, 13:56

humorističan ko i uvijek :) mozes napomenut i manje utakmice koje smo dobili 8-) tamo nekog hajduka, doduše u prijateljskoj i nekog veleža u gostima s 5 komada...ocekujem barem 3 komada danas, nek budu 2 wagnerova i jedan šilićev slobodnjak :)

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 24 okt 2010, 13:59

a to za omladinac si dobro rekao..ljudi su pokazali puno bolju igru na pecari nego vi zadnja dva puta kad ste gostovali...

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 24 okt 2010, 14:17

sb citizen je napisao/la:a to za omladinac si dobro rekao..ljudi su pokazali puno bolju igru na pecari nego vi zadnja dva puta kad ste gostovali...
Omladinac je moj klub, žao mi je što ste nas popbijedili, no moram priznati potpuno zasluženo. I pošteno s vaše strane što ste nam pružili priliku da pratimo utakmicu putem interneta. Odmah sam vidio da igrate pošteno, nemate šta skrivati. Ali me je iznenadila dobra igra Omladinca. Da imaju više utakmica sa jačim protivnicima kao što ste vi bili bi puno bolji. Volio bih da neko od vas, ko će gledati vašu utakmicu protiv Čelika, napravi usporedbu sa onom utakmicom protiv Omladinca. Mi smo s Čelikom u pripremnom periodu odigrali jednu prijateljsku i čini mi se da je bilo neriješeno 1:1 ili smo mi pobijedili, ne sjećam se više. Još jednom vam čestitam na pobjedi protiv mog Omladinca!
A đe da znam?!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 24 okt 2010, 16:23

ŠB_Fidelis je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Nadam se da ćete danas prosuti bar dva boda :P :P
De ti 'ajduk tamo prati. :P
:P :mrgreen:
Ja sam i amo i tamo, sve ja gledam i sve vidim :P

Inače, bod ode pod Lisac :) kao što i rekoh, izgubili ste dva :P ...da bar puno češće gledam Čelika, možda bi bio i u vrhu :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 24 okt 2010, 16:30

sb citizen je napisao/la:humorističan ko i uvijek :) mozes napomenut i manje utakmice koje smo dobili 8-) tamo nekog hajduka, doduše u prijateljskoj i nekog veleža u gostima s 5 komada...ocekujem barem 3 komada danas, nek budu 2 wagnerova i jedan šilićev slobodnjak :)
Sta ima stilic i wagner gdje su vam sad ta tri komada ekipa koja igra prvi put skupa ovu sezonu razmontirala vas je sve redom od sb do sarajeva zato poklopi se ti i tvoj tim ;)

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 24 okt 2010, 16:32

Pa i nije baš tako. Nije Čelik nikoga razmontiro, mada su igrali dobro, nema govora. Vidio sam ja da će od vas nešta bit kad ste s nama u pripremnom periodu igrali prijateljsku neriješeno: Omladinac Mionica - Čelik Zenica 1:1. Pazite se samo kad vam ode ovaj trener, odakle on ode nastupi potpuni raspad sistema. Pogledajte današnji Velež!
A đe da znam?!

black hole
Kontakt:

Post Postao/la black hole » 24 okt 2010, 20:35

široki prosječan u prvom djelu a u drugom dobar pristup što je i urodilo sa 2 pogotka čelik dobar na početku a poslje samo valjanje a stvarno imaju 2-3 igrača koji su stvarno ne profesionalni ulaze u raspravu sa publikom toga ima samo u pl bih al eto ... treba sada donjeti bodove iz sarajeva pa u miru dočekati sarajlije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala ;)

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 24 okt 2010, 20:41

[quote="black hole"]široki prosječan u prvom djelu a u drugom dobar pristup što je i urodilo sa 2 pogotka čelik dobar na početku a poslje samo valjanje a stvarno imaju 2-3 igrača koji su stvarno ne profesionalni ulaze u r[quote="black hole"]široki prosječan u prvom djelu a u drugom dobar pristup što je i urodilo sa 2 pogotka čelik dobar na početku a poslje samo valjanje a stvarno imaju 2-3 igrača koji su stvarno ne profesionalni ulaze u raspravu sa publikom toga ima samo u pl bih al eto ... treba sada donjeti bodove iz sarajeva pa u miru dočekati sarajlije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen Pravo si realan jedno su zelje a drugo mogucnosti ekipa koja je u sastavu zadnjih 5 godina jedva bod iscupa na svom terenu od nase djece ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 okt 2010, 21:26

Brigate, to je jedna utakmica, iako dobar uspjeh, ne treba praviti spektakl od toga, Široki je godinama kudikamo jaci od Celika pa ce tako izgledati tablica i na kraju ove sezone. Danas je to prelose izgledalo, Wagner izgubio i to je bila prevaga, Široki odmah drugacije, bezopasnije izgleda. Prvo poluvrijeme za zaborav, Roskam je morao zabiti onu svoju cistu priliku sa pet metara, onda bi se kasnije ganjao samo pogodak za izjednacenje, a ovako su svi Celikovi igraci stali iza lopte na svoju polovicu i cekali kontre, nekoliko puta su bili u opasnoj situaciji, medjutim izborili su remi tvrdom igrom i cvrstom obranom, iako nije lijepo, treba cestitati, dva gola su zabili, nitko te kasnije nece pitati kako su ih do kraja sacuvali. Široki nedovoljno dobro odigrao, daleko ispod mogucnosti, a ni Istuk nije pomogao sa svojim ''rijesenjima'' s klupe, cuj Peraica i sl., ccc. Nista, standardno prosuti bodovi, idemo dalje. Ima do kraja vremena za ispraviti sliku.
...Život za Široki...

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 24 okt 2010, 21:46

hvala vam na live prenosu utakmice super ste ......regularna podjela bodova.....sve naj bolje u nastavku prvenstva

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 okt 2010, 21:50

mrzim_ulizice je napisao/la:hvala vam na live prenosu utakmice super ste ......regularna podjela bodova.....sve naj bolje u nastavku prvenstva
hvala Udrugi UPIT i projektu ****

black hole
Kontakt:

Post Postao/la black hole » 24 okt 2010, 22:06

samo da se razumjemo ne želim umanjiti bod čelika samo je igra bila dosta "ružna" za gledanje zbog čestog valjanja vaših igrača ali hebiga tako se čuva rezultat nadam da ćemo vam u zenici vratiti :D :D
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala ;)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, elSaik, RodjeniiBrato i 31 gost.