Daj boze, sada ces vidjeti sviranja.L' Imperator je napisao/la:Valjda izdrže!
Usao im je Mulezinovic, uskoro ce da bude 2 0 za vas. Samo lagano.aneks je napisao/la:Zalosna je ova nasa liga. Pa ovaj sudija je za streljanje. Nije samo crveni karton njima svaki kontakt svira nama svaki treci nevjerovatno. Hajmo Mladost da ih ponizimo skroz.
nekoIzMostara je napisao/la:Usao im je Mulezinovic, uskoro ce da bude 2 0 za vas. Samo lagano.aneks je napisao/la:Zalosna je ova nasa liga. Pa ovaj sudija je za streljanje. Nije samo crveni karton njima svaki kontakt svira nama svaki treci nevjerovatno. Hajmo Mladost da ih ponizimo skroz.
KongrateUK je napisao/la:nekoIzMostara je napisao/la:Usao im je Mulezinovic, uskoro ce da bude 2 0 za vas. Samo lagano.aneks je napisao/la:Zalosna je ova nasa liga. Pa ovaj sudija je za streljanje. Nije samo crveni karton njima svaki kontakt svira nama svaki treci nevjerovatno. Hajmo Mladost da ih ponizimo skroz.![]()
![]()
Boli Mujezinović, boli
Brato jesi moj rodjeni i moj brat ali Rumunija izlazi na Crno morenekoIzMostara je napisao/la:
![]()
![]()
Boli Bgm znas kako, nmg ti opisati. Nezz jel mi teze bilo sto je on potpisao za vas ili sto rumunija nema izlazak na more.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato jesi moj rodjeni i moj brat ali Rumunija izlazi na Crno morenekoIzMostara je napisao/la:
![]()
![]()
Boli Bgm znas kako, nmg ti opisati. Nezz jel mi teze bilo sto je on potpisao za vas ili sto rumunija nema izlazak na more.
![]()
KongrateUK je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato jesi moj rodjeni i moj brat ali Rumunija izlazi na Crno morenekoIzMostara je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stvarno mi nije jasno ko nam je ponovo uvalio ovog Muslimovića.L' Imperator je napisao/la:Igra im je bila kao da su tri igrača manje imali, a ne jednog. Sudija jest prestrogo dosudio dva žuta, ali šta se može, nastavi, bori se, igraj. Nije sudija kriv što se Bojo usrao kad je izašao jedan na jedan s golmanom.
Na poluvremenu vadi Arežinu, jedinog igrača koji može držati loptu više od tri sekunde. Mada, nije nešto posebno odigrao, ali je po mom mišljenju morao ostati bar 15-ak minuta u drugom poluvremenu.
Muslimović ne može ni za Podgrmeč igrati!
hahahhaahah omg hahahahahhaa gledam slovacku a pisem rumuniju hahahahha propado od sramote u zemlju hahahahNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato jesi moj rodjeni i moj brat ali Rumunija izlazi na Crno morenekoIzMostara je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
nekoIzMostara je napisao/la:hahahhaahah omg hahahahahhaa gledam slovacku a pisem rumuniju hahahahha propado od sramote u zemlju hahahahNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato jesi moj rodjeni i moj brat ali Rumunija izlazi na Crno morenekoIzMostara je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Ovaj gospodin pored plavkehugoviana je napisao/la:Stvarno mi nije jasno ko nam je ponovo uvalio ovog Muslimovića.L' Imperator je napisao/la:Igra im je bila kao da su tri igrača manje imali, a ne jednog. Sudija jest prestrogo dosudio dva žuta, ali šta se može, nastavi, bori se, igraj. Nije sudija kriv što se Bojo usrao kad je izašao jedan na jedan s golmanom.
Na poluvremenu vadi Arežinu, jedinog igrača koji može držati loptu više od tri sekunde. Mada, nije nešto posebno odigrao, ali je po mom mišljenju morao ostati bar 15-ak minuta u drugom poluvremenu.
Muslimović ne može ni za Podgrmeč igrati!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.