imate hodžu i 2 bule od mene na tribini zlu ne trebaloDokoljenko je napisao/la:Sutra igra najveci i najtrofejniji klub BiH!
Grbavica 18.00.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
imate hodžu i 2 bule od mene na tribini zlu ne trebaloDokoljenko je napisao/la:Sutra igra najveci i najtrofejniji klub BiH!
Grbavica 18.00.
Znat ce se tacno oko 20:00Vanja8 je napisao/la:Kakvo vrijeme najavljuju u Švrakinom...
svrakino1921 je napisao/la:Znat ce se tacno oko 20:00Vanja8 je napisao/la:Kakvo vrijeme najavljuju u Švrakinom...
Dokoljenko je napisao/la:Sutra igra najveci i najtrofejniji klub BiH!
Grbavica 18.00.
Kažu da je i Mekki Torabi stigao,bice na tekmi sutra...Dokoljenko je napisao/la:Sutra igra najveci i najtrofejniji klub BiH!
Grbavica 18.00.
ovo Filipović u špic ide ha?Tako iskusni strateg u ovoj utakmici neće moći računati na pet fudbalera i to pretežno u ofanzivnoj liniji, a to su Dalibor Veselinović i Amer Bekić koji su povrijeđeni dok se Damir Šovšić i Marko Bencun nisu oporavili od povreda.
Dodatni hendikep za nekadašnjeg selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine jeste činjenica da Staniša Mandić još nije registrovan i nema pravo nastupa u ovom meču.
Bucko 90%, jedino ako je Baki do kemijanja. Ali zasluzio je mali igrat. A sto se tice nase ekipe uvijek je kentra, nemamo mi ko vi startnih 11. Tako da mozak na pasu i nemoj ni slucajno kontat sta ce Baka u igru stavit jer nikad pogodit neces.Denchi je napisao/la:ovo Filipović u špic ide ha?Tako iskusni strateg u ovoj utakmici neće moći računati na pet fudbalera i to pretežno u ofanzivnoj liniji, a to su Dalibor Veselinović i Amer Bekić koji su povrijeđeni dok se Damir Šovšić i Marko Bencun nisu oporavili od povreda.
Dodatni hendikep za nekadašnjeg selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine jeste činjenica da Staniša Mandić još nije registrovan i nema pravo nastupa u ovom meču.
Meni je žao što ne mogu nigdje pogledati Zrinjski, debili sa državne tv prenose GOŠK i SloboduDena94 je napisao/la:Bucko 90%, jedino ako je Baki do kemijanja. Ali zasluzio je mali igrat. A sto se tice nase ekipe uvijek je kentra, nemamo mi ko vi startnih 11. Tako da mozak na pasu i nemoj ni slucajno kontat sta ce Baka u igru stavit jer nikad pogodit neces.Denchi je napisao/la:ovo Filipović u špic ide ha?Tako iskusni strateg u ovoj utakmici neće moći računati na pet fudbalera i to pretežno u ofanzivnoj liniji, a to su Dalibor Veselinović i Amer Bekić koji su povrijeđeni dok se Damir Šovšić i Marko Bencun nisu oporavili od povreda.
ko je buckoDena94 je napisao/la:Bucko 90%, jedino ako je Baki do kemijanja. Ali zasluzio je mali igrat. A sto se tice nase ekipe uvijek je kentra, nemamo mi ko vi startnih 11. Tako da mozak na pasu i nemoj ni slucajno kontat sta ce Baka u igru stavit jer nikad pogodit neces.Denchi je napisao/la:ovo Filipović u špic ide ha?Tako iskusni strateg u ovoj utakmici neće moći računati na pet fudbalera i to pretežno u ofanzivnoj liniji, a to su Dalibor Veselinović i Amer Bekić koji su povrijeđeni dok se Damir Šovšić i Marko Bencun nisu oporavili od povreda.
ma takav im ugovor, dobiju one tekme koje MojaTV i Arena neće, ali me čudi da vas ne prenose, znači i oficijelno nema nigdje gledat?Dena94 je napisao/la:Je Hajdarevic(ima ti na stranici Zrinjskog 18 igraca za utakmicu ako te zanima). Ma Baka ima odlicnu viziju i po tom pitanju je iznad nase lige, ali zna usrat s ovim menadzerskim igracima, oni su nas ukopali.
BHT ne treb komentirat, koliko su pametni govori da hodaju po Bjeljini, Gabeli da prave prjenos, a na Kosevo i BB dodju jednom godisnje, bas oni hajvano zesci
Pa to i mene čudi, možda ja griješim ali sve sam pregledao i nema. Ok, ne mora biti na BHT-u, znam da oni dobiju ono što niko neće ali što Moja TV ne radi Zrinjski? Ljudi aktuelni šampioni, trenutno drugi na tabeli, aktivni u četvrtfinalu državnog kupa..Denchi je napisao/la:ma takav im ugovor, dobiju one tekme koje MojaTV i Arena neće, ali me čudi da vas ne prenose, znači i oficijelno nema nigdje gledat?Dena94 je napisao/la:Je Hajdarevic(ima ti na stranici Zrinjskog 18 igraca za utakmicu ako te zanima). Ma Baka ima odlicnu viziju i po tom pitanju je iznad nase lige, ali zna usrat s ovim menadzerskim igracima, oni su nas ukopali.
BHT ne treb komentirat, koliko su pametni govori da hodaju po Bjeljini, Gabeli da prave prjenos, a na Kosevo i BB dodju jednom godisnje, bas oni hajvano zesci
Morteme tebi se gleda ta tekma pa iznosis neke argumente svoje. Meni je logicno da ide na moja tv Željezničar- Mladost jer igraju 4. i 5. na tabeli i borba za 3. mjesto. Zrinjski igra s Radnikom i tu je 90% pobjeda Zrinjskog tako da ova utakmica koju prenose je sigurno zanimljivija puno za gledati nego da gledamo bunker Radnika 90 minuta.MortemHz je napisao/la: Pa to i mene čudi, možda ja griješim ali sve sam pregledao i nema. Ok, ne mora biti na BHT-u, znam da oni dobiju ono što niko neće ali što Moja TV ne radi Zrinjski? Ljudi aktuelni šampioni, trenutno drugi na tabeli, aktivni u četvrtfinalu državnog kupa..
Ne prenose Zrinju jer ee vec zna pobjednik, ovi im se eredovno naguze.sviunapad1010 je napisao/la:Morteme tebi se gleda ta tekma pa iznosis neke argumente svoje. Meni je logicno da ide na moja tv Željezničar- Mladost jer igraju 4. i 5. na tabeli i borba za 3. mjesto. Zrinjski igra s Radnikom i tu je 90% pobjeda Zrinjskog tako da ova utakmica koju prenose je sigurno zanimljivija puno za gledati nego da gledamo bunker Radnika 90 minuta.MortemHz je napisao/la: Pa to i mene čudi, možda ja griješim ali sve sam pregledao i nema. Ok, ne mora biti na BHT-u, znam da oni dobiju ono što niko neće ali što Moja TV ne radi Zrinjski? Ljudi aktuelni šampioni, trenutno drugi na tabeli, aktivni u četvrtfinalu državnog kupa..
Los vam je teren :33 al ovo je katastrofa.sviunapad1010 je napisao/la:Jos kazu smogovci najgori kod nas teren u ligi. Nigdje veze ali eto.
U Tuzli su svi tereni koji trenutno postoje bolji od ovog u Gabeli garantujem ti.prisonbreak je napisao/la:Los vam je teren :33 al ovo je katastrofa.sviunapad1010 je napisao/la:Jos kazu smogovci najgori kod nas teren u ligi. Nigdje veze ali eto.
Hahaha ok, ne mogu stvarno ne da mi se, uživaj..sviunapad1010 je napisao/la:Morteme tebi se gleda ta tekma pa iznosis neke argumente svoje. Meni je logicno da ide na moja tv Željezničar- Mladost jer igraju 4. i 5. na tabeli i borba za 3. mjesto. Zrinjski igra s Radnikom i tu je 90% pobjeda Zrinjskog tako da ova utakmica koju prenose je sigurno zanimljivija puno za gledati nego da gledamo bunker Radnika 90 minuta.MortemHz je napisao/la: Pa to i mene čudi, možda ja griješim ali sve sam pregledao i nema. Ok, ne mora biti na BHT-u, znam da oni dobiju ono što niko neće ali što Moja TV ne radi Zrinjski? Ljudi aktuelni šampioni, trenutno drugi na tabeli, aktivni u četvrtfinalu državnog kupa..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.