FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Pa dal je realan smrdo smrdljivi mozes li dat gol klocuuu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dokrajci ih dragi Lewa. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Budes li ovako protiv Liverpoola fulao doci cu te kamenovati u Zabener štrase sve ti nejebem
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Valjda pogodi... nekad.
Daj kineza onog u napad, Lewat je mrtav, totalno van utakmice
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Upravo suprotno, bolje je sad odigrao u ovih pola sata nego li u prethodne 3, 4 tekme.harden je napisao/la:Daj kineza onog u napad, Lewat je mrtav, totalno van utakmice
Da, promasio dva zicera ( da je makar jedan dao ne bih nista rekao ) i onu solidnu loptu Mullera opuca preko tribina. Vrhunskih pola sata, nema sta. Nadam se da ih vise nikad nece ponoviti.sljivo je napisao/la:Upravo suprotno, bolje je sad odigrao u ovih pola sata nego li u prethodne 3, 4 tekme.harden je napisao/la:Daj kineza onog u napad, Lewat je mrtav, totalno van utakmice
Nevjerovatno
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ofula i Serg 

Kad se nalaziš u šansama zabit ćeš a kad ne primiš loptu 3 tekme nema šanse.harden je napisao/la:Da, promasio dva zicera ( da je makar jedan dao ne bih nista rekao ) i onu solidnu loptu Mullera opuca preko tribina. Vrhunskih pola sata, nema sta. Nadam se da ih vise nikad nece ponoviti.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nevjerovatno. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
netacno.NYKnicks Fan je napisao/la:Ofula i Serg
odbrani mu lik
Ja to gledam ovako, džaba si ušao u šansu ako je nećeš iskoristiti. Kad ne dobije lopte i nema šansu za 90min OK, sad ima dva mrtva zicera i oba maši.sljivo je napisao/la:Kad se nalaziš u šansama zabit ćeš a kad ne primiš loptu 3 tekme nema šanse.harden je napisao/la:Da, promasio dva zicera ( da je makar jedan dao ne bih nista rekao ) i onu solidnu loptu Mullera opuca preko tribina. Vrhunskih pola sata, nema sta. Nadam se da ih vise nikad nece ponoviti.
Evo i Gnabry, morel' se zabit ljudine
Kad gledam ova nasa drva kako sutaju jedan na jedan sjetim se zubonje iz Barse kako je podera protiv Pariza ono jednom skide paucinu. Tako se puca. Ovi nasi haman nisu rucali pa sve neki jalovi sutevi po zemlji jedva nesto
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
nije **** vec se ker posroScholl je napisao/la:netacno.NYKnicks Fan je napisao/la:Ofula i Serg
odbrani mu lik
edit: a u pm
-
- Kontakt:
I treba primit, kad se sve ono promasi
Tako je da ih hoce okrenut sad
Tako je to kad promasis 3 100% sanse
-
- Kontakt:
E jbg sad..NadalRafa je napisao/la:Tako je da ih hoce okrenut sad
Ko te yebe kad ih ne znas zavrsiti i umjesto gotove utakmice na poluvremenu, ti ih vracas u zivot.
Da ti nisi onaj @ProFCB sto je navijao za Bayern pa presao na Liverpool kad je Klopp dosao?
NadalRafa je napisao/la:Tako je da ih hoce okrenut sad

Da ti nisi onaj @ProFCB sto je navijao za Bayern pa presao na Liverpool kad je Klopp dosao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.