FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

ASD
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la ASD » 02 mar 2019, 18:38

Pojedini igraci igraju za Tuzla city samo zato sto su porijeklom iz Podrinja.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 02 mar 2019, 18:39

Pravda za Starcevica, uprava napolje!
Do kad ce neznalice voditi Hanlije!!!!!
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 02 mar 2019, 18:59

Varešanović: Predstoji nam teška borba

Tuzla City ispustio pobjedu
U susretu 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Tuzla City i Čelik odigrali su 1:1.

E. Škorić
02.03.19. 18:03

slika

Mirza Varešanović danas je imao debi na klupi Tuzlaka i da nije bilo Dilavera, pamtio bi ga po lijepom
Iako je domaćin bio na pragu pobjede, na kraju je osvojio samo bod, pošto su gosti iz Zenice preko Dilavera u 90. minuti došli do izjednačenja.

Ovo je bio debi na klupi Tuzlaka za Mirzu Varešanovića.

"Cijelu utakmicu, a posebno prvo poluvrijeme, mi smo bili bolji, opasniji i konkretniji. Imali smo prilike i poluprilike, ali nismo ih iskoristili. Čelik je imao bolji posjed lopte, ali mi smo promašili priliku da riješimo utakmicu. Na kraju smo gol primili u sudijskom vremenu", kazao je Varešanović, pa je dodao:

"Mislim da je ovo maksimum moje ekipe i mislim da nam predstoji teška borba. Čestitam momcima na zalaganju. U narednom kolu igramo sa Krupom, ne smijemo praviti nikakve kalkulacije. Možemo ići samo iz utakmice u utakmicu".
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 02 mar 2019, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 02 mar 2019, 19:02

.................
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 04 mar 2019, 10:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 02 mar 2019, 19:08

a gdje si ti sloboda 72 vidio 2000 gledalaca jel to sisoja reko da mnozis sa 2
fukare

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 mar 2019, 19:12

fukaroni je napisao/la:a gdje si ti sloboda 72 vidio 2000 gledalaca jel to sisoja reko da mnozis sa 2
Zvanicmo je 1000 gledalaca bilo...Al to su ba garant zenicani bili
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 02 mar 2019, 19:20

Trazila se karta vise..
slika
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 mar 2019, 19:22

ASD je napisao/la:Pojedini igraci igraju za Tuzla city samo zato sto su porijeklom iz Podrinja.
samo se sjeti Slobode i Efendica (Srebrenica) koji je bio nedodirljiv a desni bek nam je bio najslabija pozicija. cim Azmir dize sidro ode i Efendic a na njegovo mjesto uleti mali Todorovic....... reprezentacija i Salzburg :kafa:
Sloboda Tuzla

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 02 mar 2019, 19:32

Skojevska je napisao/la:Trazila se karta vise..
slika
...Eh sad slika...Pa zar ne vidis da na slici nema C tribine. Bilo ih je i tamo makar 500...Ljubitelji dobrog fudbala i trofeja privučeni brojnim poznatim imenima i fudbalskim majstorima dovedenim u ovom i prošlom prelaznom roku.
Vezano za igrace podrinjce, ne kontam u cemu je problem. Ako gazda tako zeli super. Njegove pare. To je cak i pohvalno. Da je još klub preseli u Srebrenicu npr. bilo bi još pohvalnije. Pružiti priliku svakom povratniku da ima svoj klub, u koji može doći trenirati i znati da ako imalo bude vrijedio dobit će priliku da igra. Ali opet želja vlasnika a što drugi puše i hvale laž i obmanu to je druga stvar.
& $ ?

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 02 mar 2019, 19:33

klma1 je napisao/la:
Skojevska je napisao/la:Trazila se karta vise..
slika
...Eh sad slika...Pa zar ne vidis da na slici nema C tribine. Bilo ih je i tamo makar 500...Ljubitelji dobrog fudbala i trofeja privučeni brojnim poznatim imenima i fudbalskim majstorima dovedenim u ovom i prošlom prelaznom roku.
Vezano za igrace podrinjce, ne kontam u cemu je problem. Ako gazda tako zeli super. Njegove pare. To je cak i pohvalno. Da je još klub preseli u Srebrenicu npr. bilo bi još pohvalnije. Pružiti priliku svakom povratniku da ima svoj klub, u koji može doći trenirati i znati da ako imalo bude vrijedio dobit će priliku da igra. Ali opet želja vlasnika a što drugi puše i hvale laž i obmanu to je druga stvar.
Dosli gledat tika tuki :D
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 mar 2019, 19:45

Jao likova opterecenih sisojem i njegovim klubom :rol: :urnebes: :urnebes: ...a sve ih ne zanima :tokralju: :tokralju:...ovo bi se moralo medicinski objasnit....cuj,predlažu mu za NJEGOVE pare gdje da igra i sta da radi....predložite bundevi....ako smijete, naravno :urnebes:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 02 mar 2019, 20:57

Nakon utakmice Tuzla City-Čelik 1:1

"Varešanović: Predstoji nam teška borba"

- Potpisujem ovo što je rekao nakon utakmice trener Tuzle Varešanović.Ja bih još dodao poslije današnje utakmice, da ,ista takva borba prestoji još mnogim klubovima.Nakon tri dana od preuzimanja ekipe ,danas se mogao vidjeti znatan pomak nabolje u igri Tuzla Ctya.
Na prvom mjestu voljni moment,zatim srce na terenu,puno trčanja i markiranja ,puno borbe za svaku loptu i pedalj terena.Igrači su očito je dolaskom Varešanovića dočekali autoriteta koji će pravedno rasuđivati i isto tako izvoditi na teren najbolju postavu.
- Naravno , kad je u pitanju tehnički aspekt pogotovo razmjena lopte i posjed ima prostora i potrebe za popravak.Kondicija kad se gleda sa tribina nedovoljna za svih 90 minuta ali treba priznati ne i kod svih igrača.To je ono što će sada Varešanović da neposredno uvidi kroz treninge i da, ne pitajući nikog, nego samo po svom saznanju o igračima sastavljati ekipu.
- Sreća i nesreća ješto smo poveli rano.Da smo zabili još jedan bila bi sreća .Na žalost nakon 80 minuta vodstva od 1:0 i nekoliko vrlo zrelih šansi naši momci su se pomirili s tim da čekaju posljednji sudijin zvižduk i potrče jedni drugima u zagrljaj.Ali nisu izdržali jer igrači Čelika su kidisavali jer nisu imali šta izgubiti, i onako su već gubili. Naravno vraćam se i na osjetan umor kod pojedinaca i logično pad koncentracije.Na kraju Čelik je zabio gol i dostigao ono što je zaslužio.Našim momcima održao lekciju koja im može biti te kako od koristi u mečevima koji su pred njima.Neću se "miješati" Varešanoviću i posao,ali mi nije jasno, zašto danas u zatvaranju utakmice nije uveden Musić umjesto Karjaševića a ne Trumić.Trumić je ofenzivac i nikakako nije upotrebljv za rovovsku borbu.Je li baš Karjašević morao biti zamijenjen.Zatim uvođenje drugog ofanzivca Hajrovića umjesto Stojčeva.Ovdje se mogao uvesti iskusni Širanović koji je bio na klupi što znači daje spreman makar za 15 minuta uvažavajući činjenicu da je još rovit.Gdje je danas bio Hasanović.Za njega nisam čuo ni da je povrijeđen niti kartoniran.
- Mene je obradovalo da sam vidio Širanovića na Klupi ,strahovao sam u vezi njegove povrede.Drago mi je da se u ekipu vraća golman broj jedan, Fejzić.
- Kostića nećemo imati još dugo ,šta je sa Kojića to ne znam jer nema informacija.Mitrović je takođe nespreman kao i Nukić. Milaković i Mahmutović vjerovatno neće ni zaigrati ovog proljeća.
- Utakmica sa Čelikom pokazala je kako se i za vrlo kratko vrijeme boravka sa ekipom osjeti ruka trenera Varešanovića.Više su naši igrači napravili klizećih startova danas nego u prethodnih 6 utakmica.Samo napred gosp.Varešanoviću.Vidjeli ste i reakciju navijača.Pridobili ste ih na prvu.Ja sam vašim dolaskom prestao da strahujem.Naravno ima i uvijek je bilo ljudi koji bi da mi za tri kola dođemo makar na 6 poziciju.I njih treba razumjeti jer su cijelu jesen gledali lošu ekipu Tuzle.Sad vašim dolaskom misle da će to sve u tri skoka pa na 6 mjesto.Ovakvim preporučujem samo malo strpljenja i da trezveno gledaju na stanje koje ste vi zatekli.Sretno vam bilo i nama zajedno sa vama i igračima koji su meni danas pokazali ono glavno ,a to je da imaju karakter.Momci glavu gore , sljedeći protivnik je Krupa.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 02 mar 2019, 21:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 02 mar 2019, 21:05

fukaratz je napisao/la:
ASD je napisao/la:Pojedini igraci igraju za Tuzla city samo zato sto su porijeklom iz Podrinja.
samo se sjeti Slobode i Efendica (Srebrenica) koji je bio nedodirljiv a desni bek nam je bio najslabija pozicija. cim Azmir dize sidro ode i Efendic a na njegovo mjesto uleti mali Todorovic....... reprezentacija i Salzburg :kafa:
Efe kapiten :mrgreen:
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 02 mar 2019, 21:10

staragarda je napisao/la:Jao likova opterecenih sisojem i njegovim klubom :rol: :urnebes: :urnebes: ...a sve ih ne zanima :tokralju: :tokralju:...ovo bi se moralo medicinski objasnit....cuj,predlažu mu za NJEGOVE pare gdje da igra i sta da radi....predložite bundevi....ako smijete, naravno :urnebes:
ma mi samo volimo tebe da qaramo :tralala: :tralala: :tralala:
fukare

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 02 mar 2019, 21:12

Murge nekakve igraju, Trumic iz Puracica dosao joj igraca. :D
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 02 mar 2019, 21:13

sloboda72 je napisao/la:Nakon utakmice TuzlaCity-Čelik 1:1

"Varešanović: Predstoji nam teška borba"

Potpisujem ovo što je rekao nakon utakmice Trener Tuzle Varešanović.Ja bih još dodao poslije današnje utakmice, da ,ista takva borba prestoji još mnogim klubovima.Nakon tri dana od preuzimanja ekipe ,danas se mogao vidjeti znatan pomak nabolje u igri Tuzla Ctya.
Na prvom mjestu voljni moment,zatim srce na terenu,Puno trčanja i markiranja ,puno borbe za svaku loptu i pedalj terena.Igrači su očito je dolaskom Varešanovića dočekali autoriteta koji će pravedno rasuđivati i isto tako izvoditi na teren najbolju postavu.
- Naravno , kad je u pitanju tehnički aspekt pogotovo razmjena lopte i posjed ima prostora i potrebe za popravak.Kondicija kad se gleda sa tribina nedovoljna za svih 90 minuta ali treba priznati ne i kod svih igrača.To je ono što će sada Varešanović da neposredno uvidi kroz treninge i da, ne pitajući nikog, nego samo po svom saznanju o igračima sastavlja ekipu.
- Sreća i nesreća ješto smo poveli rano.Da smo zabili još jedan bila bi sreća .Na žalost nakon 80 minuta vodstva od 1:0 i nekoliko vrlo zrelih šansi naši momci su se pomirili s tim da čekaju posljednji sudijin zvižduk i potrče jedni drugima u zagrljaj.Ali nisu izdržali jer igrači Čelika su kidisavali jer nisu imali šta izgubiti, jer su već gubili. Naravno vraćam se i na osjetan umor kod pojedinaca i logično pad koncentracije.Na kraju Čelik je zabio gol i dostigao ono što je zaslužio.Našim momcima održao lekciju koja m može biti te kako od koristi mečevima koji su pred njima.Neću se "miješati" Varešanoviću i posao,ali mi nije jasno zašto danas u zatvaranju utakmice nije uveden Musić umjesto Karjaševića a ne Trumić.Trumić je ofenzivac i nikakako nije upotrebljv za rovovsku borbu.Je li baš Karjašević morao biti zamijenjen.Zatim uvođenje drugog ofanzivca Hajrovića umjesto Stojčeva.Ovdje se mogao uvesti iskusni Širanović koji je bio na klupi što znači daje spreman makar za 15 minuta uvažavajući činjenicu da je još rovit.Gdje je danas bio Hasanović.Zanjeganisam šuo iti da je povrijeđen niti kartoniran.
de nemoj biti kritican toliko nije trener skonto jos ko sta igra a kad skonta bice vam kasno
fukare

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 02 mar 2019, 21:15

staragarda je napisao/la:
fukaroni je napisao/la:a gdje si ti sloboda 72 vidio 2000 gledalaca jel to sisoja reko da mnozis sa 2
Zvanicmo je 1000 gledalaca bilo...Al to su ba garant zenicani bili
tacno ne vidi se Ctribina gdje ti sjedis sjedagarda :opaopa: :opaopa: :opaopa:
fukare

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 02 mar 2019, 21:24

staragarda je napisao/la:....predložite bundevi....ako smijete, naravno :urnebes:
kod tebe svaka druga bundeva...Pusti to. Ostaće ti navika i kad ovaj ode. Jesi li bio na utakmici? Kakva je igra, zalaganje? Vidi li se htijenje kod igrača? Zalaganje u skladu sa plaćom? Jesi li ti ono govorio koliko para toliko muzike? Gdje zapelo ili je ovo planirano? Vidim na Čelikovom pdf da ih je dosta bilo izvan kaveza tj na A,B i C. Pa koliko je onda ljudi ustvari došlo gledati Tuzla City? Kako je narod Tuzle odgovorio na ovaj pokušaj oživljavanja najvažnije sporedne stvari u njihovom gradu?
& $ ?

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 02 mar 2019, 21:34

Solina danas sablasna, svi tuzlaci na Tusnju bili.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 mar 2019, 21:35

fukaroni je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Jao likova opterecenih sisojem i njegovim klubom :rol: :urnebes: :urnebes: ...a sve ih ne zanima :tokralju: :tokralju:...ovo bi se moralo medicinski objasnit....cuj,predlažu mu za NJEGOVE pare gdje da igra i sta da radi....predložite bundevi....ako smijete, naravno :urnebes:
ma mi samo volimo tebe da qaramo :tralala: :tralala: :tralala:
:urnebes: :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.