Nebitno, Leverkuzen u zutim dresovima ce jos usluga praviti najvecem njemackom klubu.Pale_Companion je napisao/la:Izgubit će i Bayern sutra
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Spamm
Rekao sam prije dva tjedna da je to gotovo. Žute čekaju gostovanja u Berlinu, Münchenu, Freiburgu, Bremenu i Gladbachu. Bayo ne da osvaja nego osvaja sa minimalno 6-7 razlike, a možda i 10.
-
- Kontakt:
Bayo je na 3 fronta i fokus ce mu biti liga prvaka , a mi smo pusaona u kupu i liga prvaka.
Mozda je to nasa sansa da ipak osvojimo bundesku.
Jos 10 tekmi je ostalo , sgurno ce i bayo koju kiksati.
Dajte favreu nogu dok jos nije kasno covjek je pogubio konce apsolutno....
Cim malo krene niz brdo taj ce sam bjezati. nista novo za favrea.gruezi je napisao/la:Dajte favreu nogu dok jos nije kasno covjek je pogubio konce apsolutno....
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Bayo će naravno isto negdje kiksati, ali problem je što će žuti od idućih 5 gostovanja od maksimalnih 15 bodova uzeti 7-8. A tako se ne osvaja Meisterschaft.
Hoće al' će i BvB još više kiksati imali su 9 bodova prednosti i sve prosuli na ekipe sa dna tabele plus imaju teži raspored do kraja.jamesrodriguez je napisao/la:Bayo je na 3 fronta i fokus ce mu biti liga prvaka , a mi smo pusaona u kupu i liga prvaka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Ako bayo veceras zjani protiv druge borussie , a pretezno u zadnjih par tekmi tako i prodje , onda je sve otvoreno i dalje smo na +3.Saurman je napisao/la:Hoće al' će i BvB još više kiksati imali su 9 bodova prednosti i sve prosuli na ekipe sa dna tabele plus imaju teži raspored do kraja.jamesrodriguez je napisao/la:Bayo je na 3 fronta i fokus ce mu biti liga prvaka , a mi smo pusaona u kupu i liga prvaka.
A isto tako kvalitetnije igramo protiv velikih i napadackih ekipa , ujucujuci bayu i mislim da mozemo otkinuti bod u Munich
Zadnja izmjena: jamesrodriguez, dana/u 02 mar 2019, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Schalke 04
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Hoće li i dalje ostaviti Tedesca na klupi nakon ove havarije od Fortune. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Dodi Lukebakio i na veltins areni je umakao.
Odlična utakmica u frankfurtu
Odlična utakmica u frankfurtu
Agieren statt reagieren
- Konigsblau
- Kontakt:
Ne kontam kako Bayern jos nije ugrabio Brandta.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Preskup za Ulija, haman 25mKaunas je napisao/la:Ne kontam kako Bayern jos nije ugrabio Brandta.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A dat ce za Asensia hladno 80 ko da gledam.Osim13 je napisao/la:Preskup za Ulija, haman 25mKaunas je napisao/la:Ne kontam kako Bayern jos nije ugrabio Brandta.

15.10.2013.
Zgrabite mourinha dok jos mozete....on je pencilin za ekipe poput bayerna ....a za nas i 0 4......hahahahahhahahahahahhahahahahhahaahhaahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahhahahahahahahahahah.....heidelu hebem ti sina u supak dlakavi kad ces krepat da ti se na grob poserem hebo ti tedesco kcerku...fujMaestro je napisao/la:Cim malo krene niz brdo taj ce sam bjezati. nista novo za favrea.gruezi je napisao/la:Dajte favreu nogu dok jos nije kasno covjek je pogubio konce apsolutno....
Borussia 
Ovi hoce da budu prvi poslije ovog kola

Ovi hoce da budu prvi poslije ovog kola

15.10.2013.
gruezi je napisao/la:Zgrabite mourinha dok jos mozete....on je pencilin za ekipe poput bayerna ....a za nas i 0 4......hahahahahhahahahahahhahahahahhahaahhaahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahhahahahahahahahahah.....heidelu hebem ti sina u supak dlakavi kad ces krepat da ti se na grob poserem hebo ti tedesco kcerku...fujMaestro je napisao/la:Cim malo krene niz brdo taj ce sam bjezati. nista novo za favrea.gruezi je napisao/la:Dajte favreu nogu dok jos nije kasno covjek je pogubio konce apsolutno....

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Da je valentin inzko menager scalkea ili doofmunda on bi nakon ovoga danas izrazio zabrinutost... 

Dodi Lukebakio dao 8 golova u BL, od čega 3 Bayernu, 1 Dortmundu, 1 Hoffenheimu, 1 Frankfurtu i 1 Schalkeu, igrač za velike timove
dobro je za prvu sezonu u BL

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.