Evo desaje se Ahmetovic umjesto Kapica

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
SAPKE "desaje" se ljubi tata oko focanskosvrakino1921 je napisao/la:Aha
![]()
![]()
![]()
zagor1987 je napisao/la:SAPKE "desaje" se ljubi tata oko focanskosvrakino1921 je napisao/la:Aha
![]()
![]()
![]()
Pitarski kompleksi na vrhuncu. Jadnici samo gledaju gdje je Zeljo.bordobijeli je napisao/la:+ 21![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dokoljenko je napisao/la:Pitarski kompleksi na vrhuncu. Jadnici samo gledaju gdje je Zeljo.bordobijeli je napisao/la:+ 21![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Citaj par postova iznad ko koga gleda i pratiDokoljenko je napisao/la:Pitarski kompleksi na vrhuncu. Jadnici samo gledaju gdje je Zeljo.bordobijeli je napisao/la:+ 21![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hajd na istokVanja8 je napisao/la:Sutra Komšic dolazi na utakmicu..."Moram i ja dati svoje licno učešće,da se osvoji makar bod"...
Ma gledamo,jašta...Problem je što ga nigdje ne vidimo...Dokoljenko je napisao/la:Pitarski kompleksi na vrhuncu. Jadnici samo gledaju gdje je Zeljo.bordobijeli je napisao/la:+ 21![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja cu iz Švrakinog gledati,sa onog dimnjaka od Toplana,jer karata za "Historijsku" utakmicu nema mjesecima unazad...svrakino1921 je napisao/la:Hajd na istokVanja8 je napisao/la:Sutra Komšic dolazi na utakmicu..."Moram i ja dati svoje licno učešće,da se osvoji makar bod"...
Da li neko zna gdje je željo, selambordobijeli je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:Pitarski kompleksi na vrhuncu. Jadnici samo gledaju gdje je Zeljo.bordobijeli je napisao/la:+ 21![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hajd mozeVanja8 je napisao/la:Ja cu iz Švrakinog gledati,sa onog dimnjaka od Toplana,jer karata za "Historijsku" utakmicu nema mjesecima unazad...svrakino1921 je napisao/la:Hajd na istokVanja8 je napisao/la:Sutra Komšic dolazi na utakmicu..."Moram i ja dati svoje licno učešće,da se osvoji makar bod"...
MortemHz je napisao/la:Da li neko zna gdje je željo, selambordobijeli je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:
Pitarski kompleksi na vrhuncu. Jadnici samo gledaju gdje je Zeljo.![]()
![]()
Ko svira...Dokoljenko je napisao/la:Sutra igra najveci i najtrofejniji klub BiH!
Grbavica 18.00.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.