NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Bagarić
Smrzo sam se ko pichka
Teren dno dna. Po ovom nema smisla nikakva taktika, priprema itd
Smrzo sam se ko pichka
Teren dno dna. Po ovom nema smisla nikakva taktika, priprema itd
It's better when it's live
- Evolve
- Kontakt:
**** onog ko dovede Petrovica, **** onog koji je rekao da mora igrat, **** onog ko ga stavlja
MRŠ
MRŠ
NK Široki Brijeg
Veći anitalent nije došao u ŠirokiEvolve je napisao/la:**** onog ko dovede Petrovica, **** onog koji je rekao da mora igrat, **** onog ko ga stavlja
MRŠ
audere est facere!
Ajde ako nista, sigurni smo na trecoj poziciji nakon ovog kola 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Trava je ostarila i treba je mjenjati,dosta je lošija posljednjih godinu dana,al u odnosu na ostatak lige još je u dobrom stanjuzagor1987 je napisao/la:Navijaci Zrinjskog su se zalili da vam je teren ocaj,na tv je izgledao odlicno jer sam gledao al oni kazi ocajan da je bio?Android je napisao/la:Taman za posaditi krumpir, a nas mutavi savez trazi reflektorepenke je napisao/la:Očajan teren u Ugljeviku..

Bilobrk jača prehlada,valjda bude dobro do Sarajeva.
Samo jedno ime
A Bagaricu je ovo izgleda bio treci zuti tako da se pripremimo za nedjeljuspursman je napisao/la:Veći anitalent nije došao u ŠirokiEvolve je napisao/la:**** onog ko dovede Petrovica, **** onog koji je rekao da mora igrat, **** onog ko ga stavlja
MRŠ

Juric igra odbojku?sb1996 je napisao/la:A Bagaricu je ovo izgleda bio treci zuti tako da se pripremimo za nedjeljuspursman je napisao/la:Veći anitalent nije došao u ŠirokiEvolve je napisao/la:**** onog ko dovede Petrovica, **** onog koji je rekao da mora igrat, **** onog ko ga stavlja
MRŠ![]()
.
Jel Bornin tata Blaz Petrovic slucajno?
HRHB
HRHB
Šta ti misliš ?!Android je napisao/la:Jel Bornin tata Blaz Petrovic slucajno?

Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
jozo121 je napisao/la:Šta ti misliš ?!Android je napisao/la:Jel Bornin tata Blaz Petrovic slucajno?

Ja zelim vjerovati da Juric ima nekih problema sa ozljedom, pa zato ovaj igra ispred njega
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Je li tko skuzio da je u drugom poluvremenu 8 od 11 igraca igralo koji su prosli kroz Skolu nogometa Sirokog 

It's better when it's live
jesu bile ikakve kazne za prošlo kolo? protiv sarajeva nema nikakvih zabrana?
- Evolve
- Kontakt:
Sad smo u situaciji da MORAMO pobjediti sarajevo zadnje kolo, da zadrzimo 3 mjesto.. Razlika izmedju 3 i 4 je ogromna, sto se tice rasporeda i nikako nam nebi islo na ruku.
Nesto ce i zavisiti i od sutrasnjeg meca izmedju Zelje i MDK...
Nesto ce i zavisiti i od sutrasnjeg meca izmedju Zelje i MDK...
NK Široki Brijeg
Na ovo se ni ne obraca puno pozornosti... Mi smo u vise od pola prvenstvenih utakmica odigrali nerijesenoEvolve je napisao/la:11 nerijesenih rezultata
111111111111111111

Imamo samo SEDAM pobjeda, al smo i dalje na trecoj poziciji

HRHB
HRHB
Nama fali jedan pravi kiler koji ce mrtve lopte ubaciti u gol, proti zrinjskog i borca je bar pet puta lopta prosla kroz peterac nema je ko spremiti u gol..
Sta ce nam killer,imamo Petrovica.Mario94 je napisao/la:Nama fali jedan pravi kiler koji ce mrtve lopte ubaciti u gol, proti zrinjskog i borca je bar pet puta lopta prosla kroz peterac nema je ko spremiti u gol..
Pu yebo vas i petrovic i mamic. Stipe najbolji strijelac prve polusezone a ona bukva mu mjesto uzima
SAMO ŠIROKI!
Ako bi ovako ostalo na tablici,najvjerovatnije da hoce..17.3 dolazi nam deseta ekipa prvenstva na Pecaru,trebala.bi biti Tuzla City.
Ako bi ostali treći,posljednjih 11 kola igrali bi 6 domaćih i 5 gostujućih utakmica.
Pratio sam malo Gošk i pripremne evo i prvenstvene,niti jedan naš od trojice na posudbi nije se izborio za minute..
Ako bi ostali treći,posljednjih 11 kola igrali bi 6 domaćih i 5 gostujućih utakmica.
Pratio sam malo Gošk i pripremne evo i prvenstvene,niti jedan naš od trojice na posudbi nije se izborio za minute..

Samo jedno ime