FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 27 feb 2019, 23:31

sljivo je napisao/la:Ako je već tako onda daj trenera koji će znati sve te mlade razviti i da rezultati ne trpe toliko.
To je to, Coman i Gnabry su prepusteni svom individualnom umijecu kad igraju, Kovac ih nije u stanju uciniti boljim igracima. Nejasna je vizija kluba, ako se vec hoce oslanjati na Comana, Gnabrya, Daviesa, Odoija onda dovedi trenera koji ce ih razvijati kao igrace. Ako hoce zadrzati Kovaca neka mu dovedu krila/lo svjetske klase koje zna sta treba da radi i bez njega.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 27 feb 2019, 23:50

Da, al postoje treneri koji će bez straha ili ustručavanja reći: Uli meni treba krilo od 100 mil, treba mi igrač koji će podići kvalitetu ekipe i koji će biti budućnost Bayerna.

Ovaj trener je doveden, zajedno sa Hasom, zato što neće otići ni u halu a da onu dvojicu ne pitaju i što ovo gore neće reći. Uli ima veto na svaki transfer preko 20 mil. a da možda tog igrača nikad ne vidi niti da zna šta je plan trenera. (Karikiram: Zato Haso i traži one preko golišavih videa jer on pare i ne može ponuditi). To se meni ne sviđa.

Klopp je usrao sve sa golmanom i rekao boli me qrc za finansije iskeširajte golmana. Ako hoćete da se borite za nešto onda de ako ne onda može i ovaj. To je trener. Ovaj naš traži jbnog Utha i Rebića.

Ok je ovo gore ako nemamo para al me onda boli ona demagogija od prije 5, 6 godina: isplatili smo stadion, sad ovih 30 mil gratis ide u transfere. Ide u qrc. Boli me i ova trenutna demagogija, čim su malo novinari pritisli, krila se povređuju, odbrana loša, Uli ide sa govorom kako će Bajern trgovati, ovo ono i odmah dan, dva SportBild izbacuje vijesti ide Hernandez, ovaj ili onaj. Kupovanje vremena kod navijača.

Ne znam, nije mi ništa jasno, al biće, vjerujem, poslije ovog ljeta, i odmah će se moći reći na šta ciljamo i gdje hoćemo da idemo.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 28 feb 2019, 03:19

Saurman je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
Napiši cijenu Sarma slobodno.

80 miliona za rezervu Atletica :o :shock:
Kakvu rezervu ? Momak je u ligi odigrao 14 utakmica 8 je propustio zbog ozlijeda i jednu zbog suspenzije.U CL odigrao 5 od 7 zadnje dvije nije igrao zbog ozlijede.Sa Francuskom postao svjetski prvak baš kao i Pavard.Liverpool je za VvD dao 85 mil koji je došao iz yebenog Southamptona.
jos boli virgil :plac:
prezali ga vise

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 feb 2019, 08:26

Bundesliga je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Zdravi Coman, Gnabry, Robbery. Sta ces vise za krila? A sto su ljudi povredljivi..pa ih nema. Jbg.
Nisu samo skloni povredama već su i stari i ne mogu doprinijeti pogotovo Ribery, a kako vidimo i Robben zbog povreda. Samo su džaba uzeli 2 mjesta potencijalnim pojačanjima. Dakle ostaješ na neizgrađenom Gnabryu i nedorečenom Comanu koji je također itekako podložan povredama. Daviesa uopšte ni ne računam. Dakle imaš 2 krila koja mogu igrati koliko toliko ozbiljan fudbal. Meni je krivo za prethodne sezone, pogotovo onu prošlu, sad ionako ne očekujem previše od krilnih igrača, ako šta urade veznjaci. štoperi i Lewandowski dobro i jest. Gledajte malo kako su se pojačali ostali, npr Vinicius u Realu će biti zvijer, Dembele je već odličan u Barci. PSG, City, Liverpool također imaju fantastičan napad samo kod nas ništa. Mi već imamo odličan balans u veznom redu i odbrani, samo nam fali napadački dio i bili bi perverzija od tima. Isto tako Kovaču treba dovoditi kapitalce ili igrače koji su vanserijski talenti jer jedino oni mogu doprinijeti. Obični talenti će doživjeti sudbinu Daviesa i Sanchesa.
muhamedhulk je napisao/la:Lucas je tu jer Boa ide i ostajes na dva stopera, a Pavard/Lucas mogu i to pokriti uz bekovske pozicije.
Sule, Hummels, može Javi pokriti štopersku poziciju, Pavard, Alaba isto tako. Dakle imamo 5 igrača za štoperske pozicije a ne 2. Šta će nam Lucas onda?
Alaba jes mogao kod Pepa pokriti u nekon formaciji sa tri nazad, ali nije on stoper. Javi je isto samo kod Pepa igrao stopera jer je sredina bila puna. Inace je momak najjace partije pruzao kao DM.
Sule, Mats, Pavard, Lucas, Alaba i Kimmich - kompletirana odbrana, sve pozicije pokrivene. Miran narednih par godina...

Nema veze sto su stari, samo je problem sto su povrijedjeni. Star je i CR ali nema povreda...i jos bruku igraca starih koji igraju, ali su zdravi. Ali u globalu se slazem da ih je trebalo zamjeniti na ljeto..moglo se. Ko bi reko da ce Coman u bolnici visiti...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Huseinagic
Kontakt:

Post Postao/la Huseinagic » 28 feb 2019, 12:51

Dovest ce se neko krilo, polako ljudi..i ovo su samo nagadjanja. Nama svakako ni iz djepa ni u djep, da li neko placen 50 il 80..naravno da je fino kad se igrac dovede ispod cijene, al se ne trebamo tim zamarati.

S druge strane, odbrana ce definitivno biti popunjena, Boateng je visak po svemu sudeci, sa Pavardom se osigurao i stoper i povremena zamjena za Kimmicha. Krilo neko ce sigurno doci na kraju, nisu ljudi u upravi ni glupi ni ludi, kako ih neki pokusavaju predstaviti ovdje.

Alaba pruzao najbolje partije na DM? Koliko je to puta on igrao na toj poziciji uopste? Alaba otkako je prekomandovan pod Gaalom na lijevog beka tu je i bio najbolji, pogotovo sezonu kad smo izgubili finale u Minhenu, te godinu poslije osvojili. Alaba sto u veznom redu igra za Austriju je nesto sasvim drugo..

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 01 mar 2019, 12:12

Ljudi realno koje je to krilo koje sigurno moze odma pomoci?
Ja mislim da je veci problem jednog takvog naci nego sto su pare problem.
Imas Odoai kod kojeg nisi siguran hocel moci pomoci. Imas Pepe-a, Thauvina itd. Kod koji isto nisi siguran jel to to. A kod ovi sto su vec dokazana klasa tesko da hoce u bundesligu a neki su vec kod veliki klubova.
A Bayernu trebaju dva krila nova.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 01 mar 2019, 12:48

Ribery ne ide s ekipom u Mö. Coman i Robben povrijedjeni. S kim početi na krilima ?

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 mar 2019, 13:08

Gnabry i Müller. Lewat naprijed, James iza. Javi i Thiago nazad. Odbrana je problem, jel Alaba, Mats i Manu idu nakon gripa? Bice veselo svakako...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 mar 2019, 13:20

Ako prođemo ovo gostovanje neokrznuti onda se možemo nadati salatari. :)

Lewandowski je u 32 utakmice dosad učestvovao u 36 golova. :tokralju:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 mar 2019, 14:19

Ako ovo prebrodimo i uzmemo tri boda onda jednostavno moramo uhvatiti to prvo mjesto.

Ps: u Gladbach putuje B ekipa a izmedju ostalih tu su Jeong, Davies, Shabani i Mai. :zviz:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 01 mar 2019, 16:10

muhamedhulk je napisao/la:Gnabry i Müller. Lewat naprijed, James iza. Javi i Thiago nazad. Odbrana je problem, jel Alaba, Mats i Manu idu nakon gripa? Bice veselo svakako...
Nitko od krila nije na raspolaganju, i Gnabry nije dostupan za sutra, navodno gripa u pitanju.

Alaba i Goretzka takodjer nece biti spremni za sutra.

Edit: Gnabry je ipak tu. :D

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 01 mar 2019, 22:27

Evo ga sansa za izjednačenje sa žutima ovako ponovo desektovani hvala Augsburgu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 mar 2019, 00:36

Poraz Dortmunda je poklon za Niku i njegovu četu.

Vjerujem da ce danas ekipa biti jos vise motivirana ovom činjenicom i da će bez obzira na probleme sa kadrom pruziti dobru partiju.

Na ovog momka dobro obratiti paznju jer vec naredne sezone moze dobiti minute u prvom timu.

Sinoc je postigao hattrick za mladu ekipu Bayerna koja inace ima sjajnu generaciju.
Od ovih momaka jednostavno mora neko da bude spreman za prvi tim.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 02 mar 2019, 01:40

Koreanac Jeong je odusevio Thiaga i Hermanna, dobio je pohvale i od Kimmicha i Bilala. Cijeli tjedan je trenirao sa prvim timom, vrlo moguce da sutra dobije priliku, ako ne i od samog pocetka.

Na Telekom kupu je pokazao zavidnu brzinu. Prosli tjedan je zabio hattrick za drugi tim.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 mar 2019, 02:44

Robben bi trebao biti spreman za Pool.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 mar 2019, 09:41

harden je napisao/la:Robben bi trebao biti spreman za Pool.
Coman isto tako s obzirom da je jucer krenuo sa treningom.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 02 mar 2019, 10:05

Ja ovdje samo čitam da je odbrana problem, a poslije nove godine nema niko dat gola u napadu. U odnosu na raspoloživi arsenal u napadu odbrana nam je kineski zid lično. Ove sezone smo nadmoćni u kornerima i skok igri iz prekoda al to je zato što smo iz igre bezopasni.

Uglavnom samo da nas Monchengladbach opet ne obruka.

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 02 mar 2019, 11:33

Realno je sramota da nam onakva Borussija uzme titulu. Ljudi su ocajni trenutno. Da nije bilo onih glupih kikseva, ne bas svih, neki se ipak moraju desiti i poraza u Dortmundu nesretnog, titula bi vec bila nasa. Al Boze moj. Danas pobjeda idealna mada je realnost remi neki.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 mar 2019, 12:16

Samo pobjeda i nista vise!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 02 mar 2019, 12:51

Huseinagic je napisao/la:Dovest ce se neko krilo, polako ljudi
Ovo i je' problem. Nama ne treba neko krilo. Nama treba vrhunsko krilo. Cudi me da Visca nije u njihovim planovima. Ipak razvaljuje dole po Orijentu.

Danasnja tekma ce svakako bit' zanimljiva. Bayern los, masa povrijedjenih igraca, a ja, i trener nam je Kovac. Prusija u padu forme.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.