i ja bio ubjedjen da je sutra nedeljaBezideja je napisao/la:Sve to nije razlog da sutra decki iz Kaknja ne prime četvrticu. Het trik umisljenog ronalda zajmovica

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
i ja bio ubjedjen da je sutra nedeljaBezideja je napisao/la:Sve to nije razlog da sutra decki iz Kaknja ne prime četvrticu. Het trik umisljenog ronalda zajmovica
GOAT je napisao/la:i ja bio ubjedjen da je sutra nedeljaBezideja je napisao/la:Sve to nije razlog da sutra decki iz Kaknja ne prime četvrticu. Het trik umisljenog ronalda zajmovica
Šta kažu, jesmo li kupili, je l' skupio sada Amar pare?Bezideja je napisao/la:Ma uzimamo u nedjelju 100% ne znam sto se toliko brinete.
Prelistam ovako ponekad, al gledajuci anketu sjedio je s Salemom nesto se kuhaRaonffa je napisao/la:Šta kažu, jesmo li kupili, je l' skupio sada Amar pare?Bezideja je napisao/la:Ma uzimamo u nedjelju 100% ne znam sto se toliko brinete.
Sa Salemom može jedino bosanski lonac kuhat, eventualno malo teletinu ili janjetinu zapečenuBezideja je napisao/la:Prelistam ovako ponekad, al gledajuci anketu sjedio je s Salemom nesto se kuhaRaonffa je napisao/la:Šta kažu, jesmo li kupili, je l' skupio sada Amar pare?Bezideja je napisao/la:Ma uzimamo u nedjelju 100% ne znam sto se toliko brinete.
MogućeBezideja je napisao/la:Pa obojica pustilu stomak vjerovatno je sitni cevap lego
Bosanac@ je najjaci. Od rodjenja, samo Zeljo. Klasican primjer laznog profila sa kojeg pljuckaju.Bezideja je napisao/la:Pa obojica pustilu stomak vjerovatno je sitni cevap legoal sacekajmo ipak ove senadove projekte avlami, bosanac, sta ce reci do nedjelje, sigurno je nesto inteligentno?
Bosanac1993
čet sep 13, 2018 11:51 pm
Pozdrav plava braćo. Naime, već dugo vremena pratim forum, čitam, informišem se i mogu vam reći da je ovo prava stvar za mene koji živim(studiram) u Tuzli a inače sam iz Zavidovića. Od kad sam prohodao, znam samo za jedan klub i jednu boju, a to je srcu draga plava boja. Puno prijedloga imam za iznijeti ali ne uzimam sebi za pravo još jer sam tek počeo da budem aktivniji u pisanju.
Dobro opazanje. Sve i jednog bi volio vidjeti u zelji.Manijakdolopate je napisao/la:Nadam se da bi uprava u narednom prelaznom roku mogla obratiti paznju na sledeće igrače
Kozić - golman GOŠKA, nakon Erića vjerovatno najbolji golman a mi nismo s Kjosevskim nikad načisto i ne bi mi bilo žao da se proda
Muamer Ažem - iz Prve lige FBIH dosao u Slobodu, odigrao majstorsku polusezonu, izabran u tim lige, ugovor mu istice, odlična prilika.
Stjepan Vego - također slobodan igrac ce biti, mlad i perspektivan cak bi se mogao i prodat
Demir Peco, igrač kojeg imamo sad priliku na ljeto dobit bez obestecenja i vise nikad, veliki projekat kluba bi bio.
Vidović, Baraban ili Livančić bi nam isto dobro došli umjesto mrtvog Zaima, ne kazem da bi nam mnogo pomogli ali jeftina rjesenja sigurno jesu.
Manijakdolopate je napisao/la:Nadam se da bi uprava u narednom prelaznom roku mogla obratiti paznju na sledeće igrače
Kozić - golman GOŠKA, nakon Erića vjerovatno najbolji golman a mi nismo s Kjosevskim nikad načisto i ne bi mi bilo žao da se proda
Muamer Ažem - iz Prve lige FBIH dosao u Slobodu, odigrao majstorsku polusezonu, izabran u tim lige, ugovor mu istice, odlična prilika.
Stjepan Vego - također slobodan igrac ce biti, mlad i perspektivan cak bi se mogao i prodat
Demir Peco, igrač kojeg imamo sad priliku na ljeto dobit bez obestecenja i vise nikad, veliki projekat kluba bi bio.
Vidović, Baraban ili Livančić bi nam isto dobro došli umjesto mrtvog Zaima, ne kazem da bi nam mnogo pomogli ali jeftina rjesenja sigurno jesu.