FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

GOAT
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la GOAT » 01 mar 2019, 17:38

Bezideja je napisao/la:Sve to nije razlog da sutra decki iz Kaknja ne prime četvrticu. Het trik umisljenog ronalda zajmovica :kafa:
i ja bio ubjedjen da je sutra nedelja :lol:
23

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 01 mar 2019, 19:45

GOAT je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:Sve to nije razlog da sutra decki iz Kaknja ne prime četvrticu. Het trik umisljenog ronalda zajmovica :kafa:
i ja bio ubjedjen da je sutra nedelja :lol:
:crazy: :crazy:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 01 mar 2019, 20:22

Sta kaze levat da bi mu bilo drago da Nihad kaze da Dacic ostane u Želji, a Senad i Nihad znaju o fudbalu ko moj rahmetli dedo sto je citav zivot pratio šah :D :D kakvi pacijenti :crazy:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 01 mar 2019, 21:03

Simpatican je ovaj Zajmovic, nema sta. Nije on los igrac, samo treba poraditi na kretanju i fudbalskoj inteligenciji. Nije me pogodilo to sto kaze da bi volio u belgiju, 99,99% igraca zeli da ide vani, samo sto to neko javno iskaze a neko suti. 100,200,300 hiljada eura i svi zadovoljni.

Pikujem da Zaim igra spica, Zec i veseli krila, ali takodjer i da vidimo Mujezinovica na djelu. Ermin je rekao da ce vjerovatno dobiti pola sata, za toliko je spreman. Zajebana je situacija, pod strasnim su pritiskom i ja ne ocekujem neku leprsavost vec borbu i 3 boda. Uzbudjen sam zbog prve domace tekme kao da se radi o proslavi titule. Naprijed Zeljkane, ko izda u nedjelju, pizda.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 mar 2019, 21:22

Samo nam treba ta pobjeda konačno, mislim da bi puno značila na psihološkom planu svima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 01 mar 2019, 21:31

Ma uzimamo u nedjelju 100% ne znam sto se toliko brinete.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 mar 2019, 21:33

Bezideja je napisao/la:Ma uzimamo u nedjelju 100% ne znam sto se toliko brinete.
Šta kažu, jesmo li kupili, je l' skupio sada Amar pare? :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 01 mar 2019, 21:34

Raonffa je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:Ma uzimamo u nedjelju 100% ne znam sto se toliko brinete.
Prelistam ovako ponekad, al gledajuci anketu sjedio je s Salemom nesto se kuha :kafa:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 mar 2019, 21:37

Bezideja je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Prelistam ovako ponekad, al gledajuci anketu sjedio je s Salemom nesto se kuha :kafa:
Sa Salemom može jedino bosanski lonac kuhat, eventualno malo teletinu ili janjetinu zapečenu :lol:

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 01 mar 2019, 21:39

Pa obojica pustilu stomak vjerovatno je sitni cevap lego :lolno: al sacekajmo ipak ove senadove projekte avlami, bosanac, sta ce reci do nedjelje, sigurno je nesto inteligentno? :clap:
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 01 mar 2019, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 mar 2019, 21:42

Bezideja je napisao/la:Pa obojica pustilu stomak vjerovatno je sitni cevap lego :lolno:
Moguće :mrgreen:

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 01 mar 2019, 21:59

Bezideja je napisao/la:Pa obojica pustilu stomak vjerovatno je sitni cevap lego :lolno: al sacekajmo ipak ove senadove projekte avlami, bosanac, sta ce reci do nedjelje, sigurno je nesto inteligentno? :clap:
Bosanac@ je najjaci. Od rodjenja, samo Zeljo. Klasican primjer laznog profila sa kojeg pljuckaju.
Bosanac1993
čet sep 13, 2018 11:51 pm

Pozdrav plava braćo. Naime, već dugo vremena pratim forum, čitam, informišem se i mogu vam reći da je ovo prava stvar za mene koji živim(studiram) u Tuzli a inače sam iz Zavidovića. Od kad sam prohodao, znam samo za jedan klub i jednu boju, a to je srcu draga plava boja. Puno prijedloga imam za iznijeti ali ne uzimam sebi za pravo još jer sam tek počeo da budem aktivniji u pisanju.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 01 mar 2019, 22:05

Inace studira filozofiju i veliki je zaljubljenik u plavu boju..

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 01 mar 2019, 22:06

Gledao dvije utakmice uzivo i sest na tv_u. Zna sve tajne uprave.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 01 mar 2019, 22:55

Ma sve biser do bisera :D

Personalno bi vise volio da igra federalnu ligu na Grbavici, nego Evropu na Grbavici. Koji vid nemoci i gluposti. Ono kad nemas pojma sta napisati, pa lupi glupost za medalje :facepalm: :facepalm: Tacno s merakom citam degenizme :kafa: lvl 10

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 02 mar 2019, 00:30

Nadam se da bi uprava u narednom prelaznom roku mogla obratiti paznju na sledeće igrače

Kozić - golman GOŠKA, nakon Erića vjerovatno najbolji golman a mi nismo s Kjosevskim nikad načisto i ne bi mi bilo žao da se proda

Muamer Ažem - iz Prve lige FBIH dosao u Slobodu, odigrao majstorsku polusezonu, izabran u tim lige, ugovor mu istice, odlična prilika.

Stjepan Vego - također slobodan igrac ce biti, mlad i perspektivan cak bi se mogao i prodat

Demir Peco, igrač kojeg imamo sad priliku na ljeto dobit bez obestecenja i vise nikad, veliki projekat kluba bi bio.

Vidović, Baraban ili Livančić bi nam isto dobro došli umjesto mrtvog Zaima, ne kazem da bi nam mnogo pomogli ali jeftina rjesenja sigurno jesu.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 02 mar 2019, 10:28

Manijakdolopate je napisao/la:Nadam se da bi uprava u narednom prelaznom roku mogla obratiti paznju na sledeće igrače

Kozić - golman GOŠKA, nakon Erića vjerovatno najbolji golman a mi nismo s Kjosevskim nikad načisto i ne bi mi bilo žao da se proda

Muamer Ažem - iz Prve lige FBIH dosao u Slobodu, odigrao majstorsku polusezonu, izabran u tim lige, ugovor mu istice, odlična prilika.

Stjepan Vego - također slobodan igrac ce biti, mlad i perspektivan cak bi se mogao i prodat

Demir Peco, igrač kojeg imamo sad priliku na ljeto dobit bez obestecenja i vise nikad, veliki projekat kluba bi bio.

Vidović, Baraban ili Livančić bi nam isto dobro došli umjesto mrtvog Zaima, ne kazem da bi nam mnogo pomogli ali jeftina rjesenja sigurno jesu.
Dobro opazanje. Sve i jednog bi volio vidjeti u zelji.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 02 mar 2019, 11:30

Manijakdolopate je napisao/la:Nadam se da bi uprava u narednom prelaznom roku mogla obratiti paznju na sledeće igrače

:salut: svaka cast jara, samo na ovaj nacin ljoŽe može na noge, al bojim se da Sadikovici opet dolaze
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 02 mar 2019, 12:05

:rol: Samo nam crnci mogu pomoci da napravimo neke rezultate. Ala Partizan, Zvezda, Dinamo.

A pojacanja nisu iz Goska, Radnika. Nama dodje Vranjes s takvom karijerom i ne moze meda, sta ce moci onaj iz Goska, Radnika, budimo realni..

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 02 mar 2019, 13:07

Kozic da, al kakav livancic, baraban, vidovic, vego... dajte ba budite ozbiljni malo. Ako cemo se borit za 6 mjesto oke mogu gore nabrojani. Prevaga u ovoj ligi je Kozic, Atajic iz Mladosti. pa mozda Dujakovic Krupa ali i on upitan.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.