Bubalo je odličan čovjek, nogometna legenda našeg kluba, ali ako ćemo iskreno Trta nema kapaciteta za funkciju direktora, a ova trojica su dio vlasti grada i županije, znači HDZ-a, pretpostavljam šta je bilo, raskol nam nije trebao.Android je napisao/la:Jedino mi je ovdje zao Bubala, ovi ostali svakako nemaju veze s nogometom
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ma hebem ti i HDZ i njihove poslušnike ... Možda Maminjo sprema čistkujozo121 je napisao/la:Bubalo je odličan čovjek, nogometna legenda našeg kluba, ali ako ćemo iskreno Trta nema kapaciteta za funkciju direktora, a ova trojica su dio vlasti grada i županije, znači HDZ-a, pretpostavljam šta je bilo, raskol nam nije trebao.Android je napisao/la:Jedino mi je ovdje zao Bubala, ovi ostali svakako nemaju veze s nogometom![]()
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Evolve
- Kontakt:
Možda je riječ o povratku starog glavnog sponzora koji je izišao iz kluba kad je vidio tko će biti predsjednik..Rooney88 je napisao/la:A sta je povod? Nije bas sada da Siroki ima neku ocajnu sezonu.
.
- Evolve
- Kontakt:
"Potreban je i drugi način rada, pa možda i promjena statuta kluba"
Šta je se mislilo sa ovim ?
Šta je se mislilo sa ovim ?
NK Široki Brijeg
Ne mogu vjerovati kakve se gluposti pišu u komentarima od naših stručnjaka.
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
To na jabuku mislis?penke je napisao/la:Ne mogu vjerovati kakve se gluposti pišu u komentarima od naših stručnjaka.
NK Široki Brijeg
Hahahah, taman citam, kaospenke je napisao/la:Ne mogu vjerovati kakve se gluposti pišu u komentarima od naših stručnjaka.
Jedna jedina, nasa Jabuka <3
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Jabuka srca moga.
Zivota mi onaj portal treba zakonom zabranit. Sto zbog vijesti sto zbog komentara
Zivota mi onaj portal treba zakonom zabranit. Sto zbog vijesti sto zbog komentara
SAMO ŠIROKI!
- Evolve
- Kontakt:
Ja nekad imam osjecaj da one ima ukupno 3 covijeka koja se prepiru, samo izmisljaju nova imena heh
NK Široki Brijeg
Tako se to radi. Npr imas onog jednog retarda koji komentira svaku vijest o NKSB, ako ste zamjetili, sto Bagarica cesto spominje, prije njega Sablica, i tako se nakaci par ljudi, svadjaji se s njim, rastu klikovi i eto gaEvolve je napisao/la:Ja nekad imam osjecaj da one ima ukupno 3 covijeka koja se prepiru, samo izmisljaju nova imena heh
HRHB
HRHB
- Panta79rei
- Kontakt:
Ova trojica nemaju šta ni tražiti u klubu. Samo mi Bubala žao. Ali nije ovo način, u sred sezone pravit sranje u klubu 
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
- Evolve
- Kontakt:
Treba se sada što prije novo vodstvo izabrati, ovi su otisli, znaci nema prepreka da se to odradi sto prije.
NK Široki Brijeg
Stvari su povjerljive,nisu za sirenje uopce cak ni privatno. Uglavnom ne bojte se,ne raspadamo se,samo se struktura mijenja. I ne,ne dolazi Mamic. Yebo ih mamic sve
SAMO ŠIROKI!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sretan dan Nezavisnosti svim navijacima Sirokog Brijega.
Zivjela nam Republika BiH.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Zivjela, pozdrav za Tuzlu
HRHB
HRHB
Hvala takodjerBrcanskamalta je napisao/la:Sretan dan Nezavisnosti svim navijacima Sirokog Brijega.
Volim te do kraja.96.
Ajde na krmetinu i vino da proslavimo skupaBrcanskamalta je napisao/la:Sretan dan Nezavisnosti svim navijacima Sirokog Brijega.