KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Genije
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Genije » 23 okt 2010, 21:27

kengur je napisao/la:Nermine svaka cast, zadnje je vrijeme. Ovoliki pokvarenluk i podlo sirenje gluposti zaista treba presjeci. Beskonacna tolerancija nekada moze biti interpretirana kao slabost koju pojedinci zloupotrebljavaju.

Tvrdnja da je KKBosna Bosnjacki klub odgovara tvrdnji da su svi Hrvati ustase. Tezina i istinitost obje tvrdnje je ista. Pokusaj opravdanja ovakvih tvrdnji treba uzrokovati zabranu od par mjeseci a debil koji ju je izrekao i godinu.

Moje pitanje moderatorima je zasto se dozvoljava da navijaci drugih klubova ostavljaju poruke i provociraju sto uvijek na kraju zavrsi kaznama i gadostima. Ne interesuje me Siroki ni Listica ni njihovi rezultati ni metropola ni njihovi igraci. Ne interesuje me ni Hrvatska politika iako je izuzetno dobro znam, pogotovo ne na sportskom forumu. Nema razloga da nam se ovdje podlo imputiraju misli tipa za Bosnu je najveci derbi da igra sa Sirokim, jer je to samo u glavama pojedinaca koji bi zaljeli da je tako. Bosna ne postoji samo od rata. Takodje me ne interesuju primitivna misljenja gdje se svi ljudi guraju u tri tora i nema razloga to tolerisati. To je opet samo u njihovim glavama sto je u redu ali ne moze biti naturano ostalima. Svi navijaca mogu otvoriti temu o svom klubu i svi imaju to pravo podjednako, bez obzira na velicine grupa. Ali svako treba da ucestvuje samo na temi svog kluba a ne provocira ostale. Isto vazi i za navijace Bosne koji ostavljaju poruke po tudjim forumima. Svi mogu citati (read only) i to je dovoljno.

Neno dobro kazes da je balijski ogranak SDA potpuno unistio klub, o cemu sam davno upozoravao od Final 8 poraza od Zvezde. U stvari sam odavno bio svjestan da dok ne dodjemo opet do dna da se pacovi nece razbjezati. Ali ipak tesko je prihvatiti da je to jedino kvalitetno rjesenje. Cim krene perspektiva eto nam Konakovica, Brankovica, Radoncica i ostalih Reisovih pulena. Bitno je osloboditi se kukolja u ovoj fazi, a najbolje bi bilo aktivirati neke od bivsih igraca koji bi dosli ako lopovi i kriminalci odstupe.
Svaka čast za post.

@nerminh74
Neznam u čemu je problem,rekao si da se prestane pričati o nečemu što nema veze sa KKB i ja sam prestao,a u narednom postu čovjek mene naziva pacijentom a ti uredno ostavljaš njegov post a mojih si 4-5 obrisao(prije 4-5 dana) i još kažeš da daješ prijedlog za neki ban,nema problema i prije sam izgubio makar 5 nikova samo zbog onih odozdo jer se furalo to da se njih 4-5 zadrži na forumu.
Da se razumijemo svaki put ću pisati rezultate koji su vezani za KKB ili će biti vezani u skorijoj budućnosti,čak šta više krucijalni jer naš put u lopovsku ligu je kraći što su nekima rezultati bliži očekivanim i ja ću se kao i svaki normalan navijač FKS,KKB,RKB radovati istim.

Još ću napomenuti da smo mi(naši igrači i mi) pri slavljau titula pjevali pjesmu bosna je šampion,bosnom behar probeharao itd itd a oni odozdo biće bosna kuraf šampion i tu leži veličina "kluba" i tih nazovi ljudi.

ŠB-Pecara
Kontakt:

Post Postao/la ŠB-Pecara » 23 okt 2010, 22:05

Pozdrav iz Hercegovine

Dabamaiden
Kontakt:

Post Postao/la Dabamaiden » 24 okt 2010, 08:14

Jel iko gledao utakmicu u Mostaru?

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 24 okt 2010, 10:35

Fahrine novine kažu da je utakmica u Mostaru bila uglavnom u egalu prvo poluvrijeme koje je završeno dva poena u korist Zrinjskog.Treću četvrtinu dobio Zrinjski i stvorio solidnu prednost(plus 14), Bosna u zadnjoj četvrtini igrala bolje i tri minute prije kraja čak i povela pola koša.Konačan rezultat plus 6 za Zrinjski,kod nas najbolji prema mojim očekivanjima Hodžić(14 poena),Đurasović(14 poena) i Rahimić(12 poena).Vidim da Demića nije bilo u sastavu, Buza za koga mislim da ima potencijala bio u rosteru ali bez koša.Baš me interesuje da li je uopšte igrao???

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 okt 2010, 11:30

deniso je napisao/la:Fahrine novine kažu da je utakmica u Mostaru bila uglavnom u egalu prvo poluvrijeme koje je završeno dva poena u korist Zrinjskog.Treću četvrtinu dobio Zrinjski i stvorio solidnu prednost(plus 14), Bosna u zadnjoj četvrtini igrala bolje i tri minute prije kraja čak i povela pola koša.Konačan rezultat plus 6 za Zrinjski,kod nas najbolji prema mojim očekivanjima Hodžić(14 poena),Đurasović(14 poena) i Rahimić(12 poena).Vidim da Demića nije bilo u sastavu, Buza za koga mislim da ima potencijala bio u rosteru ali bez koša.Baš me interesuje da li je uopšte igrao???
jbg nije lose... nadam se da ce uskoro otkaze dobiti radic i ne bi bilo lose ni da se se ovi ostali "hrvati" otjeraju da sansu dobiju nasa djeca. jer iskreno ja bi prvi bio zadovoljan i ovakvim porazom u mostaru i ne bi mi smetali ni gori porazi kad bi ta nasa djeca igrala i napredovala a ovako su tu razni radici, kruslini (koji jeste talentovan ali bi ja i njega otjerao), batine itd.
dino je nase najvece pojacanje i ja se nadam da ako nekad se ova nasa uprava uozbilji i veze ove neke bolje mlade igrace duzim ugovorima on moze biti prva zvijezda mlade i nove bosne.
You are someone else I am still right here

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 24 okt 2010, 11:34

Nek se otjeraju Hrvati i Srbi pa ce nasi talenti moci igrati.A ne ,mi nismo bošnjački klub,mi smo klub svih ljudi ovoga svijeta :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen:

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 24 okt 2010, 11:36

ŠB.TRN je napisao/la:Nek se otjeraju Hrvati i Srbi pa ce nasi talenti moci igrati.A ne ,mi nismo bošnjački klub,mi smo klub svih ljudi ovoga svijeta :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen:
MA BOLI NAS BRIGA PACIJENTU
U TOR
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 okt 2010, 11:44

ŠB.TRN je napisao/la:Nek se otjeraju Hrvati i Srbi pa ce nasi talenti moci igrati.A ne ,mi nismo bošnjački klub,mi smo klub svih ljudi ovoga svijeta :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen:
nezz jel vrijedno objasnjavati osobi koja navija za etnicki cist klub... ali mislio sam na igrace koji su dovedeni iz hrvatske lige a ne trebaju nam... meni su nasi svi koji su ponikli u kk bosni religija nije bitna drugo je sto vi ne znate bolje od nacionalizma i etnickog ciscenja pa to i ne mozete shvatiti. ja prvi nisam musliman niti se tako osjecam ni u jednom dijelu svoje svijesti ali kako bi neko kao ti mogao to shvatiti. mene boli neka stvar i za bosnjake tj. muslimane, i hrvate i srbe pa dovoljno je sto su unistili ovu zemlju, na zalost bosnjaci odnsno SDA i KK Bosnu unistila i nastavlja sa unistavanjem... i ako treba nek dobijem ban zbog ovog posta ali gadite mi se svi vi nacionalisti i isti ste mi ma koje nacionalnosti bili. zbog vas ovo sve stoji.... ako je siroki etnicki cist znaci mora i sarajevo biti na silu ako nista. pa ovo je jedan od rijetkih gradova gdje se po tom pitanju koliko toliko moze zivjeti normalno. i bosna nikad nece biti bosnjacki klub samo zbog nas koji to nismo i nikad necemo biti.
i ne znam ja sto se vama iz širokog toliko tesko pomiriti sa cinjenicom da vas ljudi ne vole... ne znam zasto mislite da nema razloga za to. ja sam se davno pomirio da ce me ljudi mrziti zbog toga jer sam iz sarajeva jer imam to neko ime prezime koje ce me bez obzira na moja uvjerenja svrstati u određenu skupinu ljudi a drugi ce me mrziti i smatrati necim sto njima odgovara nebitno ko sam ja i sta sam ja u svojoj svijesti jer ti ljudi znaju samo sa 3 da dijele.

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 24 okt 2010, 12:45

@fera,
shvatio sam što želiš reći,provokatore treba na "ignore".To im je najveća kazna.

Da bi "stranac" imao mjesta i prednost nad domaćim igračem u rosteru njegova kvaliteta u odnosu na domaćeg igrača mora biti neupitna.Apsolutno sam mišljenja da bilo kojem "strancu" ma kako se on zvao treba dati raskid ugovora ukoliko su kvalitetom bribližno jednaki sa domaćim igračima .Raskid iz najmanje dva jednostavna razloga:"gušiš" razvoj domaćeg igrača i drugo "stranac" više košta.Sigurno da je Radić u ovome rosteru višak,raskid bi trebalo napraviti odmah.Krušlina sam gledao samo jednu utakmicu,osim eventualno šuta koji je solidan ostali segmenti igre su loši.Pružiti mu šansu još par utakmica i ako ne zadovolji zna se šta slijedi.Nema zajebancije.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 24 okt 2010, 12:56

Sasvim ocikivana prva utakmica KKb u sezoni , porazi ce biti sastavni dio vecine gostovanja jer ova ekipa niti ima iskustva ni kvalitete ni ozbiljnog trenera , naravno nazalost jer ce ovako tesko uopce u ligu 6.
@fera , Batina ti je domaci igrac tj.djete KKb ,posto vidim da nisi upucen.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

samo naprijed
Kontakt:

Post Postao/la samo naprijed » 24 okt 2010, 13:10

Ma o cemu svi vi pricate? O tome da u Bosni trebaju da igraju kao samo njena djeca!!! Koja djeca? Kada sam na forumu KK Bosna prije nekoliko godina pricao i svadjao se sa tadasnjim administratorima govoreci da ce se ovo dogoditi jednog dana Bosni neki od ovdasnjih forumasa izdasno su bili na strani administracije KK Bosna. Da bi ti igrala tvoja djeca ti tu djecu moras prvo da naucis da igraju pa postepeno da ih kalis step-by-step kroz utakmice od najnizeg ranga pa do najjaceg. Tko su ti treneri koji ce nasu djecu nauciti da igraju dobru kosarku???? Ajde da cujem strucnjaci ko su ti treneri u KK Bosni???? Pa ja ne znam da li i jedan trener koji trenira mladje kategorije ima 10 odigranih utakmica u zivotu. Djecu Bosne vode ulicni basketasi a ne bivsi igraci i skolovani treneri. I strucnjaci nadji te mi i jedan iole uspjesan klub u kojem glavni igraci nisu stranci???? Bosna je propala onog trenutka kada je imala odlicnu ekipu i "strucnjaka" Bajramovica na klupi. Vujos bi onu ekipu doveo u vrh evrope. Naravno Bosna ne moze platiti Vujosa ali ne moze biti ni poligon za ucenje trenera. Koliko bivsih igrackih velicina imamo u upravi KK Bosne??? Slovom i brojem niti jednu. Glavni grad Bosne i Hercegovine nije u stanju da okupi na jedno mjesto Tolja, Djogica, Sabeta, Mutapcica, Markovica, Bukvu i da napravi plan "Velike Bosne". I nemojte mi supljirati da nece ovaj ili onaj jer sam pricao i sa Mukijem i sa Djogicem koji su rekli da nema pravih i iskrenih poziva. Izvinite na izrazu ali "j..o Bosnu u kojoj su velicine Konakovic i Bukva i u koja je poligon za bogacenje Samira Avdica i Beobasketa. Pa ljudi dragi jeste li vi svjesni koliko je igraca bukvalo proletilo kroz ovaj klub zadnjih godina i od tih igraca na jednu ruku se mogu izbrojati oni koji su nesto vrijedili. Ne postoji trener na svijetu koji od Bosne moze nesto napraviti sa ovakvom upravom. Apsolutno me nece zacuditi ako ove godine uopste ne udjemo u razigravanje za prvaka jer sada trenutno Bosna nema taj kapacitet da bi se to moglo tvrditi. Ovi sto godinama tvrde da Bosnu mogu drzati raznorazni Zimici i Pasalici su isti oni koji i sjede u upravi Bosne i zele joj ..... bolje da ne kazem sta. Pa zar niko nije u stanju da vidi kako funkcionise RK Bosna???? Halo ti ljudi igraju godinama u Kupu sampiona a nismo u stanju na njihovim utakmicama da ispunimo Skenderiju. Ma u principu kakvi ljudi takva i drzava a takav i sport i navijaci.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 okt 2010, 13:34

kksiroki je napisao/la:Sasvim ocikivana prva utakmica KKb u sezoni , porazi ce biti sastavni dio vecine gostovanja jer ova ekipa niti ima iskustva ni kvalitete ni ozbiljnog trenera , naravno nazalost jer ce ovako tesko uopce u ligu 6.
upucen sam ja sasvim dobro i sigurno znam puno vise o batini nego ti samo sto on tebi odgovara ali ne sa igracke strane to je druga prica. ali igrac koji je '86. godiste je sve samo ne perspektiva, buducnost ili dijete kao sto ti kazes. nisam ja sretan ni sto su tu pašalić i zimić iz istog razloga kao i batina. nema tu nikakvog nacinalizma kod mene na vašu žalost a znam ja da je mozgovima koji su pogrešni i mogu samo da razmisljaju "desnom stranom" tesko shvatiti tako nesto.
@samonaprijed slazem se sa dosto toga sto si napisao... ali nije to ono o cemu ja pisem, ja kazem ako se vec pravi tim koji iskreno nema ni kvalitet da uđe u ligu 6 nek se onda ne prodaje prica da igraju naša djeca jer to je prica koju i slabije upuceni mogu svariti. nek se otpuste strani igraci koji nisu za klasu kvalitetniji od domacih i nek iz ove ekipe mi za narednu sezonu imamo 3 mlađa igraca na koje se moze osloniti bice super. bilo bi dobro da nekad ovi nesposobni likovi iz uprave skontaju da je bolje imati kvalitet a ne kvantitet.

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 24 okt 2010, 13:36

@samo naprijed,
slažem se da naše mlađe kategorije nemaju kvalitetne trenere.Dok su juniore KK Širokog trenirali i Ivan Sunara,Jakša Vulić,Joke Vranković ,treneri koji imaju iskustva i u vođenju prvih momčadi NLB ligaša naše juniore treniraju neki tamo anonimusi.I još uz to ako im ne daš šansu na vrijeme dobiješ ovo što imamo sada.Ovo ne znači da određeni igrači nisu dobili šansu kao Zimić ili pogotovo Pašalić.Oni su je dobili ali jednostavno nisu kvalitet za NLB lige.A bogami nisu kvalitet ni za domaće lige.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 24 okt 2010, 13:53

fera je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Sasvim ocikivana prva utakmica KKb u sezoni , porazi ce biti sastavni dio vecine gostovanja jer ova ekipa niti ima iskustva ni kvalitete ni ozbiljnog trenera , naravno nazalost jer ce ovako tesko uopce u ligu 6.
upucen sam ja sasvim dobro i sigurno znam puno vise o batini nego ti samo sto on tebi odgovara ali ne sa igracke strane to je druga prica. ali igrac koji je '86. godiste je sve samo ne perspektiva, buducnost ili dijete kao sto ti kazes. nisam ja sretan ni sto su tu pašalić i zimić iz istog razloga kao i batina. nema tu nikakvog nacinalizma kod mene na vašu žalost a znam ja da je mozgovima koji su pogrešni i mogu samo da razmisljaju "desnom stranom" tesko shvatiti tako nesto.
@samonaprijed slazem se sa dosto toga sto si napisao... ali nije to ono o cemu ja pisem, ja kazem ako se vec pravi tim koji iskreno nema ni kvalitet da uđe u ligu 6 nek se onda ne prodaje prica da igraju naša djeca jer to je prica koju i slabije upuceni mogu svariti. nek se otpuste strani igraci koji nisu za klasu kvalitetniji od domacih i nek iz ove ekipe mi za narednu sezonu imamo 3 mlađa igraca na koje se moze osloniti bice super. bilo bi dobro da nekad ovi nesposobni likovi iz uprave skontaju da je bolje imati kvalitet a ne kvantitet.
To se ti meni pravdaš za ovo boldirano ili što ne kužim , a čas u postu kažeš da želiš da igraju bosnina djeca pa onda kažeš da nisi sretan što igraju bosnina djeca pa onda kažeš da bi bio presretan kad bi trojica vrijedila a da su bosnina djeca samo ne znam koji bi bili ovih ostalih 9 u ekipi jer koliko znamo sa trojicom ne možeš početi utakmicu .
Ova ekipa KKb je pre zelena , sa velikim nedostatkom kvalitete i iskustva jer džaba Dženo ne može on sam igrati i držati ekipu .
Trener je žešća katastrofa , e sad možda ja ne kužim to što on radi ali moje mišljenje je da s njim kkb ove sezone u ligi 13 može imati 2-3 pobjede van SA .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 24 okt 2010, 14:02

Tebi covjek da nacrta reko bi da ti oboji.......
fera kaze da bi volio da igraju bosnina djeca....a to nisu ni batina ni muha ni zimic.....jesu oni bosnini al nisu DJECA!!!!
Igraci njihovih godina su glavni igraci u svojim ekipama....i to VELIKIM ekipama!!!
Zimic ne moze da se progura pored Rahimica za mjesto centra!!! Ne kazem da je rahimic los al zimic ako oce nesto da postigne mora da bude bolji od njega!!!!!
Pasalic isto nije dijete!!!!
Bosnina djeca u ovom trenutku su Buza,Demic,Mujic pa i Camdzic....i mladji....a ne klipani(86-87) koji vec nekoliko godina ne iskoristavaju svoju sansu!!!!
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 24 okt 2010, 14:17

kksiroki je napisao/la:
To se ti meni pravdaš za ovo boldirano ili što ne kužim , a čas u postu kažeš da želiš da igraju bosnina djeca pa onda kažeš da nisi sretan što igraju bosnina djeca pa onda kažeš da bi bio presretan kad bi trojica vrijedila a da su bosnina djeca samo ne znam koji bi bili ovih ostalih 9 u ekipi jer koliko znamo sa trojicom ne možeš početi utakmicu .
Ova ekipa KKb je pre zelena , sa velikim nedostatkom kvalitete i iskustva jer džaba Dženo ne može on sam igrati i držati ekipu .
Trener je žešća katastrofa , e sad možda ja ne kužim to što on radi ali moje mišljenje je da s njim kkb ove sezone u ligi 13 može imati 2-3 pobjede van SA .
da nije ovoga posta sada bi bio banovan
znama ja pefektno sta je fera mislio, on je kaze da igraci koji su igrali za hrvatsku reprezentaciju, a nisu nosioci igre nego su na nivou ili za trunku bolji od ovih igraca bosne, jednostavno na ovom nivou nemaju sta raditi, a u ovoj istoj ekipi jedna od prvih violina je bozo djurasovic, a nesto se nesjecam da je on bosnjak i da je damjanovic ostao nebi dolazio dzeno

dobro si rekao sta je problem, ova ekipa je prezelena, jedini iskusni je rahimic, to su jos sa nekim iskustvom djurasovic, zimic, pasalic i batina
da se ja ista pitam, radic i kruslin bi se zahvalio, a i batini jer jednostavno ne donosi taj neki kvalitet bez obzira sto je dijete bosne, a i zato sto psihicki nije cist previse je to luda glava, bas ono sto netreba ovoj ekipi i doveo bi jednog ili pleja (prvenstveno njega) ili dobrog combo igraca, a onda bi vidio kako to ide do nove godine

ali sve je ovo uzaludno pricati kada nepstoji uprava ili neko ko bi uopste vodio ovaj klub i najiskrenije ja bih odmah potpisao da prokockamo ovu sezonu i sljedece godine da igramo nasu ligu, ali da ova uprava vise ode
a da dodje nova uprava sigurno bi igrali i balkansku ligu taman da jos ojacamo ove igrace na koje ja mislim da u buducnosti mozemo racunati, preciznije: hodzica, camdzica, demica, buzu i mujica

kksiroki drzi se teme, jos jedno preborojavanje krvnih zrnaca pa ces malo odmarati
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 24 okt 2010, 17:03

nerminh74 je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:
da nije ovoga posta sada bi bio banovan
znama ja pefektno sta je fera mislio, on je kaze da igraci koji su igrali za hrvatsku reprezentaciju, a nisu nosioci igre nego su na nivou ili za trunku bolji od ovih igraca bosne, jednostavno na ovom nivou nemaju sta raditi, a u ovoj istoj ekipi jedna od prvih violina je bozo djurasovic, a nesto se nesjecam da je on bosnjak i da je damjanovic ostao nebi dolazio dzeno

dobro si rekao sta je problem, ova ekipa je prezelena, jedini iskusni je rahimic, to su jos sa nekim iskustvom djurasovic, zimic, pasalic i batina
da se ja ista pitam, radic i kruslin bi se zahvalio, a i batini jer jednostavno ne donosi taj neki kvalitet bez obzira sto je dijete bosne, a i zato sto psihicki nije cist previse je to luda glava, bas ono sto netreba ovoj ekipi i doveo bi jednog ili pleja (prvenstveno njega) ili dobrog combo igraca, a onda bi vidio kako to ide do nove godine

ali sve je ovo uzaludno pricati kada nepstoji uprava ili neko ko bi uopste vodio ovaj klub i najiskrenije ja bih odmah potpisao da prokockamo ovu sezonu i sljedece godine da igramo nasu ligu, ali da ova uprava vise ode
a da dodje nova uprava sigurno bi igrali i balkansku ligu taman da jos ojacamo ove igrace na koje ja mislim da u buducnosti mozemo racunati, preciznije: hodzica, camdzica, demica, buzu i mujica

kksiroki drzi se teme, jos jedno preborojavanje krvnih zrnaca pa ces malo odmarati
de me jednom citiraj gdje ja bilo sto brojim i ja cu sam zatrazit ban , to sto se ne slazes samnom nije razlog za prijetnju.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 okt 2010, 22:32

Ljudi, idemo pricati o kosarci, sta je bilo kako je bilo, ne treba nikoga da interesuje....
Ko je koga napravio, ko je ovakav ili onakav....
Ono sto je evidentno kod nas da smo samo dobro prosli sa Hodzicem , ovo sve ostalo ce cini mi se tanko biti...
Pa taj Zrinjski uopste nije neka ekipa, Hajric koji je kod nas gotovo uvijek ispomoc, nam zabije jucer bruku..
A ja se kladim da je Sejo igrao za nas jucer, da bi dao jedno 7-8 poena, sigurno ne vise..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

playerbobo
Kontakt:

Post Postao/la playerbobo » 24 okt 2010, 22:45

To znaci da ga vi ne znate iskoristiti :D ,inace razvalili su vas Sakic 88god. i Simonovic .play.a Suci su izbacili i Hajrica i Perajicu sa 5 penala..i opet niste dobili...Ja ti u najboljoj namjeri kazem da trebat epotjerati par igraca...da sad ne navodim imena,ja ne znam koji su to kriteriji bili kad ste ih uzimali...recimo znam da vam se nudio Vranjes ljetos.i ona je za ove vase sutere izmislio kosarku.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 okt 2010, 00:57

playerbobo je napisao/la:To znaci da ga vi ne znate iskoristiti :D ,inace razvalili su vas Sakic 88god. i Simonovic .play.a Suci su izbacili i Hajrica i Perajicu sa 5 penala..i opet niste dobili...Ja ti u najboljoj namjeri kazem da trebat epotjerati par igraca...da sad ne navodim imena,ja ne znam koji su to kriteriji bili kad ste ih uzimali...recimo znam da vam se nudio Vranjes ljetos.i ona je za ove vase sutere izmislio kosarku.
Ovako, da se dogovorimo ubuduce...
Sto se tice Bosne, nemoj pricati nesto sto ne znas...
Vranjes je bio dogovoren da se igrala NLB liga...

Igrao bi za nas...

Sto se tice Hajrica, Hajric je molio nas da potpise na tri mjeseca, kod nas, nije Bosna htjela....
Sejo je imao jednu veliku porodicnu tragediju...

A ja tebi u najboljoj namjeri kazem, da u ovom trenutku treba otjerati Radica, Kruslina, Zimica, Pasalica, Batinu...Sve nabrojane, ali....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.