Svaka čast za post.kengur je napisao/la:Nermine svaka cast, zadnje je vrijeme. Ovoliki pokvarenluk i podlo sirenje gluposti zaista treba presjeci. Beskonacna tolerancija nekada moze biti interpretirana kao slabost koju pojedinci zloupotrebljavaju.
Tvrdnja da je KKBosna Bosnjacki klub odgovara tvrdnji da su svi Hrvati ustase. Tezina i istinitost obje tvrdnje je ista. Pokusaj opravdanja ovakvih tvrdnji treba uzrokovati zabranu od par mjeseci a debil koji ju je izrekao i godinu.
Moje pitanje moderatorima je zasto se dozvoljava da navijaci drugih klubova ostavljaju poruke i provociraju sto uvijek na kraju zavrsi kaznama i gadostima. Ne interesuje me Siroki ni Listica ni njihovi rezultati ni metropola ni njihovi igraci. Ne interesuje me ni Hrvatska politika iako je izuzetno dobro znam, pogotovo ne na sportskom forumu. Nema razloga da nam se ovdje podlo imputiraju misli tipa za Bosnu je najveci derbi da igra sa Sirokim, jer je to samo u glavama pojedinaca koji bi zaljeli da je tako. Bosna ne postoji samo od rata. Takodje me ne interesuju primitivna misljenja gdje se svi ljudi guraju u tri tora i nema razloga to tolerisati. To je opet samo u njihovim glavama sto je u redu ali ne moze biti naturano ostalima. Svi navijaca mogu otvoriti temu o svom klubu i svi imaju to pravo podjednako, bez obzira na velicine grupa. Ali svako treba da ucestvuje samo na temi svog kluba a ne provocira ostale. Isto vazi i za navijace Bosne koji ostavljaju poruke po tudjim forumima. Svi mogu citati (read only) i to je dovoljno.
Neno dobro kazes da je balijski ogranak SDA potpuno unistio klub, o cemu sam davno upozoravao od Final 8 poraza od Zvezde. U stvari sam odavno bio svjestan da dok ne dodjemo opet do dna da se pacovi nece razbjezati. Ali ipak tesko je prihvatiti da je to jedino kvalitetno rjesenje. Cim krene perspektiva eto nam Konakovica, Brankovica, Radoncica i ostalih Reisovih pulena. Bitno je osloboditi se kukolja u ovoj fazi, a najbolje bi bilo aktivirati neke od bivsih igraca koji bi dosli ako lopovi i kriminalci odstupe.
@nerminh74
Neznam u čemu je problem,rekao si da se prestane pričati o nečemu što nema veze sa KKB i ja sam prestao,a u narednom postu čovjek mene naziva pacijentom a ti uredno ostavljaš njegov post a mojih si 4-5 obrisao(prije 4-5 dana) i još kažeš da daješ prijedlog za neki ban,nema problema i prije sam izgubio makar 5 nikova samo zbog onih odozdo jer se furalo to da se njih 4-5 zadrži na forumu.
Da se razumijemo svaki put ću pisati rezultate koji su vezani za KKB ili će biti vezani u skorijoj budućnosti,čak šta više krucijalni jer naš put u lopovsku ligu je kraći što su nekima rezultati bliži očekivanim i ja ću se kao i svaki normalan navijač FKS,KKB,RKB radovati istim.
Još ću napomenuti da smo mi(naši igrači i mi) pri slavljau titula pjevali pjesmu bosna je šampion,bosnom behar probeharao itd itd a oni odozdo biće bosna kuraf šampion i tu leži veličina "kluba" i tih nazovi ljudi.