Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Dobro moze biti da ja ne vidim moze biti da Musa ima minutazu u NBA ali ja corav pa ne vidim, moguce je..
Može bit da mu je devetnest godina, Teletović je u njegovim godinama u Slobodi igrao,.
Pa nije jedini mlad igrac u ligi...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Od svih 6 igraca koji su mladi od njega samo 2 imaju ok minutazu,a samo jedan igra dobro.Try harderjapa je napisao/la:Pa nije jedini mlad igrac u ligi...
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Zasto bi to bio bitan podatak sest mladjih od njega su jedini mladi igraci u ligi? Oni stariji mjesec od Muse ili ne daj boze godinu su valjda veterani 

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sad vratili ovu trojicu u brooklyn a Musu u Long Island, yebe lud zbunjenog, ništa mi nije jasno. Sve se dešava u roku od sat vremena
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Tesnjak1991
- Kontakt:
De ignorišite ovog idiota, frajer nije ništa pametno napisao otkad se registrovao. Ušuti se nakon što ga poklopiš, vrati se nakon sedmicu, dvije i tako u krug. Obraz - đon.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Najjaci su mi ovi sto si utripuju da su nekoga poklopili..
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Sine, ti si utripovan od rođenja. Najblaže rečeno. Al' drago mi je da si se prepoznao, vidiš nisam te morao imenovat, samo napisao općenito "idiot", a ti se javi.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ma yebe njega ovaj Bruklin zestoko sa ovim saltanjem i prije daju priliku nekim random igracima iz G-Lige nego njemu.
Volio bih da ode u neki jako los tim iduce sezone kroz neki trejd jer kontam da ce Netsi biti top 5 ekipa na Istoku iduce sezone.
Pa i tad ako se ne uspije probiti jbg. Moze se vratit u Evropu i imati respektabilnu karijeru.
Volio bih da ode u neki jako los tim iduce sezone kroz neki trejd jer kontam da ce Netsi biti top 5 ekipa na Istoku iduce sezone.
Pa i tad ako se ne uspije probiti jbg. Moze se vratit u Evropu i imati respektabilnu karijeru.
To je to poklapanje snagom argumenata 

- Tesnjak1991
- Kontakt:
Slažem se, ovi bruku nekih igrača imaju, a svi relativno mladi. Kud ovi PO ganjaju, nema tu prostora za njega, bar ne kako trenutno stvari stoje.nerkolfc je napisao/la:Ma yebe njega ovaj Bruklin zestoko sa ovim saltanjem i prije daju priliku nekim random igracima iz G-Lige nego njemu.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Istina da ga saltaju, to se ni meni ne svidja, ali oni imaju potpuno povjerenje u to da će uspjeti i idu sa njim polako u to sam ubijedjen. Rade na njegovom tijelu i ne žele ništa prepustiti slučaju.Tesnjak1991 je napisao/la:Slažem se, ovi bruku nekih igrača imaju, a svi relativno mladi. Kud ovi PO ganjaju, nema tu prostora za njega, bar ne kako trenutno stvari stoje.nerkolfc je napisao/la:Ma yebe njega ovaj Bruklin zestoko sa ovim saltanjem i prije daju priliku nekim random igracima iz G-Lige nego njemu.
Evo samo logično razmislite. Zašto Muse nema u rosteru, a tamo neki levati dobijaju šansu, koji su duplo lošiji od njega? On je redovno najbolji igrač Long Islanda, radi bukvalno sve, ali ne dobija priliku.
Postoje dvije opcije, prva je ta da idu polako sa njim kao što sam naveo.
Druga je, da ga trener mrzi i da ga uopšte ne želi vidjeti u ekipi.
Po mom mišljenju je prva opcija u pitanju, jer je Musa All Star potencijal.
I sam Miško je rekao da je vrlo blizak sa ljudima u Brooklynu i da su oni vrlo zadovoljni njegovim napretkom.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ne znam, mislim nekako da nema tamo toga "trener ga mrzi", djeluje mi glupo i nerealno da se šta tako desi. Rad na tijelu je bio neminovan, naravno mi smo svi željeli da ga vidimo kako igra, da dobije šansu. Al' lako se moglo dogoditi da se ozlijedi teže, kakve je krhke građe svakako. Za nadati se da će biti bolje sljedeće sezone.Tracy3McGrady je napisao/la:Istina da ga saltaju, to se ni meni ne svidja, ali oni imaju potpuno povjerenje u to da će uspjeti i idu sa njim polako u to sam ubijedjen. Rade na njegovom tijelu i ne žele ništa prepustiti slučaju.Tesnjak1991 je napisao/la:Slažem se, ovi bruku nekih igrača imaju, a svi relativno mladi. Kud ovi PO ganjaju, nema tu prostora za njega, bar ne kako trenutno stvari stoje.nerkolfc je napisao/la:Ma yebe njega ovaj Bruklin zestoko sa ovim saltanjem i prije daju priliku nekim random igracima iz G-Lige nego njemu.
Evo samo logično razmislite. Zašto Muse nema u rosteru, a tamo neki levati dobijaju šansu, koji su duplo lošiji od njega? On je redovno najbolji igrač Long Islanda, radi bukvalno sve, ali ne dobija priliku.
Postoje dvije opcije, prva je ta da idu polako sa njim kao što sam naveo.
Druga je, da ga trener mrzi i da ga uopšte ne želi vidjeti u ekipi.
Po mom mišljenju je prva opcija u pitanju, jer je Musa All Star potencijal.
I sam Miško je rekao da je vrlo blizak sa ljudima u Brooklynu i da su oni vrlo zadovoljni njegovim napretkom.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
cuj all star potencijal hahaha, ovo je totalna lobotomija, pa yebote all star potencijal a ne igra nikako pa dje to ima? Prica se kao nesreca Netsi ce u play off pa sta ako ce nisu GSW pa da ne moze bar malo minuta da dobije..
Ovo all star potencijal je teška smijurija.
Musi su u ovom trenutku veće šanse da za dvije godine bude u Europi nego ikako u NBA, koji crni all star.
Nadat se da će nas Musa u sljedećoj sezoni sve pozitivno iznenaditi i izboriti se za sigurnu minutažu nekih 15- tak sigurnih minuta dogodine bi meni lično bilo pozitivno iznenađenje po trenutnom stanju stvari.
Musi su u ovom trenutku veće šanse da za dvije godine bude u Europi nego ikako u NBA, koji crni all star.
Nadat se da će nas Musa u sljedećoj sezoni sve pozitivno iznenaditi i izboriti se za sigurnu minutažu nekih 15- tak sigurnih minuta dogodine bi meni lično bilo pozitivno iznenađenje po trenutnom stanju stvari.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo imajte na umu da Musa ima tek 19 godina a ne 25. Otprilike ovo se i očekivalo, jest da smo svi očekivali koju minutu više da će imati ali ne puno više. Sad neka se potrudi da do početka nove sezone upadne u rotaciju, odradi Summer ligu kako treba. Nema smisla davati bilo kakve prognoze za nekoga ko nije dobio prave šanse a i ima tek 19 godina.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma ti si nam poznat po svojim procjenama, kad se sjetim šta si za Juku pisao dovoljno mi je. Lpedin139 je napisao/la:Ovo all star potencijal je teška smijurija.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Svi koji su bacali hejt na juku sada kazu:ma mi smo znali da je juka igracina,zvijezda potencijal a musa nije ni blizu.Tako ce i za par godina za nekog novog govorit znali smo mi da su juka i musa igracine a xxx nije ni blizu.I tako u krugTracy3McGrady je napisao/la:Ma ti si nam poznat po svojim procjenama, kad se sjetim šta si za Juku pisao dovoljno mi je. Lpedin139 je napisao/la:Ovo all star potencijal je teška smijurija.

#Punoljetstvo
- Tesnjak1991
- Kontakt:
I sad počesto bude finih riječi za Juku.Tracy3McGrady je napisao/la:Ma ti si nam poznat po svojim procjenama, kad se sjetim šta si za Juku pisao dovoljno mi je. Lpedin139 je napisao/la:Ovo all star potencijal je teška smijurija.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983 i 23 gosta.