FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amer_zeljoo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amer_zeljoo » 24 okt 2010, 11:57

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Gigant je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: i nikad se to ne moze tacno odrediti koga ima vise, jer ce svako govoriti da njegovih ima vise
Tu se slazem sa tobom......a sto se tice tog new castla, tacno, 35500,medju kojima sam bio i ja, i pola moje raje koja navija za Sarajevo, i dosta ljudi oko mene sa salovima Sarajeva.......odgovor na ovo pitanje je kao i ono sta je starije, koka ili jaje ;)
znam ja sve to, da je bilo i HZ protiv newcastla i da vi niste dosli zbog zelje, vec zbog newcastla, al jedno stoji, a to je da je fk zeljeznicar je napunio kosevo, koji cak ni reprezentacija nije uspjela napuniti
Tacno, isto kao sto je Sarajevo punilo kosevo kada je igralo protiv Manchestera, kada nije bilo stolica, i kada je stadion imao puno veci kapacitet.....ne znam koja je tacna cifra, ali sigurno skoro pa duplo veca nego protiv newcastla.....[/quote]

sine dragi ajd ti meni reci koja je to bila godina????? :?: :?: :roll: :roll: :lol:

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 24 okt 2010, 11:58

Buddy je napisao/la:jel ovo vise nije u modi rijec kompleksas, nego pismen i nepismen ? :mrgreen:
johnyu kad nesto ne odgovara,odmah se poziva na pismenost.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 24 okt 2010, 11:58

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: oko 50000 - 60000 gledalaca, ali to nije tema, danas sretno svima i nek bolji pobjedi, ne zanima me ko je to, samo nek bude ZELJO :P
hehehe...a moze i Sarajevo, mada najrealnije da bude X........
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 okt 2010, 11:59

ko su pravi navijaci i koliko ih ima pokazali su protiv Hapoela ...
Pa masa ljudi je doslo da vidi Širera, Dyera ... i ostale, a ne Želju !

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 okt 2010, 12:01

Moguće da u Sarajevu ima nešto više navijača Sarajeva, ali sveukupno, Željo ih ima više. Veliki broj bh. gradova favorizira Želju (neću reći navija, iz poštovanja prema klubovima u tim gradovima).

Činjenica da je Željo formiran 1921. godine, a Sarajevo tek dvadesetak kasnije, znamo već pod kojim imenom i na koji način. Viva la Domorocki.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 okt 2010, 12:01

Gigant je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: oko 50000 - 60000 gledalaca, ali to nije tema, danas sretno svima i nek bolji pobjedi, ne zanima me ko je to, samo nek bude ZELJO :P
hehehe...a moze i Sarajevo, mada najrealnije da bude X........
to bi bilo i najrealnije, i sto se toga tice miran sam narednih 6 mjeseci, niko me ne zajebava, nit ja koga, sve u svemu to bi bilo najbolje :P
Za zivot cijeli!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 24 okt 2010, 12:02

Puna Grbavica. Navijači u transu. Razvaljujemo pitare. Deremo ih. Zeba, Višća, Bešlija, Popović, Svraka rapsodija u plavom. Šta ono reče roditeljomrzac ocu, kada mu je bio na samrti. Je li ono zaista rekao ili se meni pričinilo? Prošle godine dobili 3200 karata, ove 3000 i normalno da je prostor manji. Ako hoće da se šepure neka sebi naprave stadion ili neka uzimaju pod kiriju na Koševu i neka se šepure. Ponudili smo im 25% kapaciteta stadiona po istim cijenama kao i za domaće navijače. Valjda će biti korektni k'o Željo i ponuditi iste uvjete na gradskom stadionu 25% po istim cjenama. Vidjećemo da li su fukare kao što se priča ili je to samo šupljak. Oderaćemo ih. Kraj priče. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 24 okt 2010, 12:18

"Naprijed Željo ljubavi moja"
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Čak Noris

Post Postao/la Čak Noris » 24 okt 2010, 12:19

1921 je napisao/la:
Čak Noris je napisao/la:Ja sam iz Zavidovića i navijam za Zelju,nerijetko odem i na utakmicu.Al mi nije jasno ko ima vise navijaca u Sarajevu???
Onaj koji je JEDINI napunio Kosevo poslije rata. Dakle, ni reprezentacija ga nije napunila protiv Srbije ;)

Pusti ti Giganta, on se ne sjeca ni Zubana. Nedavno je poceo ici na utakmice mladjeg sarajevskog kluba, ali samo na Kosevu.

slika
Ovo je bio jedan od najmoćnijih dana Zeljeznicara.Sve je bilo tako,ne znam kako da se izrazim,profesionalno.Dolaze gosti,englezi,njihovi navijaci,atmosfera uzavrela,pun stadion KO U SNOVIMA 8-) 8-) 8-)

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 24 okt 2010, 12:21

avlami97 je napisao/la:Puna Grbavica. Navijači u transu. Razvaljujemo pitare. Deremo ih. Zeba, Višća, Bešlija, Popović, Svraka rapsodija u plavom. Šta ono reče roditeljomrzac ocu, kada mu je bio na samrti. Je li ono zaista rekao ili se meni pričinilo? Prošle godine dobili 3200 karata, ove 3000 i normalno da je prostor manji. Ako hoće da se šepure neka sebi naprave stadion ili neka uzimaju pod kiriju na Koševu i neka se šepure. Ponudili smo im 25% kapaciteta stadiona po istim cijenama kao i za domaće navijače. Valjda će biti korektni k'o Željo i ponuditi iste uvjete na gradskom stadionu 25% po istim cjenama. Vidjećemo da li su fukare kao što se priča ili je to samo šupljak. Oderaćemo ih. Kraj priče. Željo je šampion.

Pogriješio si grad, Fukare su u TUZLI!
A đe da znam?!

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 24 okt 2010, 12:21

Post sa teme FK Torpedo:
mujoisuljo je napisao/la:Iz Mostara sam, ne simpatišem nešto previše ni vas ni štrumfove, niti vas nešto mrzim, ali moram reći da ću danas biti na vašoj strani.Čisto iz razloga napuhanosti štrumfova.Sinoć slučajno gledam emisiju Hadzifejza i raspravu Žuje i Blekića.Pa koji je lik onaj Žujo, on ne respektuje ni svoje navijače i očito ih tretira kao ovce od kojih treba uzimati pare i ništa više.Blekić pokazuje privrženost običnoj raji i svaka mu čast.Sretno danas i oderite napuhane stromfove, zajedno sa onim **** Osimom koji misli da može sve parama kupiti!!!
Kakvo ulizivanje u pakšu bože sačuvaj...
Naravno da će pokazivati privrženost Hordama Zla kad su ga oni tu postavili,da im ide u kontru sutra bi ga neko kašikarom raznio.
FK Željezničar
Chelsea FC

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 24 okt 2010, 12:23

mujoisuljo je napisao/la:
1921 je napisao/la:
Čak Noris je napisao/la:Ja sam iz Zavidovića i navijam za Zelju,nerijetko odem i na utakmicu.Al mi nije jasno ko ima vise navijaca u Sarajevu???
Onaj koji je JEDINI napunio Kosevo poslije rata. Dakle, ni reprezentacija ga nije napunila protiv Srbije ;)

Pusti ti Giganta, on se ne sjeca ni Zubana. Nedavno je poceo ici na utakmice mladjeg sarajevskog kluba, ali samo na Kosevu.

slika

Treba spomenuti da je pola ljudi barem došlo da gleda Newcastle, pa iz Mostara je bilo 2000 ljudi taj dan.
Evo ovako,igrao je Željo a ne reprezentacija i karte za ovu utakmicu su se prodavale samo u Sarajevu,a ne širom BiH,i sad ispade da je pola ljudi iz drugih gradova došlo do karata prije ljudi iz Sarajeva i došli su da gledaju New Castle. :roll: OK,naravno da je bilo ljudi i iz drugih gradova koji su došli da gledaju utakmicu a da ne navijaju za Želju,ali u puno manjem broju nego što neki žele predstaviti.
ali nema para,sve se rastalilo....

elle
Kontakt:

Post Postao/la elle » 24 okt 2010, 12:24

Nemaaaaaaaaa revansizmaaaaaaaaa .....

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 24 okt 2010, 12:27

elle je napisao/la:Nemaaaaaaaaa revansizmaaaaaaaaa .....
A tragikomicni kujo sinoc pita - hoce li biti revansizma? pa jadan ne bio, za revansizam treba povod.. dakle, ti priznajes sta si napravio i sad se bojis da ti se neko ne revansizira. kako si jedan :lol: :lol: :lol:

elle
Kontakt:

Post Postao/la elle » 24 okt 2010, 12:31

UPS je napisao/la:
A tragikomicni kujo sinoc pita - hoce li biti revansizma? pa jadan ne bio, za revansizam treba povod.. dakle, ti priznajes sta si napravio i sad se bojis da ti se neko ne revansizira. kako si jedan :lol: :lol: :lol:
On ne vodi klub na takav nacin i ne razmislja tako :D :D :D :D

Jooooooj ko je predsjednik Zelje ....

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 24 okt 2010, 12:34

elle je napisao/la:
UPS je napisao/la:

Ma ja,bolje da razmišlja na način kako se stidi svoga oca,koji je navijao za Želju. :roll: Koji je to mentalni sklop. :roll:
ali nema para,sve se rastalilo....

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 24 okt 2010, 12:35

MOMCI SAMO PONOSNO I HRABRO ! (sav se najezim dok pisem ovo ) torpedo nas ne zanima .....mislim da smo jaci nego prosle godine i to dosta , iskusniji smo , aBd pobjeda , a poslije tekme valja kuci doc al to je druga prica

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 24 okt 2010, 12:38

elle je napisao/la:
UPS je napisao/la:

Pregledaj video od 2:37 do 2:52 i vidi ko vodi vaš klub.
FK Željezničar
Chelsea FC

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 24 okt 2010, 12:40

Raz_ba je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Puna Grbavica. Navijači u transu. Razvaljujemo pitare. Deremo ih. Zeba, Višća, Bešlija, Popović, Svraka rapsodija u plavom. Šta ono reče roditeljomrzac ocu, kada mu je bio na samrti. Je li ono zaista rekao ili se meni pričinilo? Prošle godine dobili 3200 karata, ove 3000 i normalno da je prostor manji. Ako hoće da se šepure neka sebi naprave stadion ili neka uzimaju pod kiriju na Koševu i neka se šepure. Ponudili smo im 25% kapaciteta stadiona po istim cijenama kao i za domaće navijače. Valjda će biti korektni k'o Željo i ponuditi iste uvjete na gradskom stadionu 25% po istim cjenama. Vidjećemo da li su fukare kao što se priča ili je to samo šupljak. Oderaćemo ih. Kraj priče. Željo je šampion.

:lol: :lol: :lol:

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 24 okt 2010, 12:42

Raz_ba je napisao/la:

:mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Austinpowers, EmirTM87, ristagrad i 80 gostiju.