NK Zvijezda Gradačac

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 27 feb 2019, 19:21

combe80 je napisao/la:Eto combicu fino ja kazem tosk nam se namjesta ha ja... nema bez jare u savezu nista ba
:rol:

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 27 feb 2019, 19:23

combe80 je napisao/la:Stima nam se tosk jaranike.... tooooooooo.... ideeeemoooooooooo
:rol:

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 27 feb 2019, 19:36

Propade Zvezda ko piskin internet klub :beba:

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 27 feb 2019, 19:42

HeliosIzDomzala je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:Civa i Adzem takodjer gledali tekmu danas. Sa tribina mozes sastavit troduplo bolju ekipu od ove sto je danas izasla.

Mada ne bih se bas slozio da su nas toliko razvalili koliko vi pricate, ali dobro svako ima svoje vidjenje utakmice.
Po onom sto sam vidio, vecinski posjed se mijenjao po nekim periodima, nekih zicera nismo imali ni mi ni oni. Ljudi su jednostavno svoje sanse iskoristili, bili puno organizovaniji u napadima i odbrani. Na kraju sve govori statistika, imali su oko 8,9 kornera i iz skoro svakog pravili opasnost, mi imali 3 kornera za citavu tekmu a mali Meha svaki prebacio na drugu korner zastavicu. Iz jednog takvog smo i primili drugi gol.
Nadam se da se šalis. Pored dva gola, izlazak Mace 1 na 1 s golmanom i odbrana golmana, Žižo 1na1 s golmanom puca preko gola. Škrijelj dvije dobre prilike, izostala smirenost..precka Rastoke..da ne računamo poluprilike. S druge strane Zvijezda bez suta u okvir gola, Bošnjak nije intervenisao. Il nisi objektivan il nismo istu utakmicu gledali. :salut: :salut:
Ti racunas precku ko priliku, a nakon odbijene od precke ste poveli. Da nije bila precka bas bi 2 gola zabili u jednom napadu? :rol:

Jel Zvijezda ikako igrala danas, il su se igraci Toska medjusobno podijelili pa samo vi imali prilike :roll:

Saric dva puta i Sarkanovic jednom oci u oci s vasim golmanom. Od toga dvije prilike dok su na vasoj strani igrali, tako da se i ja pitam jesmo li gledali istu utakmicu

Mislim, ja kao i svaki navijac, trazim pozitive u nasem nastupu iako ih je malo bilo. Slazemo se da ste bili bolji i zasluzeno pobijedili. Ne slazemo se u tome da je tosk dominirao citavu utakmicu jer je bilo trenutaka kada su nasi napadali i drzali posjed. Mozemo sjest na kafu i pogledat snimak utakmice pa razglabat o tome, ovako nema apsolutno smisla jer ima vise faktora koji uticu na generalnu sliku o utakmici kad je gledas uzivo.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 27 feb 2019, 20:03

SMR187 je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:Civa i Adzem takodjer gledali tekmu danas. Sa tribina mozes sastavit troduplo bolju ekipu od ove sto je danas izasla.

Mada ne bih se bas slozio da su nas toliko razvalili koliko vi pricate, ali dobro svako ima svoje vidjenje utakmice.
Po onom sto sam vidio, vecinski posjed se mijenjao po nekim periodima, nekih zicera nismo imali ni mi ni oni. Ljudi su jednostavno svoje sanse iskoristili, bili puno organizovaniji u napadima i odbrani. Na kraju sve govori statistika, imali su oko 8,9 kornera i iz skoro svakog pravili opasnost, mi imali 3 kornera za citavu tekmu a mali Meha svaki prebacio na drugu korner zastavicu. Iz jednog takvog smo i primili drugi gol.
Nadam se da se šalis. Pored dva gola, izlazak Mace 1 na 1 s golmanom i odbrana golmana, Žižo 1na1 s golmanom puca preko gola. Škrijelj dvije dobre prilike, izostala smirenost..precka Rastoke..da ne računamo poluprilike. S druge strane Zvijezda bez suta u okvir gola, Bošnjak nije intervenisao. Il nisi objektivan il nismo istu utakmicu gledali. :salut: :salut:
Ti racunas precku ko priliku, a nakon odbijene od precke ste poveli. Da nije bila precka bas bi 2 gola zabili u jednom napadu? :rol:

Jel Zvijezda ikako igrala danas, il su se igraci Toska medjusobno podijelili pa samo vi imali prilike :roll:

Saric dva puta i Sarkanovic jednom oci u oci s vasim golmanom. Od toga dvije prilike dok su na vasoj strani igrali, tako da se i ja pitam jesmo li gledali istu utakmicu

Mislim, ja kao i svaki navijac, trazim pozitive u nasem nastupu iako ih je malo bilo. Slazemo se da ste bili bolji i zasluzeno pobijedili. Ne slazemo se u tome da je tosk dominirao citavu utakmicu jer je bilo trenutaka kada su nasi napadali i drzali posjed. Mozemo sjest na kafu i pogledat snimak utakmice pa razglabat o tome, ovako nema apsolutno smisla jer ima vise faktora koji uticu na generalnu sliku o utakmici kad je gledas uzivo.
Ne znam. Neka kaže neko treći iz Gradačca ko ti složit ću se. Ne znam do koga je i do čega vaša ekipa tri pasa četvrti ako napravi ovacije dobije od vaših navijača..ljudi se sami ismijavali. I ono par polusansi što ste imali izbij iz odbrane pa sta bude..I dalje tvrdim da šut u okvir nije bio ni jedan..bile dvije intervencije kad se golman povrijedio i još jednom prije intervenisao..Ne možeš za one prilike govorit oci u oci i na kraju ni šut nije bio..Mi smo takvih onda deset imali jer nije bilo mirnoce u završnici ..pozdrav sve najbolje

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 27 feb 2019, 20:09

crvenobijeli je napisao/la:Zvanicno 27 februar tosk-zvijezda :opaopa: :opaopa: salgija radi dobar posao da nas gurne u finale :bih: :bih:
:rol: :rol:
Ajd neseri prva pobjeda od 5 utakmica i corava pilka zrno ubode.idi veseli se pobjedi i pusti nas na miru..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 feb 2019, 20:14

Orasje pada sta ste ucvikali, od ovoga ne moze gore, bice to dobro izdurati polusezonu i onda ionako ide remont svi otkaz i novih 18 igrača

Oj zalosti majko draga, jos kad ude Drakula lik kao da je moler razletio se ne zna gdje goni,
Ja samo mogu reci neka je na sramotu svima koji imaju prste u ovom dovodenju igraaca, kakve su profesionalce otjerali a hamelj doveli,

Cestitke tosku, zasluzeno idu u polufinale,
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 27 feb 2019, 20:48

:salut: Svi mi “vanjski” mozda i stajemo na muku trenutno sto je u ovom momentu za vas muka a nama zadovoljstvo jer su bili razni revolti i prozivke od primitivaca...ali na VAMA je da se saberete/organizujete i podrzite sada klub kad je najgore jer nece niko drugi osim vas a evidentno je da je katastrofalan prelazni rok uradjen a ZVIJEZDA vas treba sad vise nego jucer kad su se bucali u prsa iz uprave...a na ljeto metla ako zasluzuju...
Treba uzeti pouku iz ovoga vise vi nego ja ali ajde saberite se pa izgurajte ovaj drugi dio sezone u sto boljem svijetlu... :salut:

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 27 feb 2019, 21:28

Dok se ne privatizuje nema hljeba,ja mislim da se to i radi sa ovim rezultatima i dovodjenjem igraca,jer u upravi svi vuku na svoju stranu,treba da ode u privatne ruke i da jedan covjek upravlja,kad kaze tako je onda je tako,treba peticiju potpisat da se klub privatizuje,yebo ovo bacanje opstinskih para bezveze,mislim da im je cilj to ali treba to ubrzati malo dok nisu usrali klub do kraja a malo im fali skroz malo

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 27 feb 2019, 21:32

Ne razumijemo se jarane. Dvije ekipe su u ovoj sezoni zasluzile pobjedu u Gradaccu a to su Tosk i Rudar.

Ponavljam bili ste bolji. Ja samo pokusavam objasnit da utakmica nije bila jednostrana koliko to neki predstavljaju. Tipa, Rudar je nas rastavio na proste faktore, utakmica je bila cisti trening. Vi niste, iako ste bili bolji. Zvijezda je pogotovo kod 0 0 imala svoje prilike. Poveli ste 0 1, iako je u par navrata moglo bit 1 0 da su se neki bolje snasli ili da nas je sreca malo bolje posluzila.
Bile su dvije situacije na utakmici u kojima sam sam sebi rekao "evo gola", a to su bila oba gola toska :) Osim ta dva gola, najbolju ste priliku imali u sljedecem napadu kad je bilo zamalo 0 3. Mi smo imali najbolju priliku u prvom kad Saric izlazi 1 na 1 s vasim golmom i pokusava ga driblat.
Osim toga nista se vrijedno spomena nije desilo s obje strane. Da je utakmica bila zanimljivija, sve ostale prilike bi se nazvale poluprilikama. Ali na onakvom terenu, losa utakmica generalno te poluprilike djeluju ko ziceri
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 27 feb 2019, 22:00

Dali je ta osoba koja je dovela ovaj dress od igraca pogledala makar jednu utakmicu te igrace...citam na g.glasu. kako su neki napustili klub nakon kazni.ako s
Si ih htjeo kaznit onda si morao razmisljat o tome.da ce ljudi otic da moras nac zamjenu.za njih.da je danas bio budo i jacimovic sigurno nebi ovako lose izgledali...

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 28 feb 2019, 08:24

josipmusa2 je napisao/la:Propade Zvezda ko piskin internet klub :beba:
Gdje mene nadje, ali nema veze ajd kad su veći troškovi od prihoda onda logično zatvoriš i kreneš drugim biznisom.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 28 feb 2019, 10:53

Bravo Mi ako ste se razočarali u ekipu koja je sastavljena prije 15 dana. Čak se i jedna engleska sportsk stranica na twitteru šalila kako je klub iz Gradačca doveo 11 igrača, uz onu legendarnu sliku.

Dobar rad u klibu se daleko čuje.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 28 feb 2019, 11:07

spiska je napisao/la:
Gdje mene nadje, ali nema veze ajd kad su veći troškovi od prihoda onda logično zatvoriš i kreneš drugim biznisom.
Svidja mi se tvoja reakcija na ložu, Još ako priznaš da si pogriješio s omalovažavanjem Veleža i pričom o lomljenju nogu možemo si pružiti ruku pomirenja što se mene tiče

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 28 feb 2019, 12:17

josipmusa2 je napisao/la:
spiska je napisao/la:
Svidja mi se tvoja reakcija na ložu, Još ako priznaš da si pogriješio s omalovažavanjem Veleža i pričom o lomljenju nogu možemo si pružiti ruku pomirenja što se mene tiče
Josipmusa2 gospodski nema sta...
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 28 feb 2019, 17:39

josipmusa2 je napisao/la:
spiska je napisao/la:
Jarane noge možemo vam polomit jedino da umjesto ovih curica sto su doveli dodju igrati specijalni policajci ili navijači, i. Bit ću zadovoljan ako nam date samo 7 komada jer ovi si odron. Sad Nek uzmu podvuku crtu i mene je nervirao Budo al realno jarane on sakat bolji je od ovoj pokemona! Popović, Brckaloc i Jacimovic su nenadoknadiv gubitak. Čak je realno i onaj Ilic Maradona za ove igrače! Al sta ću ja mi nećemo husu k. Hoće sloga, mi nećemo Facu, nećemo doljancicA, sve su to igračima za ove dole Maradona daj boze samo na borbu na fajt sabrat 15 bodova al daj boze ovi protiv tesanja se ne smiju pobiti sta ćeš sine kad ti dodje Orašje sa sudijama??? Pokemon se žali da nije imao utakmica pa druže nisi bio sposoban naći protivnika koliko hoćeš mogao si igrati po selima u Posavini nigdje snijega zadnjih 15 dana svaki drugi dan utakmicu! Al lakše je se vadit, publika će aplaudirati al prvi kiks kući ode ti jarane moj jer previše si sebi dao za pravo!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 28 feb 2019, 19:45

Ja mislim da je na kraju sezone vrijeme za finalni rez. Podrzavao sam sve posljednje uprave, kao i ovu, ali sve ima svoju granicu. Ja se sa combetom nikad nisam slagao, do jucer. I dalje stojim iza toga da cesto pretjeruje i da u nekim stvarima nije bio upravu, vjerovatno jer nam se trenutne ambicije ne slazu. Ja sam npr podrzavao svaku upravu koja nam je omogucavala da budemo u uzoj bitki za titulu ili makar da budemo stalno u vrhu tabele. Tj da i dalje imamo neko ime u ovoj ligi, kao ekipa na ciji stadion niko nece doci sa unaprijed upisanom pobjedom. Sve to cak i po cijenu da se stalno mijenja ekipa.
Medjutim ovo sto su ovi napravili u ovoj polusezoni je za vjesanja. Pa ono je zalosno bolan, tuzno za gledat.
I teren i ekipa i sve oko stadiona se uklopilo u neko crnilo, da nemas apsolutno nikakve emocije kad odes na onaj stadion.

Drzalo se u vrhu tabele dok je moglo. Od ove sezone samo vidim pad iz sezone u sezonu. Na kraju ovog cirkusa, podvuci crtu i vidit ima li vise smisla ovako postojati ili je bolje krenuti od nule. Imas sigurno dovoljno mini sponzora koji te mogu bez problema izgurati kroz kantonalne i drugu federalnu. Uz svaku promociju kroz lige, postavlja se lijepa prica i skuplja se euforija. A nijedan telefonski poziv ili cigananje ti nece obezbijedit sponzore ko to
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 28 feb 2019, 20:02

Mi kad smo docekali da nam Šaldo vodi jednu od glavnih rijeci u klubu onda znas koliko je sati. Mi smo trenutno sanduk u koji jos samo eksere treba udariti i zatrpat.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 28 feb 2019, 20:49

combe je napisao/la:Mi kad smo docekali da nam Šaldo vodi jednu od glavnih rijeci u klubu onda znas koliko je sati. Mi smo trenutno sanduk u koji jos samo eksere treba udariti i zatrpat.
Upravo tako

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 28 feb 2019, 21:45

combe je napisao/la:Mi kad smo docekali da nam Šaldo vodi jednu od glavnih rijeci u klubu onda znas koliko je sati. Mi smo trenutno sanduk u koji jos samo eksere treba udariti i zatrpat.
Na zadnjoj skupstini taj je prvi smijenjen

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.