Dinin igrač sve uradio, Vranješ se samo naklonio. Ne može se puštati igrač na boku da vuče loptu 20+ m i još ubaci, sve sam ko duhEvolve je napisao/la:**** igru Mrsa, nemoze se tako branit, primamo gol i jedne sanse ccccc

Dinin igrač sve uradio, Vranješ se samo naklonio. Ne može se puštati igrač na boku da vuče loptu 20+ m i još ubaci, sve sam ko duhEvolve je napisao/la:**** igru Mrsa, nemoze se tako branit, primamo gol i jedne sanse ccccc
Glup gol,bezveze se moramo sekirat.Evolve je napisao/la:Moglo je ovo i bolje veceras, sto se tice zavrsnice, al ajd...
@Pantarei.
Mrsin igrac, jos se okrece i vidi ga i opet je stajao 5m od njega, nemozemo takve golove primat.
Necu ni pitat sto su skripari na jugu bili.
Je i Mrša trebao bolje, pa i golman jer je lopta padala u peterac. To je golmanova lopta. Ali meni je neshvatljivo kako se stalno stoji daleko od igrača koji napadaju po strani. To bočni moraju puno energičnije i čvršće riješavati.Evolve je napisao/la:Moglo je ovo i bolje veceras, sto se tice zavrsnice, al ajd...
@Pantarei.
Mrsin igrac, jos se okrece i vidi ga i opet je stajao 5m od njega, nemozemo takve golove primat.
Necu ni pitat sto su skripari na jugu bili.
Otišao je u Dinamo kada je bio bolji od Marica Vukoje za dvije razine,teško se izboriti u Dinamu pored onakvih igrača,sigurno da će biti od pomoći.since1948 je napisao/la:Mato je iznenadjujuce dobar. Ja sam ocekivao da je dosao onako da popuni rotaciju,a mogo bi bit pravo pojacanje
Skr1996 je napisao/la:Vi pricate treba skinuti koje kilo a nemate pojma kako momak izgleda. Isto da pricas za rakitica da treba skinuti koje kilo, to su takvi igraci I tocka.
Stigla je,bio mi je zatrpan inboxsince1948 je napisao/la:@penke Vratio sam ti poruku al je iz nekog razloga zapela u odlaznoj posti
Apsolutno, samo nije mi jasno odakle ovo iz vedra neba odjednom ?Android je napisao/la:Jedino mi je ovdje zao Bubala, ovi ostali svakako nemaju veze s nogometom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.