Saurman je napisao/la:Mislim da ga žele ostaviti do 2020 da bi ga uzeli džaba.Jup je napisao/la:
Ne klauzula se aktivira na ljetoNeće se ovo svidjeti bikovima.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Saurman je napisao/la:Mislim da ga žele ostaviti do 2020 da bi ga uzeli džaba.Jup je napisao/la:
Ne klauzula se aktivira na ljetoNeće se ovo svidjeti bikovima.
Ja ne znam sto bi odbrana uopste bila prioritet, ima i viska defanzivaca. Eventualno backup na beku i to je to, a oni izvale 80 miliona za HernandezaBalance je napisao/la:Meni je ovo neshvatljivo, dovodi se obrambeni igrac za 80 mil, a krila nikad losija.
Znaci te pare su se mogle i proslih sezona ulozit u neko krilo svjetske klase, nisu, a nece ni ove jer prioritet je obrana. Ne razumijem ovo nikako.
Dakle, još ništa nije gotovo, vode se pregovori. No onda se nameće pitanje: oko čega se vode pregovori ako ovaj ima ausstiegklause 80 milki? Pa šta nije plati i nosi? A očito nije.Nach einer Frage über die Verpflichtung von Atletico-Spieler Hernandez gab Hasan Salihamidzic kürzlich zu: "Wir haben gute Gespräche geführt und es wird mehr kommen."
I ti to upravo radiš sa svojim kolegama ovdje. Svak ima pravo da doživljava klub i posao u klubu kako on to vidi i da to isto kritikuje ili ne. Zato i jest navijač koji iz svog ugla gledanja želi napredak klubu i ekipi. A klub najviše mrze oni koji ga ne kritikuju.bavaracmujo je napisao/la:Ova tema je bukvalno olicenje bosnjo staja. Sine samo kritikuj i nalazi mahane jer to je sustina zivota.
Nema veze sto ne znas cinjenicu ili argument, ma nije to ni bitno samo popljuj sve sto rade drugi i svi grijese osim mene.
Bratko pogledajmo cinjenice i argumente pa onda pljujmo i osporavamo.sljivo je napisao/la:I ti to upravo radiš sa svojim kolegama ovdje. Svak ima pravo da doživljava klub i posao u klubu kako on to vidi i da to isto kritikuje ili ne. Zato i jest navijač koji iz svog ugla gledanja želi napredak klubu i ekipi. A klub najviše mrze oni koji ga ne kritikuju.bavaracmujo je napisao/la:Ova tema je bukvalno olicenje bosnjo staja. Sine samo kritikuj i nalazi mahane jer to je sustina zivota.
Nema veze sto ne znas cinjenicu ili argument, ma nije to ni bitno samo popljuj sve sto rade drugi i svi grijese osim mene.
Tako je Mujo 100% si u pravu, nebi im niko ugodio nema sansone.bavaracmujo je napisao/la:Ova tema je bukvalno olicenje bosnjo staja. Sine samo kritikuj i nalazi mahane jer to je sustina zivota.
Znaci ako ne kritikujem mrzim klub za koji navijam ???sljivo je napisao/la:I ti to upravo radiš sa svojim kolegama ovdje. Svak ima pravo da doživljava klub i posao u klubu kako on to vidi i da to isto kritikuje ili ne. Zato i jest navijač koji iz svog ugla gledanja želi napredak klubu i ekipi. A klub najviše mrze oni koji ga ne kritikuju.bavaracmujo je napisao/la:Ova tema je bukvalno olicenje bosnjo staja. Sine samo kritikuj i nalazi mahane jer to je sustina zivota.
Svaka cast, niko ne bjezi od kritike rasprave i normalnog dijaloga, al brate dragi nemozes ugodit nikome bas onako kako si ti reko svaka cast.isakovich je napisao/la:Tako je Mujo 100% si u pravu, nebi im niko ugodio nema sansone.bavaracmujo je napisao/la:Ova tema je bukvalno olicenje bosnjo staja. Sine samo kritikuj i nalazi mahane jer to je sustina zivota.
Prvo plac za ulaganjima milionima,igracima, transferima i onda kad se desi opet nevalja.
Trener ne rotira ne daje priliku mladima ,kad se to desi onda trener opet nevalja jer previse rotira nema standardnih 11.
Ne smije klupirati Roberija,Mullera i Bou,kad to ucini opet ne valja jer nesto fali.Uvijek fali to nesto,a to nesto je zapravo licemjersto.
Licemjersto pojedinih izgleda preslika iz samog zivota ovdje na forum,jer poslije svakog poraza su tu najaktivniji,poslije pobjeda ih nema nigdje jer ne mogu od muke ili pak od sirovog inata.
Ja takodjer rado dam kritiku a jos radje i pohvalu.
A jel to argument naslov iz novina?sljivo je napisao/la:Slažem se, mrzim je gruba riječ, bolje je reći svejedno mu je i ne voli, i slijepo slijedi događaje i ne želi da učestvuje makar ovako iz zajebancije u onome što misli da je u interesu kluba i taj sve što ima za reći je kritika onima kojima je stalo da se nešto mijenja i o onima koji vide i govore o mjestima na kojima bi promjena dobro došla. Po tvom niko nikad ne bi smio išta reći osim par riječi, super, zabili smo gol, pobjeda, ide tripleta inače je pljuvač i mrzitelj. Ja ne znam na kakvog navijača misliš ali takav na kojeg aludiraš ne postoji niti će ga kad biti, tako da pusti ljude da pišu šta žele i ako imaš argumente odgovaraj ako ne onda ne smetaj drugima koji imaju da ih pišu.
Nisu samo skloni povredama već su i stari i ne mogu doprinijeti pogotovo Ribery, a kako vidimo i Robben zbog povreda. Samo su džaba uzeli 2 mjesta potencijalnim pojačanjima. Dakle ostaješ na neizgrađenom Gnabryu i nedorečenom Comanu koji je također itekako podložan povredama. Daviesa uopšte ni ne računam. Dakle imaš 2 krila koja mogu igrati koliko toliko ozbiljan fudbal. Meni je krivo za prethodne sezone, pogotovo onu prošlu, sad ionako ne očekujem previše od krilnih igrača, ako šta urade veznjaci. štoperi i Lewandowski dobro i jest. Gledajte malo kako su se pojačali ostali, npr Vinicius u Realu će biti zvijer, Dembele je već odličan u Barci. PSG, City, Liverpool također imaju fantastičan napad samo kod nas ništa. Mi već imamo odličan balans u veznom redu i odbrani, samo nam fali napadački dio i bili bi perverzija od tima. Isto tako Kovaču treba dovoditi kapitalce ili igrače koji su vanserijski talenti jer jedino oni mogu doprinijeti. Obični talenti će doživjeti sudbinu Daviesa i Sanchesa.muhamedhulk je napisao/la:Zdravi Coman, Gnabry, Robbery. Sta ces vise za krila? A sto su ljudi povredljivi..pa ih nema. Jbg.
Sule, Hummels, može Javi pokriti štopersku poziciju, Pavard, Alaba isto tako. Dakle imamo 5 igrača za štoperske pozicije a ne 2. Šta će nam Lucas onda?muhamedhulk je napisao/la:Lucas je tu jer Boa ide i ostajes na dva stopera, a Pavard/Lucas mogu i to pokriti uz bekovske pozicije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.