FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 okt 2010, 11:25

Gigant je napisao/la:
Čak Noris je napisao/la:Ja sam iz Zavidovića i navijam za Zelju,nerijetko odem i na utakmicu.Al mi nije jasno ko ima vise navijaca u Sarajevu???
Evo da ti ja pokusam pojasniti, tj.navesti primjere pa ti sam zakljuci.......
Igra se derbi na grbavici, od ukupnog broja gledalaca, znaci nekih 10000 bude 3-3500 navijaca Sarajeva, znaci ostatak je navijaci Nkz....
Igra se derbi na Kosevu, od ukupnog broja gledalaca, znaci nekih 20000 bude onih istih cca 6500 navijaca Nkz (kao i na grbavici), a ostatak navijaca Sarajeva.....
Sada prosudi sam, racunica je jednostavna ;)
e jbg gigante sad, treba biti nekad i realan, ne mozes samo lupati bezveze, da grbavica ima toliki kapacitet, budi siguran da bi bila puna za derby, jer tu ima onih derby navijaca, koji dolaze samo na ovakve utakmice il kad zeljo/sarajevo igra dobro, na kraju krajeva ko je napunio "vas" stadion? 35500 gledalaca !!!
i nikad se to ne moze tacno odrediti koga ima vise, jer ce svako govoriti da njegovih ima vise
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 24 okt 2010, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 24 okt 2010, 11:25

ellaxaz je napisao/la:slika
hahah prejako

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 24 okt 2010, 11:25

Ukucaj na Google-u Željo-Newcastle pa vidi,ono kad neko ponovi nek se javi!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 24 okt 2010, 11:25

Gigant je napisao/la:
spajz je napisao/la: ja se ne sjecam kad je zadnji put bilo 26.500 hiljada navijaca na derbiju
Idi odmori malo, preforsirao si ;)......ko je spomenuo 26500, rekao sam 20000 od toga 6500.......
pa prosudi sam :D 1:3 i 1:3,2 sam sebe si ukopao ....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 okt 2010, 11:27

Ko o cemu, pitari o brojnosti, a svoj sjever ne mogu napuniti
Za zivot cijeli!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 24 okt 2010, 11:28

Čak Noris je napisao/la:Ja sam iz Zavidovića i navijam za Zelju,nerijetko odem i na utakmicu.Al mi nije jasno ko ima vise navijaca u Sarajevu???
Onaj koji je JEDINI napunio Kosevo poslije rata. Dakle, ni reprezentacija ga nije napunila protiv Srbije ;)

Pusti ti Giganta, on se ne sjeca ni Zubana. Nedavno je poceo ici na utakmice mladjeg sarajevskog kluba, ali samo na Kosevu.

slika
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 24 okt 2010, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 okt 2010, 11:31

i u mjedenicu došao internet i račun proporcije.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 24 okt 2010, 11:32

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ko o cemu, pitari o brojnosti, a svoj sjever ne mogu napuniti
ajd budi pismen pa procitaj da je tvoj FORUMAS pisao o brojnosti i sam sebe zajebo! ja to nigdje nisam spomenuo sem da je NEPISMEN !
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 24 okt 2010, 11:33

jel ovo vise nije u modi rijec kompleksas, nego pismen i nepismen ? :mrgreen:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 okt 2010, 11:35

johnnyHZ je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ko o cemu, pitari o brojnosti, a svoj sjever ne mogu napuniti
ajd budi pismen pa procitaj da je tvoj FORUMAS pisao o brojnosti i sam sebe zajebo! ja to nigdje nisam spomenuo sem da je NEPISMEN !
nemoj johnny da serendas ovde bezveze sviju ti, u svakom tvom postu ima tih gresaka koje upucuju na NEPISMENOST i nasao si nekome ukazivati na pogreske, pa jel te stid, OBRAZ???
Za zivot cijeli!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 24 okt 2010, 11:41

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: i nikad se to ne moze tacno odrediti koga ima vise, jer ce svako govoriti da njegovih ima vise
Tu se slazem sa tobom......a sto se tice tog new castla, tacno, 35500,medju kojima sam bio i ja, i pola moje raje koja navija za Sarajevo, i dosta ljudi oko mene sa salovima Sarajeva.......odgovor na ovo pitanje je kao i ono sta je starije, koka ili jaje ;)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

drug

Post Postao/la drug » 24 okt 2010, 11:43

daj slike! čekam 8 godina, sporti ste mi nešto.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 24 okt 2010, 11:43

1921 je napisao/la:
Onaj koji je JEDINI napunio Kosevo poslije rata. Dakle, ni reprezentacija ga nije napunila protiv Srbije ;)

Pusti ti Giganta, on se ne sjeca ni Zubana. Nedavno je poceo ici na utakmice mladjeg sarajevskog kluba, ali samo na Kosevu.

slika
zeljo je u to vrijeme imao armiju navijaca jos dosao veliki klub da je bilo mjeste ispunili bi 2 koseva...iz banovica je bilo oko 200 ljudi...a da ne govorim o ovim vecim gradovima... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 okt 2010, 11:44

Gigant je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: i nikad se to ne moze tacno odrediti koga ima vise, jer ce svako govoriti da njegovih ima vise
Tu se slazem sa tobom......a sto se tice tog new castla, tacno, 35500,medju kojima sam bio i ja, i pola moje raje koja navija za Sarajevo, i dosta ljudi oko mene sa salovima Sarajeva.......odgovor na ovo pitanje je kao i ono sta je starije, koka ili jaje ;)
znam ja sve to, da je bilo i HZ protiv newcastla i da vi niste dosli zbog zelje, vec zbog newcastla, al jedno stoji, a to je da je fk zeljeznicar je napunio kosevo, koji cak ni reprezentacija nije uspjela napuniti
Za zivot cijeli!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 24 okt 2010, 11:49

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 24 okt 2010, 11:51

najnovije vjesti , ne bi trebalo da bude sacekuse (mada cisto sumnjam ) al uvijek ima idola tako da preko pofalica i vilsa ko ide nek se pripazi ;) ...

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !!!!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 24 okt 2010, 11:52

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Gigant je napisao/la:
znam ja sve to, da je bilo i HZ protiv newcastla i da vi niste dosli zbog zelje, vec zbog newcastla, al jedno stoji, a to je da je fk zeljeznicar je napunio kosevo, koji cak ni reprezentacija nije uspjela napuniti
Tacno, isto kao sto je Sarajevo punilo kosevo kada je igralo protiv Manchestera, kada nije bilo stolica, i kada je stadion imao puno veci kapacitet.....ne znam koja je tacna cifra, ali sigurno skoro pa duplo veca nego protiv newcastla.....
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 24 okt 2010, 11:55

bogy_tm87 je napisao/la:najnovije vjesti , ne bi trebalo da bude sacekuse (mada cisto sumnjam ) al uvijek ima idola tako da preko pofalica i vilsa ko ide nek se pripazi ;) ...

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !!!!
bit ce zanimljivo poslije utakmice :D:D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 okt 2010, 11:55

Gigant je napisao/la:
Gigant je napisao/la:
Tacno, isto kao sto je Sarajevo punilo kosevo kada je igralo protiv Manchestera, kada nije bilo stolica, i kada je stadion imao puno veci kapacitet.....ne znam koja je tacna cifra, ali sigurno skoro pa duplo veca nego protiv newcastla.....[/quote]
oko 50000 - 60000 gledalaca, ali to nije tema, danas sretno svima i nek bolji pobjedi, ne zanima me ko je to, samo nek bude ZELJO :P
Za zivot cijeli!

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 24 okt 2010, 11:57

1921 je napisao/la:

slika

Treba spomenuti da je pola ljudi barem došlo da gleda Newcastle, pa iz Mostara je bilo 2000 ljudi taj dan.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 28 gostiju.