FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Jup
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Jup » 27 feb 2019, 16:55

Saurman je napisao/la:
Jup je napisao/la:
Ne klauzula se aktivira na ljeto
Mislim da ga žele ostaviti do 2020 da bi ga uzeli džaba. :mrgreen: Neće se ovo svidjeti bikovima. :D
:nene: dolazi na ljeto
Pravda za Tyson Furya

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 feb 2019, 18:03

Balance je napisao/la:Meni je ovo neshvatljivo, dovodi se obrambeni igrac za 80 mil, a krila nikad losija.
Znaci te pare su se mogle i proslih sezona ulozit u neko krilo svjetske klase, nisu, a nece ni ove jer prioritet je obrana. Ne razumijem ovo nikako.
Ja ne znam sto bi odbrana uopste bila prioritet, ima i viska defanzivaca. Eventualno backup na beku i to je to, a oni izvale 80 miliona za Hernandeza :facepalm: Ovo meni lici na ono kad izbjegavas da se suocis sa problemom koji je tu pa se bahces s necim ne toliko bitnim. Je li samo mi ovdje na forumu vidimo koliko su krilne pozicije i napad s izuzetkom Lewandowskog nepotentni?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 27 feb 2019, 18:23

Ova tema je bukvalno olicenje bosnjo staja. Sine samo kritikuj i nalazi mahane jer to je sustina zivota.
Nema veze sto ne znas cinjenicu ili argument, ma nije to ni bitno samo popljuj sve sto rade drugi i svi grijese osim mene.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 27 feb 2019, 18:25

Sportbild, kao i svaki drugi medij, jedno napiše na naslovnici a onda u tekstu dalje kaže:
Nach einer Frage über die Verpflichtung von Atletico-Spieler Hernandez gab Hasan Salihamidzic kürzlich zu: "Wir haben gute Gespräche geführt und es wird mehr kommen."
Dakle, još ništa nije gotovo, vode se pregovori. No onda se nameće pitanje: oko čega se vode pregovori ako ovaj ima ausstiegklause 80 milki? Pa šta nije plati i nosi? A očito nije.

Oko Lucasa ima jedna caka koja se zove koljeno. Koliko je to ozbiljno? Svaki iskusniji pregovarač morao bi zbog ovog dobiti dobar diskont i možda se upravo zato vode pregovori.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 27 feb 2019, 18:34

bavaracmujo je napisao/la:Ova tema je bukvalno olicenje bosnjo staja. Sine samo kritikuj i nalazi mahane jer to je sustina zivota.
Nema veze sto ne znas cinjenicu ili argument, ma nije to ni bitno samo popljuj sve sto rade drugi i svi grijese osim mene.
I ti to upravo radiš sa svojim kolegama ovdje. Svak ima pravo da doživljava klub i posao u klubu kako on to vidi i da to isto kritikuje ili ne. Zato i jest navijač koji iz svog ugla gledanja želi napredak klubu i ekipi. A klub najviše mrze oni koji ga ne kritikuju.

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 27 feb 2019, 18:37

Imal Thiago kaupfoption
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 27 feb 2019, 19:46

sljivo je napisao/la:
bavaracmujo je napisao/la:Ova tema je bukvalno olicenje bosnjo staja. Sine samo kritikuj i nalazi mahane jer to je sustina zivota.
I ti to upravo radiš sa svojim kolegama ovdje. Svak ima pravo da doživljava klub i posao u klubu kako on to vidi i da to isto kritikuje ili ne. Zato i jest navijač koji iz svog ugla gledanja želi napredak klubu i ekipi. A klub najviše mrze oni koji ga ne kritikuju.
Bratko pogledajmo cinjenice i argumente pa onda pljujmo i osporavamo.
U pravu si ti sto kazes, cinjenice je i recena je mali milion puta da je greska npr za robena i riberija sto su ugovori produzeni i za to ne govorim nista i za stvari koje imaju argumente.
Al lupat gluposti na osnovu novinskih natpisa jeste ravno raspravi u obdanistu.
Na kraju kaze jedna poslovica, misljenje je ko guzica svak ga ima.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 27 feb 2019, 20:30

Tako je Mujo 100% si u pravu, nebi im niko ugodio nema sansone.
Prvo plac za ulaganjima milionima,igracima, transferima i onda kad se desi opet nevalja.
Trener ne rotira ne daje priliku mladima ,kad se to desi onda trener opet nevalja jer previse rotira nema standardnih 11.
Ne smije klupirati Roberija,Mullera i Bou,kad to ucini opet ne valja jer nesto fali.Uvijek fali to nesto,a to nesto je zapravo licemjersto.
Licemjersto pojedinih izgleda preslika iz samog zivota ovdje na forum,jer poslije svakog poraza su tu najaktivniji,poslije pobjeda ih nema nigdje jer ne mogu od muke ili pak od sirovog inata.
Ja takodjer rado dam kritiku a jos radje i pohvalu.
VOLIM BAYERN

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 27 feb 2019, 20:40

sljivo je napisao/la:
Znaci ako ne kritikujem mrzim klub za koji navijam ???
Mozda je onaj koji ne kritikuje i ne pljuje po klubu u svakom komentaru jednostavno svjestan kluba za koji navija i nije mu nista cudno niti iznenadjujuca glede politike kluba.
Ima nas koji pratimo Bayerna puno puno prije ere Pepa pa nam je zbog toga vjerovatno sve dosta jasnije i lakse da sve rezonujemo,ko ce ga znati.
VOLIM BAYERN

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 27 feb 2019, 20:59

Slažem se, mrzim je gruba riječ, bolje je reći svejedno mu je i ne voli, i slijepo slijedi događaje i ne želi da učestvuje makar ovako iz zajebancije u onome što misli da je u interesu kluba i taj sve što ima za reći je kritika onima kojima je stalo da se nešto mijenja i o onima koji vide i govore o mjestima na kojima bi promjena dobro došla. Po tvom niko nikad ne bi smio išta reći osim par riječi, super, zabili smo gol, pobjeda, ide tripleta inače je pljuvač i mrzitelj. Ja ne znam na kakvog navijača misliš ali takav na kojeg aludiraš ne postoji niti će ga kad biti, tako da pusti ljude da pišu šta žele i ako imaš argumente odgovaraj ako ne onda ne smetaj drugima koji imaju da ih pišu.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 27 feb 2019, 21:21

isakovich je napisao/la:
Tako je Mujo 100% si u pravu, nebi im niko ugodio nema sansone.
Prvo plac za ulaganjima milionima,igracima, transferima i onda kad se desi opet nevalja.
Trener ne rotira ne daje priliku mladima ,kad se to desi onda trener opet nevalja jer previse rotira nema standardnih 11.
Ne smije klupirati Roberija,Mullera i Bou,kad to ucini opet ne valja jer nesto fali.Uvijek fali to nesto,a to nesto je zapravo licemjersto.
Licemjersto pojedinih izgleda preslika iz samog zivota ovdje na forum,jer poslije svakog poraza su tu najaktivniji,poslije pobjeda ih nema nigdje jer ne mogu od muke ili pak od sirovog inata.
Ja takodjer rado dam kritiku a jos radje i pohvalu.
Svaka cast, niko ne bjezi od kritike rasprave i normalnog dijaloga, al brate dragi nemozes ugodit nikome bas onako kako si ti reko svaka cast.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 27 feb 2019, 21:23

sljivo je napisao/la:Slažem se, mrzim je gruba riječ, bolje je reći svejedno mu je i ne voli, i slijepo slijedi događaje i ne želi da učestvuje makar ovako iz zajebancije u onome što misli da je u interesu kluba i taj sve što ima za reći je kritika onima kojima je stalo da se nešto mijenja i o onima koji vide i govore o mjestima na kojima bi promjena dobro došla. Po tvom niko nikad ne bi smio išta reći osim par riječi, super, zabili smo gol, pobjeda, ide tripleta inače je pljuvač i mrzitelj. Ja ne znam na kakvog navijača misliš ali takav na kojeg aludiraš ne postoji niti će ga kad biti, tako da pusti ljude da pišu šta žele i ako imaš argumente odgovaraj ako ne onda ne smetaj drugima koji imaju da ih pišu.
A jel to argument naslov iz novina?

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 27 feb 2019, 21:25

Nije ako ti na viberu imaš broj Ulija Henesa.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 feb 2019, 21:32

Ma ja kad popusimo jos jednu LP jer nam igra Ribery u 35-toj a svako na svijetu je vidio da ce biti nekakav slican scenario, vi govorite dobro je dobro je. Ima nas kojima je stalo do toga sto gubimo Ligu Prvaka zbog nekih banalnih stvari. Bayern kao jedan od najvecih klubova ikada ne bi sebi smio dopustiti da prosle godine ostane na Riberyu u uzvratu LP-a jer se moglo ocekivati da nam Coman i Robben izbivaju s obzirom na to koliko su podlozni povredama. Dobro smo uopste imali i Riberya. Slicna situacija je bila i s Carlom, stjeramo Real u 16 ali fali taj zavrsni potez zbog nedovoljne potentnosti. Onda smo spali na to da nam Kimmich i James zabijaju iz nicega. To i sudije su nas kostale itekako. Jbg, ima nas kojima smetaju takve stvari i necemo tapsati nikoga po ramenu zbog takvih poteza. Ostat cemo na Comanu, Gnabryu i Daviesu, a dovodimo Lucasa koji uopste nije toliko potreban. Kako cemo napadati LP sa ovom trojicom i Kovacem koji ne moze izvuci ni blizu maksimuma iz njih. Poenta je dzaba ti sva odbrana svijeta kad nemas s cim napasti. Dajte rijesavajte te probleme vise jer znam da trenera necete mijenjati nakon jedne godine.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 feb 2019, 22:04

Kupiće se i krila neće valjda krenuti u novu sezonu sa Gnarbyem,Comanom i Daviesom.Dobro bi bilo kad bi uspjeli dovesti Pepea.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 feb 2019, 22:49

Zdravi Coman, Gnabry, Robbery. Sta ces vise za krila? A sto su ljudi povredljivi..pa ih nema. Jbg.
Lucas je tu jer Boa ide i ostajes na dva stopera, a Pavard/Lucas mogu i to pokriti uz bekovske pozicije.
Kimmich i Alaba cisti bekovi. Rafinha ide. Znaci imas opcije nazad za sve kombinacije, i svi ce igrati.
Druga stvar, ode Robbery i otvara se prostor za top krilo sa jakom platom i npr. Odoija. Top krilo je neko ko je vec izgradjen kao igrac tipa Ribery u svoje vrijeme kad je samo dosao u Bayern (Pepe, Thauvin i sl.) a opet moze napredovati.
Kad skontas, to je to sto ti treba..ostalo je popunjeno.
Samo jako Uli i Karl :bih:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 27 feb 2019, 22:58

Daleko od toga , ja prvi kritikujem samo sto nisam uporan u tome.Dosta ima toga sto je za kritiku.Jesmo li veliki klub ili ga samo glumimo,ako smo veliki moramo trezvenije i racionalnije napraviti smjenu generacije.Bayern je u raskoraku,po meni nije utemeljen i satkan put i plan daljnjeg odrzavanja kluba u top 5 u eu.
To uprava i haso nadam se da su u stanju iznijeti kako treba.
Naravno postoje i dobri potezi kao sto su Coman,Toliso,Gnabry,Leon,Süle,to su mlade nade koje uz dobar rad mogu da budu nosioci Bayerna sljedecih 5 godina.Uz dolazak par ovih " najavljenih".
Pa ova ista uprava je dovela Roberya,Martina,Humelsa,Lewu,Thiaga,Jamesa swe su to velika imena i svi bi ih rado u evropi prihvatili.Ipak ima nesto i pozitivno. Sto se tice trenera :) koprca se,nije los al ni dobar da bije boj sa pritiskom i dobrim odnosom sa igracima.Ja se nadam da ce to sve prebroditi i biti nas novi Klop.Mada nikako da homogenizuje odbranu i napad, nista sto se ne da dostelati,Cudno jer do njega sjedi onaj ciko sto je tu bio sa Juppom,pa da mu ovaj koju caku kaze,al izgleda da Jupp samom pojavom neke cinio boljim i angazovanijim.
Balans kriitike i pohvale,nista drugo ;).
Ln
VOLIM BAYERN

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 feb 2019, 23:13

muhamedhulk je napisao/la:Zdravi Coman, Gnabry, Robbery. Sta ces vise za krila? A sto su ljudi povredljivi..pa ih nema. Jbg.
Nisu samo skloni povredama već su i stari i ne mogu doprinijeti pogotovo Ribery, a kako vidimo i Robben zbog povreda. Samo su džaba uzeli 2 mjesta potencijalnim pojačanjima. Dakle ostaješ na neizgrađenom Gnabryu i nedorečenom Comanu koji je također itekako podložan povredama. Daviesa uopšte ni ne računam. Dakle imaš 2 krila koja mogu igrati koliko toliko ozbiljan fudbal. Meni je krivo za prethodne sezone, pogotovo onu prošlu, sad ionako ne očekujem previše od krilnih igrača, ako šta urade veznjaci. štoperi i Lewandowski dobro i jest. Gledajte malo kako su se pojačali ostali, npr Vinicius u Realu će biti zvijer, Dembele je već odličan u Barci. PSG, City, Liverpool također imaju fantastičan napad samo kod nas ništa. Mi već imamo odličan balans u veznom redu i odbrani, samo nam fali napadački dio i bili bi perverzija od tima. Isto tako Kovaču treba dovoditi kapitalce ili igrače koji su vanserijski talenti jer jedino oni mogu doprinijeti. Obični talenti će doživjeti sudbinu Daviesa i Sanchesa.
muhamedhulk je napisao/la:Lucas je tu jer Boa ide i ostajes na dva stopera, a Pavard/Lucas mogu i to pokriti uz bekovske pozicije.
Sule, Hummels, može Javi pokriti štopersku poziciju, Pavard, Alaba isto tako. Dakle imamo 5 igrača za štoperske pozicije a ne 2. Šta će nam Lucas onda?

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 27 feb 2019, 23:19

Mi smo svi svjesni šta znači imati top krila a pogotovo u sistemu kojeg Kovač igra pa zato i očekujemo top krilo nasuprot top defanzivca. Mislim da je to očekivan rezon od strane nas navijača. Meni Hernandez ne treba, pogotovo ako košta 80 mil. Treba nam krilo a kojeg nema niti će ga biti ako ovog keširamo ove pare, ili ga tražimo da košta 20 miliona. Ako je već tako onda daj trenera koji će znati sve te mlade razviti i da rezultati ne trpe toliko.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 27 feb 2019, 23:26

Smatram da danas na svijetu ne pistoji trener koji moze da ispuni ocekivanja nas sa ove teme.Napraviti od pjetlica zvijezde a pri tom da su rezultati na top nivou.Jednostavno za neke stvari treba vremena ,ne moze sve preko noci.
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 4 gosta.